Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Premier League: wedtips voor dit weekend

Wedtips Premier League voetbal 22 en 23 september

In deze Premier League voorbeschouwing lichten we vier mooie voetbalwedstrijden uit om bij de bookmakers op te gokken. De Engelse competitie begint nu een beetje vorm te krijgen. Langzaamaan zie je welke clubs gaan strijden voor de top 4 en welke zullen moeten vechten tegen degradatie.

Onderstaand de beste Premier League weddenschappen voor dit weekend.

Tips voorspellingen Premier League

Fulham – Watford

Voetbal, zaterdag 22/9 13.30 uur. We beginnen met de wedstrijd Fulham tegen Watford. Fulham heeft laten zien dat ze makkelijker kunnen scoren. Vooral met hun goede spits Mitrovic. Watford kent een uitstekende seizoenstart en heeft maar liefst 12 punten behaald in 5 wedstrijden.

Beide clubs zijn aan elkaar gewaagd en we gaan dan ook inzetten op de bet over 2.5 goals met een notering van 1.80 bij bookmaker Mr Green. Ik verwacht dat de odds gaan droppen dus wacht niet te lang met inzetten. Je wint de weddenschap als er er meer dan 3 doelpunten gescoord worden.

Burnley – Bournemouth betting

Voetbal, zaterdag 22/9 16.00 uur. Burnley kent een zeer moeilijke start in de Premier League. Waar ze vorig seizoen zo goed in waren (vaak de nul houden en de wedstrijd nipt winnen met een 1 goal verschil), lukt dit seizoen totaal niet.
Ze staan dan ook niet voor niks onderaan met 1 punt behaald uit 5 wedstrijden. Er moet verandering in komen.

Bournemouth daarentegen voetbalt goed en weet ook punten te pakken. Vandaar dat we voor de weddenschap Bournemouth Draw No Bet gaan spelen @1.92. Als Bournemouth speelt zoals ze de afgelopen wedstrijden hebben gedaan, gaan ze deze voetbalwedstrijd winnen. Voor de zekerheid spelen we Draw No Bet. Bij een gelijkspel krijg je je geld van de bookmakers terug.

 

Bet Leicester City – Huddersfield

Voetbal, zaterdag 22/9 16.00 uur. Dit vind ik een hele leuke wedstrijd voor Leicester City. Ze zijn het afgelopen weekend in de Premier League met 4-2 onderuitgegaan bij Bournemouth. Dit is de kans om zich te herpakken en dat gaan ze ook doen.

Tegenstander Huddersfield heeft dit seizoen veel moeite om goals te maken en tegen Leicester City zie ik ze dan ook heel moeilijk scoren. Leicester City gaat deze wedstrijd over de streep trekken. We gaan dan ook inzetten op de weddenschap Leicester Winst @1.70 bij Mr Green.

Betere quote met Asian handicap

Als je hogere odds wilt dan kan je ook voor Leicester City -1 AH spelen voor 2.15 x je inzet. Wat mij betreft prima speelbaar. Je wint deze Asian Handicap weddenschap als Leicester ondanks een virtuele achterstand van 1 goal toch de wedstrijd wint.

Wedden op Westham – Chelsea

Voetbal, zondag 23/9 14.30 uur. De laatste tips voor het wedden op Premier League van deze week zijn voor deze mooie Londense voetbalwedstrijd. Westham kent ook een moeilijke start, maar heeft afgelopen weekend verrassend uit met 1-3 gewonnen van Everton. Dat is een uitstekend resultaat.

Dit zal ze dan ook een flinke boost geven nu Chelsea op bezoek komt. Chelsea heeft net zoals Liverpool al 15 punten in de Premier League behaald en dat is natuurlijk perfect. Gaat Chelsea deze wedstrijd ook winnen? Ik geloof dat Westham ze een hele moeilijke zondag kunnen gaan bezorgen. De voorspellingen:

Wedtips

Voor deze voetbalwedstrijd heb ik gekozen voor de bet Both Teams to Score met een quotering van 1.75 bij bookmaker Mr Green. Westham heeft zich goed weten te herpakken en zal zeker in deze thuiswedstrijd scoren.

Chelsea kan een moeilijke wedstrijd tegemoet zien. Maar als je spelers als Hazard, Pedro en Alonso tot je beschikking hebt, dan zal je zeker weten scoren. De beste weddenschap voor deze Premier League wedstrijd is dus de BTS. Als je meer risico wilt nemen kan je ook nog een kleine bet bij de bookmakers plaatsen op Chelsea winst + Beide Teams Scoren voor 2.85. Houd je stake laag vanwege het hogere risico. $ucces!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top