Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste bet voor Ajax – Getafe en LASK – AZ in de Europa League

Europa League voorspellingen Ajax – Getafe, LASK – AZ

Voor zowel Ajax als AZ staat er een hele zware wedstrijd op het programma. Beide ploegen moeten nog heel wat doen om uitschakeling in de Europa League te voorkomen. Onderstaand de voorbeschouwing op de wedstrijden met daarbij onze tips voor het wedden op Europa League vandaag.

LASK – AZ Europa League

LASK wist vorige week met 1-1 een heel goed resultaat weg te halen uit bij AZ. Met het voetbal wat ze spelen kunnen ze het veel ploegen lastig maken en dat geldt ook zeker voor AZ.

LASK wist het duel in de eigen competitie na de wedstrijd tegen AZ eenvoudig te winnen. Ze wonnen met 4-1 van SKN St. Pölten. Dit is op zich geen verrassing, want St. Pölten is geen hoogvlieger en staat tiende in een competitie met twaalf teams. LASK Linz lijkt af te stevenen op het kampioenschap in Oostenrijk, ze staan drie punten boven RB Salzburg.

AZ Alkmaar niet in vorm

AZ won afgelopen weekend met 2-0 van PEC, maar ook dit was geen hoogstaande wedstrijd van de Alkmaarders. PEC kreeg aardig wat kansen en AZ moest het hebben van penalty’s, ze kregen er maar liefst drie.

AZ Alkmaar heeft de laatste tijd moeite met het creëren van kansen. Dit komt omdat het spel heel erg gericht is op Stengs en Idrissi en als één van de twee niet in vorm is dan wordt het al een moeilijke wedstrijd. Met name Calvin Stengs is de laatste weken niet in vorm en dat strekt zich uit over de rest van het team.

Gokken op winst LASK

In de vorige Europa League wedstrijd had AZ meer dan 60% balbezit, maar echt grote kansen wisten ze niet te creëren. Aan de andere kant had LASK wel de nodige kansen. Vanuit de omschakeling en de hoge druk die ze af en toe zetten wisten ze er heel wat te creëren.

Als beide ploegen hetzelfde gaan doen in deze wedstrijd dan zien wij weinig mogelijkheden voor AZ. LASK is thuis vaak nog sterker in het druk zetten en het verdedigen. Ze zullen weinig kansen weggeven en creëren ze ongetwijfeld zelf wel. Daarom zetten wij bij de bookmakers (helaas) in op een overwinning van LASK met odds van 1.80.

LASK wint voor 1.80 x de inleg

Europa League Ajax – Getafe

Ajax moet een 2-0 achterstand zien weg te werken. Getafe was het schoolvoorbeeld van anti-voetbal in de afgelopen wedstrijd, maar het was wel erg efficiënt.

Ajax liet zich meeslepen in anti-voetbal

Ajax had maar liefst 66% balbezit, maar creëerde welgeteld 0 kansen, ze hadden zelfs geen enkel schot op doel. Ajax liet zich meeslepen in het anti-voetbal van Getafe en voetbalde zeker niet zoals ze kunnen.

Dit had natuurlijk ook te maken met blessures. Ajax speelde zonder Promes, Neres en met een zwakke Ziyech. Daarnaast zijn Babel en Tadic de laatste weken zeker niet in goede vorm. Er zal vandaag in de Europa League veel een stuk beter moeten gaan, om een kans te maken tegen Getafe.

Uitgangspositie Getafe prima

Getafe scoorde in de laatste minuut nog de 2-0, waardoor ze een uitstekende uitgangspositie hebben voor deze wedstrijd. Ze zullen in deze wedstrijd niet ineens in aanpak veranderen, dus ze zullen tijdrekken, overtredingen en schwalbes maken. Ajax moet zich hier niet in mee laten slepen. Naast hun “negatieve” voetbal, zijn ze ontzettend efficiënt. Getafe scoort best veel, kijkend naar het balbezit.

Wedden op Ajax – Getafe

Wij verwachten dat Ajax het niet gaat halen, maar ze gaan zeker scoren. Aan de andere kant zal Getafe ook de nodige kansen krijgen uit de omschakeling. Wij verwachten een doelpuntrijke wedstrijd in een kolkende Johan Cruijff Arena. Onze voorspelling is een overwinning van Ajax + beide teams scoren.

Ajax wint en BTS voor 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top