Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op Aston Villa, Manchester City – Arsenal en United

Beste Premier League weddenschappen voor komend weekend

Aston Villa scoort goals alsof het niets is, Manchester United moet winnen na de vernedering door Tottenham en Arsenal is flink sterker dan het was. Kortom, een mooi weekend om Premier League voorspellingen te doen. Onderstaand onze tips voor deze speelronde.

Beide Teams Scoren + Over 2.5 goals voor 1.80 x de inleg

Manchester City – Arsenal betting tips

Zaterdag 17 oktober 18.30 uur. De eerste wedstrijd van Manchester City na de interlandbreak is tegen Arsenal. Dit zal een pittige wedstrijd worden. De laatste jaren heeft Arsenal geen schijn van kans gehad tegen Manchester City en de laatste keer dat ze wonnen in het City stadion is alweer vijf jaar geleden.

Sterker met Arteta en Partey

Toch geloof ik dat Arsenal dit jaar een stuk sterker is geworden. De nieuwe trainer Arteta doet het sinds zijn komst zeer goed. Op de valreep hebben ze ook nog een nieuwe speler binnengehaald en dat is niemand minder dan Thomas Partey van Atletico Madrid. Dit is een hele goede versterking op het middenveld. Of hij meteen zal starten tegen City betwijfel ik, maar we zullen in de toekomst goede dingen gaan zien van Partey.

Beste weddenschap: inzetten op goals

City kent een moeizame start in de Premier League, ze hebben al aardig wat punten verspeeld. Maar City is ook een ploeg die, als je er iets te gemakkelijk over denkt, totaal over je heen kan lopen en een monsterscore kan neerzetten. Arsenal is dus gewaarschuwd. De weddenschap die we gaan spelen is Both Teams to Score + Over 2.5 Goals @1.80. Ik verwacht zeker dat beide teams een goal gaan maken en zelfs meer als één. Ik verwacht een open wedstrijd met veel snelheid en veel doelpunten.

BTS voor 1.75 x de inleg

Newcastle – Manchester United voorspelling

17 oktober 21.00 uur. Op zaterdagavond wordt er een mooie wedstrijd gespeeld tussen Newcastle United en Man Utd. Newcastle is behoorlijk aan het seizoen begonnen. De laatste wedstrijd voor de interlandbreak hebben ze knap gewonnen van Burnley en dat zal ze veel vertrouwen geven. Dit is bij Man United wel anders.

Grote nederlaag Manchester United

United werd twee weken geleden op eigen veld vernederd door Tottenham Hotspur met maar liefst 1-6, een historische nederlaag in de geschiedenis van Manchester United. Als Solksjaer dit niet snel kan veranderen dan ben ik toch echt bang dat zijn positie als trainer op het spel staat.

Er moet gewonnen worden

Manchester United gaat bovendien een behoorlijk programma tegemoet. Nu op bezoek bij Newcastle United, daarna spelen ze midweeks in de Champions League tegen PSG en het weekend erna ontvangen ze Chelsea thuis. In deze drie wedstrijden MOET resultaat behaald worden anders komt er behoorlijke chaos in Manchester. Toch kan het balletje altijd raar rollen. Dit keer is het Man Utd dat flink onder druk staat, maar dit kan zomaar omgedraaid worden door hier te winnen bij Newcastle.

Wedden op winnaar riskant

Het is nog even de vraag of Bruno Fernandes mag meespelen aangezien tijdens de interlands zijn teamgenoot Cristiano Ronaldo positief is getest op corona. En volgens de Engelse regels kan het zijn dat Fernandes in quarantaine moet, maar dat is tijdens het schrijven nog niet helemaal bekend. Het zou een flinke dreun zijn voor United aangezien Martial geschorst is.

We gaan spelen voor de bet Beide Teams Scoren @1.75. Dit komt doordat Man Utd het nog altijd achterin de verdediging niet op orde heeft en omdat Newcastle in thuiswedstrijden toch vaak een goal weet te maken. Dit zal een pittige wedstrijd worden en een winnaar durf ik hier niet aan te wijzen.

BTS + Over 2.5 Goals voor 1.85 x de inleg

Leicester City – Aston Villa wedden

Zondag 20.15 uur. Als laatste heb ik gekozen voor de wedstrijd Leicester tegen Aston Villa. Wat konden we in de vorige ronde genieten van Aston Villa toen ze met 7-2 de Premier League kampioen versloegen. Aston Villa heeft laten zien dat ze er dit jaar staan. De nieuwe aanwinst Watkins verkeert in supervorm en dat is ook te merken. Samen met Grealish voorin is dit een superduo.

Leicester City zal in goede vorm moeten zijn willen ze Aston Villa afstoppen. Maar Leicester heeft ook een goede ploeg en als ze hun eigen spel kunnen spelen dan kan dit een doelpuntrijke wedstrijd worden. Leicester heeft voorin veel kwaliteit lopen met Maddison, Tielemans en Vardy.

Beste Bet

De beste bet voor deze wedstrijd is Both Teams to Score + Over 2.5 Goals @1.85. Aston Villa scoort op het moment doelpunten alsof het niks is. Leicester weet er ook altijd een paar te scoren. Ook met deze wedstrijd verwacht ik een aantal doelpunten en een genot om naar te kijken.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top