Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Liverpool – Real Madrid en Leipzig – Manchester City

Voorspellingen Champions League| Uitstekende wedstrijden om op te wedden deze week zijn de kraker Liverpool – Real Madrid en Leipzig – Manchester City. Voor die laatste hebben we bij Unibet.nl een mooie value bet gevonden! Leipzig is thuis bijna niet te kloppen en City werd daarvoor al eens gewaarschuwd… Ontdek hieronder de beste Champions League weddenschappen voor de achtste finales.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedtips Liverpool – Real Madrid Champions League

Beste bet voor dit duel
Onder 2.5 goals

Liverpool speelt dinsdag om 21.00 uur in de achtste finale tegen het grote Real Madrid. Dit is natuurlijk een geweldige ontmoeting tussen beide clubs. Herinner je je de Champions League finale van vorig jaar nog? Dat was dus deze wedstrijd en Real Madrid won die met 1-0. Liverpool is dat natuurlijk niet vergeten en zal proberen e.e.a. recht te zetten.

Topclubs

Real Madrid speelt ook dit seizoen erg goed. De club staat weliswaar tweede in de competitie, maar ze zijn nog hartstikke gevaarlijk. Real Madrid heeft nog altijd een hecht team met jonge en ervaren spelers en dat is goud waard.

Liverpool daarentegen is dit seizoen vooral aan het vechten tegen zichzelf. Ze zijn achtste in de Premier League en dat is natuurlijk niet waar ze willen staan. De ploeg kampt ook al het hele seizoen met de nodige blessures.

Prognose Liverpool – Real Madrid

De wedstrijd Liverpool – Real Madrid is een prachtig affiche en ook voor het wedden op Champions League natuurlijk. Wij denken dat het eerlijk is om te zeggen dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn en dat ze beide evenveel kans hebben om door te gaan naar de volgende ronde. Onze prognose is dat het ook pas echt beslist gaat worden in Madrid.

Inzetten op weinig goals beste weddenschap

Aangezien het op Anfield de eerste wedstrijd die gespeeld wordt verwachten wij dat we weinig doelpunten gaan zien. De bet Onder 2.5 Goals bij Unibet is een weddenschap die we niet kunnen laten liggen. Dit is behoorlijk hoog genoteerd. Het wordt een heerlijke match, maar beide clubs zullen voorzichtig zijn om niet in het mes te lopen.

Tips wedden op Leipzig – Man City

Beste bet voor dit duel
Dubbele kans Leipzig

Leipzig mag het woensdagavond opnemen tegen Manchester City. Op papier zou je zeggen dat deze wedstrijd voor City is, maar we moeten oppassen voor Leipzig. De ploeg is in zijn thuiswedstrijden bijna niet te kloppen en ze wisten twee jaar geleden Man City thuis ook al te verslaan met 2-1. Manchester City is dus gewaarschuwd.

Daarbij komt nog dat Manchester City dit weekend kostbare punten verspeelde tegen laagvlieger Nottingham Forrest. Manchester City gaat dus met een gemengd gevoel naar Duitsland als je het ons vraagt.

Kwaliteit genoeg

Leipzig kan het Manchester City aardig moeilijk maken in deze eerste wedstrijd. Winst is belangrijk, want voor de return in Engeland zal Manchester City het proberen af te maken. Leipzig heeft zeker de kwaliteit op het veld om woensdag te winnen.

Leipzig – Manchester city voorspellen

De bookmakers zien Manchester City als favoriet, zelfs in deze eerste wedstrijd in Duitsland. Wij vinden het terecht dat Manchester City als favoriet wordt gezien om door te gaan naar de volgende ronde, maar niet als favoriet in deze eerste wedstrijd in Duitsland. Wij voorspellen dat Leipzig deze wedstrijd naar de hand kan zetten. De value ligt ook nog eens bij Leipzig en dat is goed voor ons betters.

Dubbele kans bet een must play

De weddenschap die er voor deze wedstrijd uitspringt is duidelijk: dat is Leipzig Double Chance. Ongelooflijk dat deze bet zo hoog genoteerd staat. Het houdt in dat Leipzig mag winnen en zelfs nog gelijk mag spelen om de weddenschap te winnen. Dit is een must play en ik verwacht dat de odds omlaag gaan naarmate we dichter bij de wedstrijd komen. Dus op tijd inzetten bij Unibet.nl en genieten!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top