Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen PSV – Sevilla en Union – Ajax Europa League

Vorige week was geen succesvolle week voor het Nederlands voetbal in Europa. Er is nog niks besloten, maar zowel PSV als Ajax heeft voor zichzelf geen goede uitgangspositie gecreëerd. Wil je inzetten op PSV – Sevilla en/of Union Berlin – Ajax? Onderstaand onze prognose en wedden op Europa League tips voor de return van donderdag 23 februari.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voorspelling PSV – Sevilla Europa League

Beste bet voor dit duel
Winst PSV en Onder 2.5 goals

Terwijl Sevilla tegen degradatie vecht in Spanje had het eigenlijk geen enkele moeite met PSV in de Europa League. PSV staat daardoor voor een schier onmogelijke opdracht, ze moeten de 3-0 nederlaag omdraaien.

Slechte verdediging PSV

PSV kwam erg beroerd voor de dag in de uitwedstrijd tegen Sevilla. De ploeg was vooral verdedigend erg slecht, wat opvallend is gezien de zeer matige vorm van Sevilla. In de Spaanse competitie scoorde Sevilla nog maar 24 goals in 22 wedstrijden. PSV speelde afgelopen nou niet bepaald het slechte gevoel van zich af. Ze verspeelden wederom punten door een 2-2 gelijkspel tegen FC Utrecht.

Rust voor enkele Sevilla spelers?

Sevilla speelt dus tegen degradatie, maar sinds de komst van Sampaoli gaat het wel steeds beter. In La Liga staan ze ondertussen 12e, drie punten boven de degradatiestreep. Dankzij de 3-0 overwinning op PSV vorige week is de kans groot dat ze in deze wedstrijd een aantal spelers rust zullen geven.

Wedden op kleine zege PSV in Europa League return

Met een 3-0 voorsprong de return in gaan, maakt wedstrijden altijd lastig te voorspellen. Natuurlijk zal PSV het nog gaan proberen, maar we zien het niet gebeuren. Sevilla krijgt onder Sampaoli steeds minder goals tegen en zal nu ook vanuit de verdediging willen spelen. Wij gaan uit van een saaie wedstrijd, waarbij het best mogelijk is dat PSV een kleine overwinning boekt. De beste weddenschap voor PSV – Sevilla is wat ons betreft ‘winst PSV en Onder 2.5 goals‘.

Wedden op Europa League – alles wat je moet weten

Union Berlin – Ajax voorspellen

Beste bet voor dit duel
Ajax X2 en Onder 3.5 goals

Ten opzichte van PSV heeft Ajax een wat betere uitgangspositie. In de Johan Cruijff Arena werd het 0-0, waardoor Union licht de favoriet is.

Gevaarlijk vanuit de omschakeling

Union Berlin beleeft een droomseizoen in de Bundesliga. Na 21 wedstrijden staan ze op een derde plek en hebben ze evenveel punten als de nummer één en twee. Union is verdedigend erg solide en vanuit de omschakeling zijn ze levensgevaarlijk.

Toch zag je in de wedstrijd tegen Ajax dat ze moeite hadden met het creëren van kansen. Rulli werd maar weinig getest, afgezien van de afgekeurde goal. Afgelopen weekend had Union het ook moeilijk met scoren, het werd 0-0 tegen Schalke.

Steeds beter voetbal Ajax

Ajax kende aan de andere kant een prima weekend, met een makkelijke en goede overwinning tegen Sparta. In de competitie heeft John Heitinga het goed op orde en gaat Ajax eigenlijk steeds beter voetballen. De 4-0 overwinning op Sparta was de beste wedstrijd sinds Heitinga het overnam.

Geen open huis meer

In de Europa League kiest de Ajax-trainer voor een iets behoudendere tactiek en met name opstelling. Alvarez kreeg tegen Union een plek op het middenveld en Bassey kwam centraal achterin te staan, dit alles zorgde voor een plek op de bank voor Klaassen. Deze omwisseling gaf Ajax een stuk betere restverdediging. Waar Ajax eerst nog vaak open huis hield, was dat nu absoluut niet zo.

Beste weddenschap Union – Ajax Europa League

Het wordt een spannende wedstrijd, maar wij zien Ajax in de Europa League wel een ronde verder komen. De vorm van de Amsterdammers is groeiende en bij Union zullen ze toch op twee gedachten hinken. Ze kunnen geschiedenis schrijven in de Bundesliga, maar ze willen natuurlijk ook ver komen in Europa.

Double Chance en goals bet

Ajax heeft laten zien de omschakeling van Union onschadelijk te kunnen maken. Het is nu zaak om zelf meer te creëren tegen Union. We verwachten wederom weinig goals, met zeker een kans op een verlenging. Onze betting tip is inzetten op Dubbele Kans Ajax (X2) gecombineerd met Onder 3.5 goals bij ⤵

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top