Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League bet tips Bayern – PSG en Tottenham – AC Milan

Champions League wedden tips | In deze voorbeschouwing de beste weddenschappen bij Unibet.nl voor de wedstrijden Bayern – PSG en Tottenham tegen AC Milan.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden op Bayern München – PSG

Deze week wordt de Champions League return tussen Bayern München en PSG gespeeld. Dit belooft wederom een spektakelstuk te worden! Paris Saint-Germain is het team met de vele sterren en het grote doel is het winnen van de Champions League. Dat is ze nog nooit gelukt en er lijkt wel een soort vloek op te rusten, want ze redden het altijd nét niet.

Paris Saint-Germain zonder Neymar

PSG zal echt alles op alles zetten om Bayern München uit te schakelen, maar gaat dit ook gebeuren? We weten dat Neymar niet kan meedoen vanwege een blessure. Mbappe en Messi zijn wel van de partij en deze twee zijn ook hard nodig.

Bayern thuis sterk

Bayern München is de laatste tijd weer een behoorlijk goede reeks aan het neerzetten. Dit seizoen is de ploeg echt gegroeid in zowel de gewone competitie als in de Champions League.

In thuiswedstrijden in de Allianz Arena is Bayern sowieso sterk. PSG zal het dus zwaar krijgen, maar niks is onmogelijk. We zijn zeer benieuwd hoe de opstelling van Bayern München en PSG zal worden.

Beste weddenschap Bayern – PSG

PSG heeft gewoon een goed team en het weet eigenlijk altijd wel te scoren. Dat dat niet gebeurde in de eerste wedstrijd is eigenlijk niet te verklaren en dat zullen ze recht willen zetten. De Parijse ploeg zal op het scorebord komen bij Bayern München, maar dat verwachten wij ook van het thuisteam.

Onze tip voor het wedden op Champions League in deze wedstrijd is de combinatie weddenschap ‘Bayern Dubbele Kans en Beide Teams Scoren’. Om de weddenschap te winnen zullen beide clubs moeten scoren en Bayern München mag deze wedstrijd niet verliezen. Wij voorspellen een mooie partij met doelpunten en Bayern München zal hoogstwaarschijnlijk een ronde verder gaan.

Wedden op Voetbal?

Tottenham Hotspur – AC Milan voorspellen

Beste odds voor dit duel
Goal Kane
Beide Teams Scoren

Deze tweede ontmoeting wordt ook interessant. In de vorige wedstrijd werd het 1-0 voor Milan thuis. Ze hebben gewonnen, maar een 1-0 voorsprong verdedigen wordt moeilijk.

Wisselvallig Tottenham

Tottenham is dit seizoen zeer wisselend met resultaten. De ene keer denk je wat spelen ze goed en verdienen ze het om dik te winnen, maar dan verliezen ze alsnog. En soms spelen ze zo slecht dat je denkt dat het totaal niks wordt dit seizoen en dan winnen ze. De Spurs zijn eigenlijk totaal onvoorspelbaar.

Bij Tottenham loopt veel kwaliteit rond en natuurlijk hebben ze nog altijd Harry Kane. Eén van de beste spitsen op dit moment. Ze kunnen deze Champions League wedstrijd zeker omzetten in hun voordeel. Als het vroeg 1-0 kan worden heb je een echte wedstrijd.

Zlatan Ibrahimovic terug bij Milan

Bij Milan is de legende Zlatan Ibrahimovic teruggekeerd en hij heeft al een paar invalbeurten gehad. Hij is niet alleen in het veld belangrijk, maar ook doorbuiten. Het lijkt wel alsof alle spelers nog méér geven als deze man erbij is. De Spurs zijn dus gewaarschuwd! Dat Zlatan Ibrahimovic zal starten lijkt niet het geval, maar een invalbeurt is zeker mogelijk.

Wedden op goal Kane

Dit is een wedstrijd die alle kanten op kan gaan. Tottenham Hotspur zal op het scorebord komen en Harry Kane is toch wel dé spits die er een neusje voor heeft. Dat is dan ook de bet die we bij Unibet gaan spelen: Harry Kane to Score Anytime.

Beide teams gaan scoren

Als we nu zeker wisten dat Zlatan Ibrahimovic de hele wedstrijd zou spelen dan is een gokje op hem ook zeker waard, maar helaas weten we dat dus niet. Van de uitkomst tussen deze twee ploegen blijven wij af. Ze zijn aan elkaar gewaagd. Als je al iets wilt spelen ligt de Beide Teams Scoren weddenschap voor de hand. Deze bet kan je makkelijk spelen. Het wordt een wedstrijd van alles of niets!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top