Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Champions League: bet FC Barcelona – PSV

Voorspellingen FC Barcelona – PSV Champions League
Dinsdag 18 september 2018 18.55 uur

FC Barcelona – PSV

Het is tijd voor de groepsfase van de Champions League. Genoeg wedstrijden deze week, maar we onze interesse gaat natuurlijk uit naar PSV en Ajax. Hieronder de voorbeschouwing FC Barcelona – PSV, click hier voor de wedden tips Ajax – AEK Athene. Kunnen de Brabanders het Barca moeilijk maken of wordt er over hen heen gewalsd?

Onderaan de twee beste weddenschappen voor dit duel. Ik verwacht heel wat goals …

Sterke start FC Barcelona

Barcelona is natuurlijk een van de favorieten om de Cup met de grote oren te winnen. Alleen de laatste jaren is het helaas niet gelukt. De trofee ging immers naar de grote concurrent Real Madrid. Dit jaar is het anders. FC Barcelona heeft zich flink versterkt terwijl Real Madrid zijn grote ster Cristiano Ronaldo is kwijtgeraakt aan Juventus.

In de Spaanse competitie is Barcelona prima van start gegaan. Ze hebben 4 wedstrijden gespeeld en maar liefst 12 punten gehaald. Alles gewonnen tot nu toe en dat is een uitstekende prestatie in aanloop naar de Champions League. Ze zullen dan ook met een groot zelfvertrouwen aan deze wedstrijd tegen PSV beginnen.

Boost PSV Champions League

PSV kent ook een prima start van de competitie. Er zijn nu vijf wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en die vijf wedstrijden zijn ook allemaal gewonnen.

De wedstrijd van afgelopen weekend tegen ADO eindigde in maar liefst 0-7 voor PSV. Dat zal ze toch wel een flinke boost geven in de voorbereiding op de eerste Champions League wedstrijd van het seizoen.
FC Barcelona - PSV betting bookmakers Getty

Geen gemakkelijke poule voor PSV

Natuurlijk is de tegenstander FC Barcelona van een heel ander niveau. Nu wordt PSV pas echt op de proef gesteld en kunnen ze laten zien wat ze waard zijn. De poule waar PSV in zit is trouwens totaal geen gemakkelijke. Naast FC Barcelona zitten ze met Tottenham en Inter in de groep. Zeer interessant om te kijken waar de kansen voor PSV liggen.

En dan nu over het wedden op Champions League bij de bookmakers. Hieronder mijn tips voor de beste Barcelona – PSV weddenschappen:

Voorspellingen FC Barcelona – PSV

PSV gaat met veel zelfvertrouwen naar Camp Nou. Ze hebben eigenlijk niks te verliezen. Tuurlijk gaat PSV spelen om punten te pakken, maar ze moeten uitkijken dat ze niet in de val lopen bij Barca.

Als Barcelona op stoom is kan het makkelijk een gigantische uitslag worden. Ze zullen dan ook een manier moeten vinden om FC Barcelona en Messi te kunnen stoppen.

Tips wedden op Barcelona – PSV

Als ik ga kijken naar wat voor mij als beste weddenschap eruit springt, dan is dat de bet ‘Barcelona + Both Teams to Score’ met odds van 2.50. Dit is een weddenschap waar value in zit. Je hebt de weddenschap gewonnen als FC Barcelona de wedstrijd wint en ook beide teams hebben weten te scoren.

Je pakt bij een goede voorspelling 2.50 x je inleg bij bookmaker Mr Green. Ik verwacht dat Barcelona deze wedstrijd gaat winnen, maar dat PSV wel in staat is om een doelpuntje mee te pikken.

Tip 1: winst Barcelona + beide teams scoren voor 2.50 x je inleg

Als tweede gaan we gokken op ‘Over 3.5 goals’ voor 1.70 x je inzet. In deze wedstrijd verwacht ik gewoon veel goals. Vooral in Camp Nou. PSV mag misschien een doelpunt mee pikken, maar FC Barcelona wil de eerste wedstrijd met overtuiging winnen. Je wint deze weddenschap als er in de wedstrijd 4 of meer goals worden gescoord. Ongeacht door welk team.

In de handleiding over – under betting lees je meer over deze wedoptie.

Tip 2: Over 3.5 goals voor 1.70 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top