Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips Frankrijk – Nederland: wedden op goals en/of gelijkspel

EK kwalificatie Frankrijk – Nederland voorspellen

Het Nederlands elftal mag het vrijdagavond in Parijs opnemen tegen Frankrijk. Het is de eerste wedstrijd in de EK voetbal 2024 kwalificatiereeks.

Oranje heeft weer eens te maken met een nieuwe bondscoach en dat is niemand minder dan Ronald Koeman. Dat was natuurlijk al langer bekend, maar nu is het echt tijd dat hij zich mag laten gelden voor Oranje. We hebben een paar prima betting tips voor dit duel die we gaan spelen bij Unibet: de BTTS en gelijkspel.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Bet tips EK kwalificatie Frankrijk – Nederland

Beste bets voor dit duel
Gelijkspel
Beide Teams Scoren

Frankrijk is een behoorlijk lastige tegenstander, waarschijnlijk de moeilijkste opponent uit groep B. De andere landen uit deze EK kwalificatiegroep zijn Griekenland, Ierland en Gibraltar. Op Frankrijk na mag je wel verwachten dat de resterende landen geen problemen moeten zijn voor Nederland.

EK kwalificatie zonder Bergwijn en De Jong

Deze eerste EK wedstrijd van Oranje is voor Ronald Koeman gelijk al een uitdaging vanwege de twee afmeldingen van afgelopen weekend (Steven Bergwijn en Frenkie de Jong). Dit is natuurlijk hartstikke zuur, want je mag wel stellen dat Frenkie de Jong op dit moment onze beste man in vorm is en Bergwijn is natuurlijk ook niet de minste.

Donyell Malen en Joey Veerman zullen De Jong en Bergwijn vervangen. We zijn zeer benieuwd hoe deze spelers zich er vanaf brengen. Het is voor hen een goede kans om zich in de kijker te spelen.

Frankrijk barst van het talent

Bij Frankrijk is er natuurlijk superveel talent. De ploeg was op het afgelopen WK finalist en ze gingen het toernooi in als regerend wereldkampioen. Bij Les Bleus blijft het talent binnenstromen en dat is natuurlijk mooi om te zien. Het is natuurlijk wel afwachten hoe Frankrijk aan deze wedstrijd begint.

Oranje moet wennen aan nieuwe bondscoach

Nederland moet niet teveel aan de tegenstander denken, maar vooral gaan zorgen dat het went aan hoe de nieuwe trainer wil gaan spelen. Ik denk dat we weer een goede bondscoach hebben voor de komende tijd. We zullen aan de bak moeten.

Wedden op EK voetbal?

Wedden op Frankrijk – Nederland

Frankrijk wordt door de bookmakers als favoriet gezien in deze wedstrijd. De odds voor Frankrijk liggen rond de 1.90 en de quotering voor het Nederlands elftal ligt rond de 4.00. Dat is een heel groot verschil, maar ergens wel terecht.

Kansen voor Oranje

Toch is het pas de eerste interlandwedstrijd van na het winterse WK en alle spelers hebben een hartstikke druk programma bij hun club. De vraag is hoe fit ze zijn om deze EK kwalificaties te kunnen spelen. Daarom zie ik ook wel kansen voor Oranje. We gaan niet voor de winst spelen, maar een Both Teams to Score zit er wel dik in met deze wedstrijd.

Gokken op goals voor beide teams

De bet Beide Teams Scoren kan je bij Unibet.nl spelen. Dat is zo’n beetje dezelfde odd als winst Frankrijk, maar dan speel ik toch liever een bet als deze. Gezien de statistieken en de gedrevenheid van het Nederlands elftal zie ik een grote kans dat beide landen gaan scoren.

Gelijkspel bet

Een gelijkspel zie ik ook nog wel gebeuren hier. Een hoger risico, maar zeker een met een kans van slagen.

We moeten natuurlijk ook oppassen dat beide landen misschien wel behoorlijk gaan roteren met de spelers om te kunnen kijken wie in vorm zijn en om natuurlijk weer een team kunnen gaan vormen. Laten we hopen op een positief resultaat voor Oranje!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top