Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – AZ en PSV – Feyenoord betting tips Super Sunday Eredivisie

Ajax – AZ en PSV – Feyenoord voorspellingen Eredivisie

Deze zondag is het Super Sunday in de Eredivisie. De gehele top vier neemt het onderling tegen elkaar op. Hieronder de beste PSV weddenschappen en meer voor Ajax – AZ en PSV – Feyenoord.

Wedden PSV - Monaco Champions League wedtips

Wedden PSV – Feyenoord Eredivisie

PSV neemt het in eigen huis op tegen de ploeg die misschien wel het best in vorm is op dit moment, Feyenoord. Doelstelling van PSV is de tweede plaats dit seizoen, terwijl er bij Feyenoord niet echt over een doelstelling gepraat wordt. Maar als alle ploegen zo doorgaan dan kan Feyenoord zelfs nog mee doen om de titel.

PSV weer aan het winnen

PSV lijkt de slechte vorm achter zich gelaten te hebben. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen en het spel wordt langzamerhand ook beter. In die laatste drie wedstrijden wisten ze maar liefst acht keer te scoren en ze kregen maar één goal tegen. Als je kijkt naar de gecreëerde kansen dan had PSV zeker tegen ADO nog veel meer kunnen scoren. Maar ook tegen Vitesse speelde PSV, na de tegengoal, een prima wedstrijd en hadden ze vaker een doelpunt kunnen maken.

Feyenoord kan kampioen worden

Feyenoord is sinds de komst van Dick Advocaat steeds beter gaan draaien. Wanneer alle ploegen het gemiddelde aantal punten blijven pakken sinds de komst van Dick Advocaat, dan zal Feyenoord op de laatste dag nog over Ajax heen gaan en kampioen worden. Dit is natuurlijk koffiedik kijken, maar laat wel zien hoe goed Feyenoord bezig is t.o.v. de andere ploegen.

Wel kan hier een kanttekening bij geplaatst worden. Feyenoord heeft het nodige geluk gehad in de afgelopen weken. Tegen Fortuna werd het 2-1 en tegen PEC 4-3, maar beide wedstrijden had Feyenoord ook zeker gelijk kunnen spelen, of zelfs verliezen, kijkend naar de kansen en het spel.

Winnaar PSV – Feyenoord voorspellen

Feyenoord krijgt de laatste wedstrijden veel goals tegen, terwijl PSV het net makkelijk weet te vinden. Wij zetten bij de bookmakers ons geld dan ook op een overwinning van PSV (de quotering is 1.85). PSV heeft natuurlijk een beter team en de Eindhovenaren lijken ook steeds beter in vorm te komen. Feyenoord moet Sinisterra missen door een blessure en heeft onlangs zijn vervanger (Larsson) verkocht. Aanvallend mist Feyenoord dus de nodige kwaliteit.

PSV wint voor 1.85 x de inleg

Tips wedden KNVB Beker halve finale Heerenveen-Ajax Vitesse-VVV

Ajax – AZ: titelstrijd Eredivisie

Een ontzettend belangrijke wedstrijd in de titelstrijd met Ajax die AZ op bezoek krijgt. AZ staat drie punten achter op Ajax.

Ajax is sinds de winterstop aan het kwakkelen. Ze staan natuurlijk nog steeds bovenaan de competitie, maar spelen niet goed en hebben teveel puntverlies geleden. Bij Ajax maken wel de nodige spelers hun rentree na een blessure. Promes lijkt weer terug te zijn, terwijl Ziyech en Blind al eerder terugkwamen in het veld – al is Ziyech wel wederom een twijfelgeval voor de wedstrijd tegen AZ.

Zwak spel Ajax

Afgelopen weekend verloor Ajax vrij kansloos bij Heracles op bezoek. Ze speelden zwak en zonder veel creativiteit. De wedstrijden tegen Vitesse (beker) en RKC Waalwijk werden wel gewonnen, maar er werd niet goed gevoetbald.

AZ: Stengs en Idrissi niet in vorm

AZ Alkmaar heeft het ook zwaar, sinds de winterstop verloren ze al van Willem II, FC Twente en NAC in de beker. Tegen RKC, Heerenveen en PEC werd er wel gewonnen. AZ voetbalde echter weinig overtuigend en van de aanvallende machine van voor de winterstop is nog weinig over. Veel hangt bij AZ af van Calvin Stengs en Oussama Idrissi. Beide spelers zijn de laatste weken niet goed in vorm en dat is dus terug te zien in de resultaten.

Voorspellingen Ajax – AZ

Wedden op Eredivisie | Beide ploegen hebben de vorm van voor de winterstop nog niet te pakken. Bij AZ hangt dus veel af van Stengs en Idrissi, terwijl er bij Ajax meer spelers zijn die met hun individuele klasse iets kunnen forceren. Daarnaast speelt Ajax thuis, wat de laatste weken ook een groot verschil maakt. Daarom gokken wij op winst Ajax.

Gokken op Ajax, goals en corners

We verwachten een vrij saaie wedstrijd, waarbij Ajax de controle zal hebben. Beide ploegen creëren moeizaam kansen de laatste wedstrijden dus verwachten we niet al te veel goals. Om goede odds te krijgen bij de bookies gaan we voor de zogenaamde Bet Builder. We combineren de weddenschappen ‘winst Ajax’, ‘Under 3.5 goals’ en ‘Over 4.5 corners‘ voor een totale quotering van 3.60.

Bet Builder voor 3.60 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top