Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op EK kwalificaties? De beste bets voor deze week

Voetbal | tips wedden op EK voetbal kwalificaties

Deze week worden de tweede wedstrijden van de EK kwalificatie gespeeld. Dat betekent dat het voor sommige landen meteen do or die is, want twee keer op rij verliezen maakt kwalificeren voor het EK voetbal 2024 erg lastig.

In deze voorbeschouwing tippen we je de beste bet voor de wedstrijd van Ierland tegen Frankrijk, Montenegro – Servië en Turkije tegen Kroatië. Inzetten doe je bij ⤵

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Ierland – Frankrijk EK kwalificatie bet

Beste odds voor dit duel
Frankrijk -1 handicap

In de EK groep met Nederland zitten ook Ierland, Griekenland en Gibraltar. Na de klinkende zege van Frankrijk op Nederland is het voor Frankrijk zaak om de tweede wedstrijd, tegen Ierland, ook te winnen.

Zwak team Ierland

Ierland heeft als enige land in de groep nog niet gespeeld. Wel hebben ze een oefenwedstrijd gespeeld tegen Letland die ze wonnen ze met 2-3. De Ieren hebben geen geweldig team en dat zie je ook terug in de resultaten. Twee goals tegen krijgen van Letland is niet sterk, ze wonnen ook met maar 0-1 van Malta en verloren daarvoor met 1-2 Noorwegen.

Goals Les Bleus

We hebben tegen Oranje gezien hoe goed Frankrijk kan zijn. Zelfs zonder veel inzet wonnen Les Bleus met 4-0. Doelpunten maken is voor de Fransen eenvoudig en ze geven er ook nog eens weinig weg. Na de verloren WK finale was de wedstrijd tegen Nederland de eerste wedstrijd weer.

Wedden op dikke winst Frankrijk

Wij verwachten dat Frankrijk deze EK kwalificatiewedstrijd ook weer dik gaat winnen. Met de kwaliteiten die ze hebben kunnen ze makkelijk drie goals scoren tegen het zwakke Ierland. Een weddenschap met een goede quotering is de ‘Frankrijk -1 handicap’ bij Unibet.

Wedden op EK kwalificatie Montenegro – Servië

Beste odds voor dit duel
Winst Servië

In groep G spelen Montenegro en Servië tegen elkaar. Beide landen wonnen de eerste kwalificatiewedstrijd en als je kijkt naar de rest van de groep maken ze zeker allebei kans om zich voor het EK voetbal te kwalificeren. De groep wordt namelijk gecomplementeerd door Hongarije, Bulgarije en Litouwen.

Stijgende lijn

Montenegro heeft, sinds ze in 2006 als zelfstandig voetballand zijn gestart, nog nooit een eindronde gehaald. De Montenegrijnen staan nu op de 69e plek van de FIFA wereldranking. Er zit een aardige stijgende lijn in zowel het spel als in de resultaten. Montenegro won zijn eerste wedstrijd met 0-1 van Bulgarije. Ze hadden niet het meeste balbezit (slechts 37%)  maar ze hadden wel de gevaarlijkste kansen.

Servië een echt collectief

Servië kende een teleurstellend WK; zonder maar een wedstrijd te winnen gingen ze weer naar huis. Met spelers als Vlahovic, Tadic, Milinkovic-Savic, Kostic, Gudelj en Ilic hebben ze een topaanval en -middenveld. Verdedigend hebben ze geen grote sterren, maar de ploeg is een echt collectief. Tegen Litouwen won Servië met 2-0 en speelden ze een sterke wedstrijd. Ze hadden zestig procent balbezit en kregen maar drie schoten op doel tegen.

Gokken op winst Servië

Wij verwachten dat Servië de goede start door gaat zetten. Ze hebben een stuk meer kwaliteit dan Montenegro, dus moeten ze dit gewoon gaan winnen.

Wedden op EK voetbal?

Voorspelling Turkije – Kroatië

Beste odds voor dit duel
Winst Kroatië

In EK kwalificatiegroep D is Turkije uitstekend begonnen en Kroatië juist niet. Twee landen die vooraf zeker bij de favorieten horen voor kwalificatie, waarbij Wales in onze ogen een gevaarlijke outsider is. Kroatië gaf de overwinning op het laatste moment weg, waardoor ze nu in de achtervolging moeten.

Turken geven ruimte weg

Turkije won met 1-2 van Armenië. Ze speelden best goed maar verdedigend gaven ze enorm veel ruimtes weg. De Armeniërs kwamen ook op voorsprong en hadden de nodige kansen. Turkije scoorde twee keer van buiten de zestien maar kwam ook wel tot goede kansen in de zestien meter.

Kroaten in de achtervolging

Kroatië liet zich het kaas van het brood eten in de laatste minuut van de wedstrijd. De Kroaten hadden de wedstrijd eigenlijk volledig onder controle, maar vergaten de 2-0 te maken. Wales maakte in de 93e minuut alsnog de 1-1 terwijl Kroatië 67% balbezit had, 19 schoten waarvan 8 op doel en ook nog eens het houtwerk had geraakt.

Wij voorspellen winst Kroatië

Als Kroatië hetzelfde niveau haalt als tegen Wales, en het niveau dat we op de eindtoernooien zagen, dan winnen ze ‘gewoon’ van Turkije. Ze hebben veel meer kwaliteit in het elftal en Turkije geeft ontzettend veel ruimte weg. Wedden op winst Kroatië levert bij de EK bookmakers meer dan twee keer je inleg op bij een goede voorspelling.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top