Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tip Bundesliga kraker Bayern München – Dortmund

Kraker Bayern München – Borussia Dortmund voorspellen | Na de interlandbreak is het weer tijd voor clubvoetbal en in Duitsland staat ons een heerlijke wedstrijd te wachten. Het is de nummer één tegen de nummer twee: Bayern München tegen Dortmund! En de nummer één is dit keer Dortmund. De Duitse competitie ligt nog vol open want het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts één punt.

We gaan dus wedden op Bundesliga voetbal deze week – dit wordt een wedstrijd om je vingers bij af te likken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden op Bayern München – Borussia Dortmund

Beste odd voor dit duel
Dubbele Kans Dortmund

Het is maar liefst negen voetbalseizoenen geleden dat Borussia Dortmund in de competitie wist te winnen in de Allianz Arena. Bayern München was in thuiswedstrijden vaak oppermachtig. In de DFB Pokal wist Dortmund Bayern München wél eens te kloppen. Misschien is het dit jaar anders en weet Dortmund de eerste plek in de Bundesliga te behouden.

Sebastien Haller weer terug

Dortmund heeft al een tijdje de nieuwe spits die vorig jaar overkwam van Ajax terug: Sebastien Haller. Door zijn ziekte heeft Haller er heel lang uit gelegen. Gelukkig is hij hersteld en kan hij zijn kwaliteiten laten zien: goals maken. Borussia Dortmund doet het goed dit seizoen en hopelijk kunnen ze het tot het einde volhouden.

Bayern München ontslaat Nagelsmann

Bayern München heeft zichzelf tijdens de interlandperiode flink in de kijker gespeeld. Waarschijnlijk is het niemand ontgaan dat de directie van de club trainer Nagelsmann heeft ontslagen. Dit komt behoorlijk onverwacht. We zitten redelijk op het einde van het seizoen en dan gebeurt er zoiets, terwijl Bayern München nog voor drie verschillende titels aan het strijden is. Dat is de competitie, de Champions League en de DFB Pokal.

Het is zelfs zo snel gegaan dat er ook al een nieuwe trainer is aangesteld. En dat is Tuchel, de coach die nog niet zo heel lang geleden werd ontslagen bij Chelsea.

Uitdaging voor nieuwe trainer Tuchel

Tuchel staat meteen voor een grote uitdaging en dat is deze kraker tegen Dortmund. Hij kan in deze wedstrijd meteen hoge ogen gooien, maar het wordt een hele lastige pot. Bayern München heeft wel een heel goed elftal. Het stroomt er, met zowel ervaren spelers als jonge spelers die elkaar goed weten aan te vullen, over van kwaliteit.

Wedden op Voetbal?

Voorspelling Bayern München – Dortmund

Bayern München heeft altijd wel een manier gevonden om Dortmund te bespelen. Dortmund doet het dit jaar beter dan voorheen en houdt het ook een stuk langer uit in de strijd om de titel.

Bij Bayern is er op dit moment onrust en de spelers moeten nog wennen aan hun nieuwe trainer. Dat kan natuurlijk effect hebben op de wedstrijd, want je hebt kans dat bijvoorbeeld niet alle spelers het eens waren met de trainerswissel. Hopelijk is de ploeg professioneel genoeg om hiermee om te gaan.

Beste bet: dubbele kans

Aangezien Nagelsmann het behoorlijk goed kon vinden met het team, hou ik er toch een vreemde nasmaak aan over. Vandaar dat we zeker een bet kunnen spelen op Dortmund. De beste weddenschap bij de online bookmakers is voor deze wedstrijd ‘Dortmund Double Chance’. Deze voorspelling staat lekker hoog genoteerd en ik ben er gewoon niet van overtuigd dat na de interlandperiode alles in orde is bij Bayern München. Dat is natuurlijk in het voordeel van Dortmund.

Bij gelijkspel blijft Dortmund 1e in Bundesliga

Of BVB kan winnen is nog maar de vraag, maar minimaal een gelijkspel eruit slepen zie ik hier wel gebeuren. Met een gelijkspel behoudt Dortmund de eerste plaats in de Bundesliga en kan het vooruitkijken naar de wedstrijden die komen gaan. Want vanaf dan is iedere wedstrijd een finale! Inzetten doen we bij Unibet.nl

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top