Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op Ajax – AEK Athene: voorspellingen Champions League

Voorspellingen Ajax Champions League
Tips wedden Ajax – AEK Athene

Ajax heeft een lange weg afgelegd om de groepsfase van de Champions League te halen, maar woensdag 19 september start die dan eindelijk. De wedstrijd tegen AEK Athene is meteen ontzettend belangrijk. Als je mee wil doen om de derde plek, dan moet deze wedstrijd gewonnen worden.

Bij Ajax zullen ze stiekem hopen op een tweede plek in poule E. Dat zal lastig worden, maar niks is onmogelijk. Dit Ajax team heeft wel de klasse en ervaring om ver te komen.

Onderaan de betting tips Ajax – Athene

Ajax – AEK Athene Champions League

Ajax kende een prima voorbereiding afgelopen weekend in de wedstrijd tegen FC Groningen. Ze wonnen met 3-0 en waren geen enkel moment in de problemen. Ze speelden eigenlijk de hele wedstrijd op halve kracht, leek het.

In de voorrondes van de Champions League heeft Ajax al laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Dat waren momenten waarop ze er moesten staan en dat deden ze dan ook. De beste wedstrijden van Ajax waren allemaal in Europees verband. Spelers als Tadic, Ziyech en De Ligt lijken er dan een schepje bovenop te doen.

Athene knap door voorrondes

AEK Athene kende ook een prima en makkelijke voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax; ze wonnen afgelopen zaterdag met 4-0 van Panionios. AEK is in de eigen competitie nog ongeslagen. Ze wonnen de eerste drie duels vrij gemakkelijk en kregen zelfs nog geen tegengoal.

De Grieken hebben twee Champions League voorrondes overleefd. In de voorrondes versloegen ze Celtic en Mol Vidi FC. Zeker het verslaan van Celtic was knap. De overwinning op Mol Vidi FC, uit Hongarije, was van te voren wel te verwachten.

Toch was het geen eenvoudige overwinning voor AEK. In de uitwedstrijd wonnen ze met 1-2, thuis werd het 1-1. In beide wedstrijden kreeg AEK een rode kaart.

Voorspellingen Ajax

Ajax is in topvorm en piekt elke keer in een Europese wedstrijd. Met de sfeer die er ongetwijfeld weer zal zijn in de Johan Cruijff Arena wordt het team nog meer naar voren geschreeuwd.

AEK had het al moeilijk tegen Celtic en Mol Vidi. Het team van Ajax is op dit moment zeker beter dan deze twee clubs. Daarom denk ik dat Ajax deze wedstrijd gaat winnen en het nodige aantal doelpunten zal scoren.

Beste weddenschappen Ajax – Athene

Mijn tip voor het wedden op Champions League voetbal is inzetten op winst Ajax met een -1 goal handicap voor 1.97 x je inleg. Dat houdt in dat we voorspellen dat Ajax wint zelfs met een virtuele achterstand van 1 doelpunt bij aanvang. Dat levert ons namelijk een betere quotering op dan inzetten zonder een handicap.

Daarnaast verwacht ik wederom een goede wedstrijd van Ziyech. De weddenschap ‘Hakim Ziyech to score’ noteert een riante 2.65 bij bookmaker Mr Green. Ziyech steekt het gehele seizoen al met kop en schouders boven de rest van Ajax uit, maar zal zich nog meer willen laten zien in de Champions League.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top