Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen en wedden tips Europees voetbal deze week

Voorspellingen Europees voetbal
Beste weddenschappen bookmakers

Deze week staan de returns in Europa gepland. De Champions League gaat verder met deel twee van de achtste finales, terwijl ze in de Europa League de eerste wedstrijden van de achtste finales spelen. Hieronder de voorbeschouwing en de wedden tips voor deze speelronde.

Voorspellingen en wedden tips Feyenoord, Liverpool en City

Valencia – Atalanta Champions League betting

10 maart 21.00 uur. In de eerste wedstrijd gaan we wedden op Champions League; Valencia – Atalanta. De vorige wedstrijd verloor Valencia met maar liefst met 4-1, er moet nu dus heel wat gebeuren. De ploeg is de laatste weken niet goed in vorm en is in La Liga afgezakt naar de zevende plaats. Met maar vier punten achterstand op Getafe is Champions League voetbal voor volgend seizoen zeker nog niet uitgesloten maar voor dit seizoen lijkt het Europese avontuur hier te eindigen. Van de laatste zes wedstrijden wist Valencia er maar één te winnen, ze speelden er twee gelijk en verloren drie.

Atalanta in topvorm

Atalanta is al weken in topvorm. Ze zijn al zes wedstrijden op rij ongeslagen waarvan ze er vijf wisten te winnen. Ze scoorden maar liefst 24 goals in deze zes duels en kregen er zeven tegen. Opvallend is dat ze in deze zegereeks maar één keer de nul wisten te houden. Door het Coronavirus zijn er een aantal wedstrijden niet doorgegaan in Italië waardoor Atalanta afgelopen weekend niet heeft gespeeld.

Beste weddenschap voor deze wedstrijd

Wij verwachten een Champions League wedstrijd waarin Valencia vanaf het begin de aanval zal zoeken omdat ze natuurlijk drie goals moeten maken. Atalanta zal gebruik willen maken van de ruimte die er komt, maar zal met name de nul willen houden. Wij voorspellen dat beide teams gaan scoren. Dat doen ze beide vrijwel altijd maar ze krijgen ook altijd een goal tegen. Daarnaast verwachten we dat Valencia heel wat corners gaat krijgen, omdat ze aanvallend zullen spelen en moeten scoren.

Voor een mooie quotering gaan we in deze wedstrijd voor de zogenaamde ‘bet builder’. We stapelen drie voorspellingen op elkaar voor een odd van 2.65: Over 2.5 goals, Beide teams scoren en Over 4.5 corners voor Valencia.

Bovenstaande Bet Builder voor 2.65 x de inleg

Wedden op Liverpool – Atletico Madrid

11 maart 21:00 uur. Een van de saaiste en frustrerende wedstrijden van heenwedstrijden was ongetwijfeld Atletico tegen Liverpool. Atletico kwam op een 1-0 voorsprong en daarna stopten ze met voetballen en waren ze alleen bezig met het tegenhouden van Liverpool en tijdrekken.

Liverpool kwam in de eerste wedstrijd niet door de verdediging van Atletico heen. De afgelopen weken liet Liverpool zien dat het toch niet onverslaanbaar is. Ze verloren van Watford met 3-0 in de Premier League en met 2-0 van Chelsea in de FA Cup. Afgelopen weekend won Liverpool wel weer van Bournemouth, maar het ging moeizamer dan van te voren werd verwacht.

Voorspelling Liverpool wint

Atletico Madrid doet het matig in La Liga, met een vijfde plek. Ze moeten nog heel wat doen, om volgend seizoen weer in de Champions League mee te kunnen doen. De laatste twee wedstrijden werden gelijk gespeeld, tegen Espanyol en Sevilla. Opvallend is dat ze in de laatste drie wedstrijden elke keer minimaal één goal tegen kregen.

Atletico is eigenlijk niet in goede vorm, tegen Liverpool kwamen ze gelukkig op voorsprong en daarna konden ze alles dicht houden. Wij verwachten dat Liverpool deze keer op voorsprong komt, waardoor Atletico wel zal moeten voetballen. Als Atletico mee voetbalt zijn ze niet meer het team van een aantal jaren terug en dus verwachten wij dat Liverpool hier een grote zege neer gaat zetten. Bij de bookmaker inzetten met een handicap levert een prima quotering op:

Liverpool -1 goal handicap voor 2.20 x de inleg

Rangers – Bayer Leverkusen Europa League

Donderdag 12 maart 21:00 uur. De laatste wedstrijd die wij hebben uitgekozen betreft wedden op Europa League voetbal, Rangers tegen Bayer Leverkusen.
De Rangers staan tweede in de Schotse competitie en maar liefst 13 punten achter op Celtic en 21 punten voor op de nummer drie. Van de laatste drie wedstrijden wisten ze er maar één te winnen. Ze scoorden in deze drie wedstrijden slechts één goal. In de Europa League wisten de Rangers knap het Portugese Braga uit te schakelen. In de eerste wedstrijd werd het 3-2 en ze wisten ook de uit wedstrijd te winnen.

Team Peter Bosz in topvorm

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz is de laatste weken uitstekend in vorm. Ze staan vierde en zijn goed op weg naar Champions League voetbal volgend seizoen. Leverkusen is maar liefst negen wedstrijden op rij ongeslagen waarvan ze er acht wisten te winnen. In de Europa League wisten ze FC Porto uit te schakelen. Dit ging eenvoudiger dan van te voren verwacht werd. In de thuiswedstrijd werd het 2-1 voor Bayer en in de uitwedstrijd maar liefst 1-3.

Value Bet: winst Bayer

Bayer Leverkusen is dus in top vorm, scoort ongelooflijk makkelijk en is in onze ogen een van de favorieten voor de eindzege van de Europa League. De bookmakers verwachten een moeilijke wedstrijd voor Leverkusen met een odd boven de twee. Wij verwachten echter dat ze zeker gaan winnen. Zeker gezien de vorm van de Rangers de laatste weken, maar ook gezien de kwaliteiten van de selecties. De Rangers zijn een ploeg die het moet hebben van fysiek voetbal, terwijl Bayer makkelijk voetbalt en veel kansen creëert.

Winst Bayer Leverkusen voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top