Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De beste Premier League weddenschappen voor dit weekend

Voorbeschouwing Premier League & betting tips

De Premier League gaat zijn tweede speelronde van het nieuwe seizoen in. Voor dit weekend komen de wedden tips uit de wedstrijden van Leeds – Fulham, Everton – West Brom en Southampton – Tottenham Hotspur.

De beste Premier League weddenschappen voor dit weekend

Wedden op Everton – West Brom

West Brom gaat zaterdagmiddag 19 september op bezoek bij Everton en dat wordt geen gemakkelijke opgave.

Everton heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen knap met 0-1 van Tottenham Hotspur gewonnen. Everton heeft duidelijk een statement gemaakt, vind ik. Ze hebben een paar behoorlijke spelers aangetrokken en met de kwaliteit die er al was hebben ze een aardig goed elftal. Als trainer Ancelotti dit team draaiende weet te houden tot het einde van het Premier League seizoen dan kunnen ze zich behoorlijk hoog plaatsen.

West Brom heeft zijn eerste wedstrijd thuis verloren van Leicester City met 0-3. De uitslag is misschien geflatteerd omdat Leicester 2 penalty’s kreeg. Toch gaat deze wedstrijd de boeken in als verloren en ze zullen zich moeten herpakken.

Beste bet tips

De beste tip die ik kan geven voor deze wedstrijd is Everton Winst + Over 1.5 Goals met een notering van 1.80. Ik verwacht dat Everton deze wedstrijd vrij gemakkelijk over de streep gaat trekken en dat gaat gebeuren met meer dan 1 goal in de wedstrijd. West Brom heeft simpelweg te weinig kwaliteit in huis om Everton te verslaan.

Winst Everton + meer dan 1.5 goals voor 1.80 x de inleg

Voorspellingen Leeds – Fulham

Zaterdag om 16.00 uur speelt Leeds tegen Fulham. Dit zijn twee teams die gepromoveerd zijn naar de Premier League. Van Leeds wordt meteen veel verwacht; ze hadden al een goed team en dat is met een paar aankopen alleen maar beter geworden. In Leeds’ eerste wedstrijd was dat meteen te zien; ze verloren nipt van de kampioen met 4-3. Een zeer knappe prestatie.

Fulham heeft zich ook knap gepromoveerd maar zal het zeer waarschijnlijk een stuk moeilijker gaan krijgen. Er zijn weinig extra aankopen gedaan en ditzelfde team degradeerde voor afgelopen seizoen uit de Premier League. Hopelijk hebben ze ervan geleerd en maken ze niet dezelfde fouten. Er zal gepresteerd moeten worden want ieder punt hebben ze keihard nodig dit seizoen.

Keuze uit twee weddenschappen

Bij deze wedstrijd verwacht ik dat Leeds als winnaar uit de bus komt. Fulham zal er een gevecht van maken en niet makkelijk overgeven, maar als Leeds zijn spel kan spelen zullen ze ook de 3 punten in huis houden. Voor het wedden op Premier League gaan we dan ook op winst inzetten @1.65. Je kan ook voor een tweede bet gaan en dan een iets lagere stake pakken en dan speel je voor Leeds -1 Asian Handicap @2.10. Een behoorlijke verhoging van de odds, maar zeer goed te spelen.

Winst Leeds voor 1.65 x de inleg

Southampton – Tottenham Hotspur wedden

Op zondag om 13.00 uur wordt er afgetrapt tussen Southampton en de Spurs. Twee teams waar de verwachtingen hoog voor zijn. Southampton heeft speler Hojbjerg verkocht aan de Spurs. Zeer goede middenvelder die overal te vinden is op het veld. Toch heeft Southampton genoeg andere spelers in het team lopen om een zeer goed seizoen te kunnen gaan draaien.

Spurs moeten titels gaan pakken

Wat de Spurs betreft is het afwachten wat ze dit seizoen gaan doen. De transferperiode is nog steeds open en ik geloof dat er nog een aantal spelers bij kunnen komen. Ook ben ik benieuwd wat trainer Mourinho van dit team weet te maken. Vorig jaar heeft hij tijd gehad om zich te settelen, maar dit seizoen moet hij het toch laten zien. Het belangrijkste voor Tottenham is om titels te pakken, maar of Mourinho op dit moment daar de goede trainer voor is?

Beste weddenschap: BTTS

Als ik kijk naar deze wedstrijd en naar de statistieken dan gaan we spelen voor de bet Both Teams to Score @1.80. Southampton is vorige week niet goed gestart en zal erop gebrand zijn een eerste doelpunt te maken. Tottenham heeft zoveel kwaliteit in huis dat ze altijd wel een doelpuntje weten mee te pikken. De weddenschap Both Teams to Score is de beste tip die ik je kan geven voor deze wedstrijd.

Beide Teams Scoren voor 1.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top