Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal betting tips Napoli – Lazio en Liverpool – Man United

Hieronder onze tips voor voetbal voorspellingen dit weekend. We hebben twee krakers voor je uitgekozen: Napoli – Lazio in de Italiaanse Serie A en Liverpool tegen Manchester United uit de Engelse Premier League. Lees verder voor de beste weddenschappen die je bij Unibet voor deze wedstrijden vindt.

Voorspellingen Napoli – Lazio

Beste odds voor dit duel
Goal Osimhen
Napoli winst en BTS

Vrijdagavond staat de Serie A topper tussen Napoli en Lazio op het programma. Napoli is dit seizoen krankzinnig goed. Als ze hun nummer 1 positie nog uit handen geven, ligt het echt aan henzelf. Maar ze blijven maar winnen. Het geloof is enorm groot en we zien het wel gebeuren dat Napoli kampioen gaat worden. Het verschil met de nummer twee bedraagt nu al 18 punten. Dat is echt heel knap.

Lazio probeert in de top 4 te komen vanwege Champions League voetbal. Het is nog altijd goed mogelijk, maar op bezoek gaan bij Napoli – dat wil je op dit moment eigenlijk niet. Lazio zal naar het eigen spel moeten kijken en spelen, er loopt kwaliteit genoeg om het Napoli moeilijk te maken.

Must play bet Napoli – Lazio

Voor het wedden op Serie A voetbal is er een bet die er dit weekend uitspringt en die we zeker gaan spelen, namelijk de combi ‘Napoli Winst + Both Teams to Score’. Deze staat zeer hoog genoteerd en is een must play. Lazio zie ik wel scoren en Napoli is dit seizoen niet te stoppen.

Wij verwachten in deze wedstrijd veel doelpunten en Lazio zal zeker een goal weten mee te pikken. Je kan zelfs overwegen om een weddenschap te plaatsen op ‘Victor Osimhen scoort’. Osimhen is de topscorer van Napoli. Als Napoli er twee of meer weet te scoren dan zit deze topspits er zeker bij.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips Liverpool – Manchester United

Beste odds voor dit duel
Man United DNB

Aanstaande zondag is het weer zover, dan wordt de North West-derby tussen de rivalen Liverpool en Manchester United gespeeld. Het zijn nog altijd de twee succesvolste voetbalclubs in Engeland. Liverpool was de afgelopen jaren ijzersterk, maar dit seizoen lijken de rollen omgedraaid.

Vol vertrouwen richting Premier League kraker

Liverpool maakt een moeilijk seizoen door en het lijkt erop dat ze in hun handen mogen knijpen als het Champions League voetbal kan afdwingen. Er mogen dan geen onnodige punten meer worden verloren. Het wordt een lastig verhaal, maar als Liverpool van Manchester United weet te winnen dan hebben ze natuurlijk een flinke boost voor de rest van het seizoen.

Bij Man United zitten ze in een goede flow. Ze hebben namelijk afgelopen week de Carabao Cup gewonnen, de eerste prijs in maar liefst zes jaar! Je kan je wel voorstellen dat ze vol zelfvertrouwen deze North West-derby ingaan. Toch moeten United oppassen want de laatste jaren werd in deze kraker nauwelijks een punt gepakt.

Bettips Liverpool – Man United

Ook de bookmakers verwachten dat Liverpool het moeilijk gaat krijgen op Anfield. Dit vind ik terecht gezien de huidige vorm.

Gakpo is de nieuwe aanwinst van Liverpool, maar hij is nog altijd bezig met wennen aan de Premier League. United heeft de nodige blessures, maar de echte sleutelspelers zijn tot nu toe beschikbaar.

Beste weddenschap

We kunnen er natuurlijk niet omheen dat deze wedstrijd voor Manchester United gaat worden. Liverpool zal het ze zeker lastig gaan maken, maar we gaan spelen voor de weddenschap Manchester United Draw No Bet. Hiermee wordt letterlijk je inzet verdubbelt als United weet te winnen. De zekerheid met deze bet is dat als het een gelijkspel wordt, je je inzet terugkrijgt.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top