Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – Liverpool Champions League tips: bets stapelen voor hoge odd

Voorspellingen voetbal: Ajax – Liverpool Champions League

De Champions League begint deze week weer. De enige Nederlandse club die meedoet dit seizoen is Ajax. Met een groep waar ook Liverpool, Atalanta en Midtjylland in zitten moet Ajax flink aan de bak. Ze beginnen de groepsronde met een thuiswedstrijd tegen Liverpool op woensdag 21 oktober. Onderaan de wedtips Ajax – Liverpool.

Ajax - Rangers Champions League

Wedden Ajax – Liverpool Champions League

Tot nu toe ging het Eredivisie seizoen behoorlijk stroef voor Ajax. Ze wonnen vier van de vijf wedstrijden, maar wisten niet echt te overtuigen. Tot afgelopen weekend; ze wonnen eenvoudig van Heerenveen dat tot dan toe nog amper tegengoals had gehad.

Met de komst van Davy Klaassen is er weer wat ervaring toegevoegd aan het team. Klaassen is niet alleen ervaren, hij brengt ook voetbalgogme, rust aan de bal en scorend vermogen mee. Tegen SC Heerenveen speelde Ajax prima, maar ze gaven heel veel ruimte weg. De Friezen konden gemakkelijk counteren maar slaagden er niet in om hier echt vaak gevaarlijk uit te worden.

Liverpool 8 maanden zonder Virgil van Dijk

Liverpool kent ook geen geweldige seizoensstart. Afgelopen weekend speelden ze gelijk tegen Everton, daarvoor werd er met 7-2 (!) verloren van Aston Villa. Al met al staan ze na vijf wedstrijden op de derde plek in de Premier League en wonnen ze drie wedstrijden.

Blessure Virgil van Dijk en keeper Allison

Naast het puntverlies van afgelopen weekend was er nog een grotere domper, het uitvallen van Virgil van Dijk met een ernstige blessure. Waarschijnlijk speelt Van Dijk maar liefst acht maanden niet meer mee. Naast Van Dijk is ook keeper Allison ook nog steeds geblesseerd. Twee belangrijke pijlers van de verdediging zijn er dus niet. Toch zal Liverpool de favoriet zijn voor deze confrontatie. Met spelers als Salah, Mané, Firmino voorin hebben ze zoveel kwaliteit dat ze, ook al krijgen ze goals tegen, nog altijd zelf vaker kunnen scoren. Zeker als je de aanvallers en middenvelders van Liverpool tegen over de toch kwetsbare verdediging van Ajax zet.

Wedden op Champions League? De tip voor Ajax – Liverpool:

Bet Builder tip Ajax – Liverpool

Zowel Ajax als Liverpool kan makkelijk scoren, maar beide zijn de laatste wedstrijden defensief kwetsbaar. Op voorhand lijkt dit een wedstrijd die garant staat voor goals en leuk voetbal. Onze verwachting is toch dat Liverpool deze wedstrijd uiteindelijk gaat winnen. Simpelweg door de aanvallende kwaliteiten die van wereldklasse zijn, tegenover een verdediging die niet geweldig lijkt. We hebben voor deze wedstrijd de volgende bet builder gemaakt: Liverpool wint, Over 2.5 goals, Over 1.5 Liverpool goals voor een totale odd van 2.18.

Bet Builder voor 2.18 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top