Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League tips: odds Norwich – Southampton bet royaal

Voorbeschouwing en wedden tips Premier League

Wedden op voetbal | De drie wedstrijden uit de Engelse competitie waar we deze week de mooiste bets voor konden vinden zijn Watford – Leicester, Bournemouth – Crystal Palace en Norwich – Southampton. Voor die laatste geldt: snel inzetten! De odds op minstens drie goals is bij de bookmakers in onze ogen royaal.

Gokken op Watford – Leicester City

Zaterdag om 13.30 uur trappen we in de Premier League af met de wedstrijd Watford tegen Leicester. Watford heeft de punten keihard nodig. Ze staan nét boven de degradatiezone. Vorige week hebben ze ongelukkig verloren van Crystal Palace met 0-1. Watford wist niet te scoren tegen het o zo defensieve Crystal Palace.

Deze wedstrijd spelen ze thuis en in thuiswedstrijden weet Watford zo goed als altijd te scoren. Maar de tegenstander is Leicester en die doen het behoorlijk goed.

Leicester mag niet teveel verspelen

Leicester staat nog altijd op de 3e plek van de ranglijst en daar staan ze zo’n beetje het hele seizoen al. Samen op het eilandje met Manchester City. Liverpool inhalen dat kan gewoonweg niet meer, maar Leicester City moet zeer zeker uitkijken. Ze kunnen zelf namelijk nog wel ingehaald worden, door de nummer vier Chelsea of de nog lagere clubs. Op dit moment is het gat tussen Leicester en Chelsea 5 punten. Er mag niet te veel verspeeld worden anders kunnen ze alsnog uit de top 4 worden gespeeld.

Voorspelling: beide teams scoren

Aangezien Watford moet winnen en Leicester zeer zeker de punten nodig heeft verwacht ik een open wedstrijd. Watford zal kansen moeten creëren en zullen moeten aanvallen. Voorin hebben ze natuurlijk genoeg kwaliteit rondlopen om dat te doen.

Leicester weet zelf ook wat scoren is maar krijgt er de laatste tijd ook in uitwedstrijden genoeg om de oren. De weddenschap die we dan ook bij de bookmakers gaan spelen is de Both Teams to Score @1.71.

Beide Teams Scoren voor 1.71 x de inleg

Bournemouth – Crystal Palace

Zaterdag 16.00 uur. Crystal Palace speelt geen aantrekkelijk voetbal. Toch pakken ze bij een aantal belangrijke wedstrijden punten af van hun directe tegenstanders op de ranglijst. Vaak zijn de uitslagen waarmee ze winnen een 1-0 of een 0-1. Dit seizoen lijkt het systeem dat ze spelen vooralsnog te werken want ze staan in de Premier League netjes op de 11e plek met 39 punten. Ze staan 12 punten los van de degradatie. Dat was in de eerste helft van het seizoen nog weleens anders.

Vechten tegen degradatie

Bournemouth doet het daarentegen een stuk minder, ze staan 18e. Dit ziet er niet goed uit, maar er is nog van alles mogelijk. Ik denk dat degradatie pas beslist is op de laatste dag van de Premier League. Zo dicht bij elkaar staat het allemaal.

Bournemouth moet deze wedstrijd winnen. Dat is het enige wat telt. Als het op een lelijke manier moet, dan moet dat maar. Bournemouth heeft geen slecht team maar het scorend vermogen laat ze dit keer in de steek. Achterin bij de verdediging lijkt het ook nergens op. Ze moeten en kunnen zeer zeker beter.

Beste weddenschappen voor de wedstrijd

De eerste bet die we gaan spelen is ‘Under 2.5 Goals‘ @1.73. Beide teams hebben een zeer laag scorend vermogen en ik vraag me af waar de goals vandaan moeten komen met deze wedstrijd.

Veel kaarten

De tweede bet die we gaan spelen is ‘Both Teams Over 1.5 Cards’ @2.00. Mike Dean is de scheidsrechter tijdens dit duel. Dit is een scheidsrechter dat graag kaarten geeft. Aangezien dit een pittige wedstrijd gaat worden en misschien nipt wordt gewonnen door één van beide teams, verwacht ik dat er veel kaarten gaan vallen.

Under 2,5 goals voor 1.73 x de inleg

Beide teams Over 1,5 kaarten voor 2.00 x de inleg

Wedden op Norwich – Southampton

Zaterdag 16.00 uur. Hier kan ik eigenlijk heel kort over zijn. De weddenschap die we gaan spelen is ‘Over 2.5 Goals’ @1.75. Southampton scoort er dit seizoen erop los. Danny Ings loopt voorin en scoort nagenoeg iedere wedstrijd. Norwich staat onderaan de ranglijst en heeft het heel moeilijk dit seizoen. Ze weten vaak een doelpuntje mee te pikken, maar krijgen er vaak te veel om de oren. Als hier geen doelpunten vallen dan ben ik echt verbaasd.

Volgens de statistieken staat deze wedstrijd garant voor goals en ik vind het zeer royaal van de bookmakers dat deze bet nog altijd odds van 1.75 krijgt. Vlug inzetten!

Over 2,5 goals voor 1.75 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top