Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Willem II – Rangers en Mura – PSV Europa League voorspellingen

Europa League Willem II – Rangers en Mura – PSV voorspelling

De dag van de waarheid voor zowel Willem II als PSV deze donderdag in de Europa League. In de laatste voorronde (voor de playoffs) neemt Willem II het tegen de Rangers FC op en PSV tegen NS Mura.

Ajax - Young Boys voorspelling

Wedden Europa League Willem II – Rangers

In de vorige ronde had Willem II weinig moeite met Progres Niederkorn maar de wedstrijd tegen de Rangers is wel andere koek. In de Eredivisie begon Willem II met een verrassende nederlaag tegen Heerenveen, maar afgelopen weekend maakten ze dat meer dan goed met een 4-0 overwinning op Heracles. De ploeg lijkt dus in goede doen voor één van de mooiste wedstrijden van de afgelopen tientallen jaren.

Rangers doen het uitstekend

Rangers FC is vorig seizoen onder leiding van Steven Gerard tweede geworden in de Schotse competitie. Celtic staat natuurlijk op eenzame hoogte in Schotland, maar dat kan ook gezegd worden van de Rangers FC. Vorig seizoen werd Celtic eerste met 80 punten, Rangers werd met 67 punten tweede en de nummer drie had 46 punten. Dit seizoen doen de Rangers het tot nog toe uitstekend. Ze zijn al acht wedstrijden ongeslagen en staan één punt boven Celtic. Ze incasseerden in die acht wedstrijden nog maar twee goals tegen en scoorden er zelf 17.

Gokken op winst Ranger en kaarten

Wedden op Europa League | Rangers FC is een typisch Schotse ploeg, maar kan zelf ook aardig voetballen. Ze zijn ontzettend fysiek en daar gaat Willem II het lastig mee krijgen. Bij de bookmakers zijn de Rangers favoriet en wij gaan daar in mee. Op papier is de selectie van de Rangers sterker maar met name het fysieke aspect zal de wedstrijd beslissen. Willem II is namelijk niet goed genoeg om zich uit de duels te voetballen.

Daarnaast verwachten wij de nodige kaarten. Beide ploegen hebben een aantal spelers die regelmatig een kaart pakken en in wedstrijden van de Rangers lopen de gemoederen vaak hoog op.

Rangers FC wint en over 2.5 cards voor 2.50 x de inleg

Mura – PSV Europa League derde voorronde

PSV neemt het op tegen NS Mura, de nummer vier van Slovenië van vorig seizoen. Mura staat op dit moment eerste in de eigen competitie. Ze zijn daar vier wedstrijden ongeslagen met zes goals voor en 0 tegen. In de Europa League voorronde hebben ze tot nog toe AGF en Nõmme Kalju uitgeschakeld, geen hoogvliegers dus.

PSV had het afgelopen weekend maar wat moeilijk met FC Emmen, maar tegen FC Groningen hebben ze laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Met Roger Schmidt wil PSV hoog druk zetten en snel naar voren voetballen. Met spelers als Malen, Madueke, Ihattaren hebben ze veel snelheid en spelers die uit het niets kansen kunnen creëren.

Mura is simpelweg niet van het niveau van PSV en als PSV een beetje aanzet dan kunnen ze dik winnen. Wij gaan dan ook uit van een grote overwinning voor PSV en daarom hebben we een bet builder gemaakt met de picks: PSV over 2.5 goals en PSV wint.

Bovenstaande Bet Builder voor 2.43 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top