Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Tottenham, Wolverhampton en Sheffield dit weekend

De voetbal wedden tips voor Premier League voorspellingen voor dit weekend gaan over wedstrijden Burnley – Tottenham, Wolverhampton – Brighton en Sheffield United – Norwich. In alle drie de duels is het voorspellen van de winnaar de beste wedoptie. Check vooral de hoge odds op winst van de Spurs…

Wedden Wolverhampton – Brighton

Wolves speelt zaterdag 16.00 uur een thuiswedstrijd tegen Brighton. De Wolverhampton Wanderers zijn weer aan een supergoed seizoen bezig; ze staan momenteel zesde in de Premier League met 40 punten. Vanaf de nummer 4 tot en met de nummer 8 is het heel erg close. Ik denk dat de plekken 4 en 5 pas vergeven zijn aan het einde van het seizoen. Keer op keer is het spannend aangezien iedereen telkens punten blijft verspelen.

Wolverhampton heeft dit seizoen een kans om de top 4 te halen en zodoende Champions League voetbal af te dwingen. Ze zullen nu iedere wedstrijd willen winnen en zeker de thuiswedstrijden. Maar gaan ze dat tegen Brighton ook doen?

Brighton mag geen punten verspelen

Voor Brighton is het dit seizoen handhaven in de Premier League en dat is al moeilijk genoeg. Brighton staat op de 15e plek met 28 punten. Ze moeten echt goed opletten dat ze niet te veel punten verspelen want het verschil met de degradatieplaats bedraagt slechts 1 punt. Zo dicht bij elkaar staat het allemaal. Iedere punt die ze onderin verspelen kan op dit moment fataal zijn.

Gokken op winst Wolves

Brighton is vaak in uitwedstrijden de zwakste ploeg. Er wordt maar weinig gewonnen. Ik denk dat als Brighton hier gelijk weet te spelen dat het hoogst haalbare voor ze is.

Voor het betten gaan we op winst Wolves spelen. Wolverhampton is gretig, wil koste wat kost naar die plek 4 en ze zijn in thuiswedstrijden ook nog eens hartstikke sterk. Je moet van goede huize komen wil je hier winnen. Zelfs de Big Six teams hebben het in Wolverhampton altijd moeilijk.

Winst Wolves voor 1.71 x de inleg

Sheffield United – Norwich

Zaterdag 16.00 uur. Dit is een interessante wedstrijd. Sheffield en Norwich zijn twee ploegen die vorig seizoen promoveerden. Het grote verschil tussen de twee is dat Sheffield zich goed staande weet te houden in de Premier League en dat Norwich vecht tegen degradatie. Sheffield staat zeer netjes op de 8e plek met ook nog altijd de top 4 in zicht of de 5e plek voor Europa League.

Het wordt heel moeilijk voor Norwich om zich uit de degradatiezone te knokken. Ze lopen 8 punten achter op dit moment en er zijn nog maar 10 wedstrijden te spelen. Natuurlijk zijn er nog mogelijkheden en ze moeten dan ook alles op alles zetten om nu punten te pakken.

Winnaar voorspellen

Sheffield United zal er hier op eigen veld met de winst vandoor gaan. De ploeg is de grootste verrassing van dit seizoen en ze blijven maar punten pakken. En ze weten ook dat als ze nu weer winnen, de top 4 steeds meer in zicht komt en dat ze kunnen blijven dromen.

Norwich heeft achterin veel problemen en leunt te veel op de superspits Pukki, maar alleen hij trekt dat ook niet. De Premier League is gewoon een loodzware competitie en Sheffield United weet er dit seizoen er supergoed mee om te gaan. We gaan bij de bookmakers spelen voor winst Sheffield United met de prima quotering van 1.73.

Winst Sheffield voor 1.73 x de inleg

Burnley – Tottenham betting

Zaterdag 18.30 uur. Als laatste wedstrijd die we er deze week voor het wedden op Premier League voetbal uit pakken is Burnley tegen de Spurs. Burnley heeft zich aardig omhooggewerkt en heeft ook nog altijd Europa League in zicht. Daarvoor moeten ze blijven knokken. Burnley krijgt een zware tegenstander op bezoek en dat zijn de Spurs.

Koste wat kost Champions League halen

Tottenham Hotspur heeft vorige week op eigen veld pijnlijk met 2-3 verloren van Wolves. Mourinho en zijn team willen koste wat kost volgend seizoen Champions League spelen anders heb je kans dat er spelers gaan lopen. Er zijn veel blessures bij de Spurs maar er loopt nog genoeg kwaliteit rond om voor de top 4 te strijden.

Wedden op winst Tottenham

De bookies noteren Tottenham als lichte favoriet: odds Burnley winst 3.00 en de Tottenham winst 2.55. Wij gaan hier spelen voor winst Spurs. Dat komt gewoon omdat beide ploegen geen voordeel hebben aan een gelijkspel.

Er zullen gaten vallen en vooral aan het einde van de wedstrijd. Daardoor denk ik dat dit een bounce back wedstrijd is voor de Spurs en dat ze deze wedstrijd gaan winnen. Een mooie hoge odd voor een team dat MOET winnen en dat natuurlijk meer kwaliteit heeft rondlopen dan de tegenstander.

Winst Spurs voor 2.55 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top