Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden FC Utrecht – Ajax en Feyenoord – NAC KNVB Beker

FC Utrecht – Ajax Feyenoord – NAC KNVB Beker
Voorspellingen voetbal

Deze week worden de halve finales van de KNVB Beker gespeeld. Wordt het een Ajax – Feyenoord klassieker in de bekerfinale of weten FC Utrecht of NAC Breda te verrassen? De beste tips voor het gokken op KNVB  bekerwedstrijden van deze week:

Eerste Divisie voorspellingen ronde 15

FC Utrecht – Ajax KNVB beker

Op woensdagavond 4 maart staat FC Utrecht tegen Ajax op het programma. Beide ploegen hadden een teleurstellend weekend. Utrecht verloor uit bij RKC, terwijl Ajax thuis verloor van AZ.

Utrecht doet het thuis goed

FC Utrecht is bezig aan een wisselvallig seizoen, maar staat in de competitie nog op een keurige zesde plek. Van de laatste zes wedstrijden wisten ze maar twee keer te winnen. Dit was in de beker van Go Ahead en in de Eredivisie van FC Twente. Ze wisten niet te winnen van Willem II, VVV en verloren afgelopen weekend dus van RKC. In thuiswedstrijden doet Utrecht het de laatste periode een stuk beter dan in uitwedstrijden.

Crisis bij Ajax

Ajax heeft sinds de winterstop maar liefst drie keer verloren in de competitie en is uitgeschakeld in de Europa League. Van het team van voor de winterstop lijkt weinig over. Ondanks dat de meeste spelers weer terugkeren van een blessure is het spel erg matig.

Afgelopen weekend verloor Ajax kansloos van AZ, waardoor de titelstrijd weer helemaal open ligt. Er is zeker sprake van een crisis binnen Ajax. De ploeg heeft moeite met het creëren van kansen en onder de druk uitvoetballen. Zowel Getafe, Heracles als AZ zette bij vlagen hoog druk. Wanneer ze dit niet deden speelden ze gegroepeerd en in beide gevallen kon Ajax er eigenlijk niet doorheen voetballen. In de laatste vier wedstrijden wist Ajax maar één keer te scoren.

Wedden op FC Utrecht – Ajax beker

Wij verwachten dat FC Utrecht hoog druk gaat zetten en Ajax op dezelfde manier pijn gaat doen als AZ. Ze hebben snelle spitsen die het de trage verdedigers van Ajax het enorm moeilijk kunnen maken. Als ze verdedigend goed staan en de snelheid goed benutten dan is Utrecht zeker de favoriet.

Voor het wedden op voetbal gokken wij daarom op winst FC Utrecht. Ajax is op dit moment compleet uit vorm en er lijkt voor de Ajacieden weinig hoop op verbetering. De quotering bij bookmakers is prima:

FC Utrecht wint voor 2.20 x de inleg

Beker Feyenoord – NAC Breda

De tweede halve finale wordt op donderdag gespeeld en gaat tussen Feyenoord en NAC Breda. Feyenoord is sinds de komst van Dick Advocaat het best presterende team in de Eredivisie, terwijl NAC in de beker al meerdere keren wist te stunten.

Feyenoord goed in vorm

Feyenoord is in Nederland al zeventien wedstrijden ongeslagen. Van de laatste zes wedstrijden werden er vijf gewonnen en werd er een gelijk gespeeld. Het gelijke spel was afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen PSV. In deze wedstrijd liet Feyenoord wederom zien goed in vorm te zijn. Ze waren zeker gelijkwaardig aan PSV en hadden kansen op meer dan een punt.

Gaat KNVB Beker naar Feyenoord?

In de beker wist Feyenoord nog niet echt te overtuigen. Ze wonnen met 1-0 van Heerenveen en de wedstrijd daarvoor hadden ze een verlenging nodig om Fortuna uit te schakelen. Voor Feyenoord is dit een mooie kans om toch nog een prijs te winnen dit seizoen. Dat hadden ze ongetwijfeld niet verwacht na de slechte start van het seizoen onder Jaap Stam.

NAC Breda stunt in Beker dit seizoen

NAC Breda wist dit seizoen in de beker al PSV en AZ uit te schakelen. Beide keren was dit natuurlijk een grote stunt. Ze wonnen thuis met 2-0 van PSV en in de uitwedstrijd tegen AZ Alkmaar werd het maar liefst 1-3.

Ze zullen deze goede resultaten een vervolg willen geven, al wordt dat natuurlijk erg lastig. NAC trof PSV en AZ namelijk op het best mogelijke moment. Beide ploegen zaten in zwaar weer en in een zware vormdip.

In Eerste Divisie gaat het minder

In de Keuken Kampioen Divisie gaat het een stuk minder goed met NAC Breda. Ze staan zesde en doen al een tijd niet meer mee om de titel. Voor NAC is de enige mogelijkheid voor promotie dus nog de play-offs. En dat lijkt er wel in te zitten voor NAC waardoor ze zich nu volledig kunnen focussen op Feyenoord.

De laatste vijf duels is NAC ongeslagen. Ze wonnen drie keer en speelde twee keer gelijk.

Gokken op Feyenoord – NAC halve finale beker

Wij verwachten dat Feyenoord door gaat naar de KNVB Beker finale, ze zijn simpelweg te goed in vorm en veel beter dan NAC. Het sprookje van NAC krijgt waarschijnlijk geen vervolg. Wij voorspellen een grote overwinning van Feyenoord in de halve finale van de beker. Ze scoren de laatste tijd makkelijk en verdedigend staan ze een stuk beter dan in het begin van het seizoen.

De beste odds krijg je met een 3-way handicap weddenschap. Inzetten op winst Feyenoord met een virtuele achterstand van 2 doelpunten bij aanvang levert je ruim drie keer je inzet op:

‘Feyenoord wint -2 goals’ voor 3.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top