Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Italië – Nederland voorspellen: weinig goals en winst Azzurri

Italië – Nederland voorspellen

Nederland sluit zijn eerste interlandperiode onder Frank de Boer af met een interland tegen Italië in de Nations League. Er lijkt nu al de nodige druk te staan op de bondscoach en het zou dan ook een goed moment zijn om zijn eerste overwinning met Oranje te pakken. Italië staat eerste in de groep met vijf punten en Nederland staat tweede met vier punten. Dit kan dus wel eens een beslissende wedstrijd worden voor de groepswinst. Onderaan de odds en voorspellingen Italië – Nederland.

Italië – Nederland Nations League betting

Tijdens deze interlandbreak wist Italië de oefenwedstrijd tegen Moldavië nog overtuigend met 6-0 te winnen. Maar tegen Polen kwam het niet verder dan 0-0. In de Nations League heeft Italië nog niet verloren maar wist het, net als Nederland, ook maar één keer te winnen. Dat deden ze dan ook tegen Oranje en in die wedstrijd maakten ze behoorlijk indruk. Uiteindelijk werd het maar 1-0, maar Italië was duidelijk de betere.

Moeite met scoren

Dat was afgelopen week tegen Polen ook het geval maar de Italianen hebben moeite met scoren. Italië had maar liefst 61% balbezit en 16 schoten, maar ze wisten er maar 2 (!) op doel te plaatsen. Zelf gaven ze amper kansen weg en dat doen ze al de hele Nations League. Ze kregen nog maar één goal tegen in drie wedstrijden.

Nederland wint nog niet met Frank de Boer

Nederland begon onder Dwight Lodeweges aan het toernooi met een overwinning op Polen, daarna werd er verloren van Italië. Vervolgens nam Frank de Boer het stokje van de interim trainer over en kwam het Nederlands elftal dus niet verder dan 0-0 tegen Bosnië Herzegovina.

Verdediging moet beter

Oranje heeft niet meer de schwung en het speelplezier wat ze een tijdje hadden onder Koeman. Tegen Mexico was het al niet best en wisten ze amper kansen te creëren. Tegen Bosnië hadden ze wel een aantal kansen maar die gingen er uiteindelijk niet in. Nu heeft Oranje al drie duels op rij niet meer gescoord, dat is voor het eerst sinds 2009. Verdedigend was het tegen Bosnië af en toe open huis en als ze die gaten niet dichten, dan weet Italië daar ongetwijfeld wel gebruik van te maken.

Beste weddenschappen Italië – Nederland

Wij verwachten een wedstrijd waarin beide ploegen niet willen verliezen. Voor zowel Italië als Nederland is er nog veel mogelijk, maar als ze verliezen lijkt de eerste plek wel weg. Nederland is niet bepaald in vorm en bepalende spelers zijn ook bij de eigen club niet in vorm. Bij Italië loopt het ook niet geweldig maar zij hebben toch een bredere selectie en nog een aantal spelers die wél in vorm zijn.

Weinig goals en Italië gaat winnen

Wat het wedden op Nations League betreft voorspellen wij weinig doelpunten, beide ploegen krijgen niet veel goals tegen en scoren zelf ook moeizaam. Uiteindelijk is Italië toch echt wel de favoriet in deze wedstrijd en we verwachten dat ze minimaal zullen winnen. Dit zijn de beste weddenschappen voor Italië – Nederland:

Italië wint voor 1.90 x de inleg

Onder 2.5 goals @1.75

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top