Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

PSV – Ajax betting: hoge odd op winst Ajax en beide teams scoren

Betting tips PSV – Ajax
Voorspellingen Eredivisie voetbal 23-09

Komende zondag staat waarschijnlijk één van de belangrijkste voetbalwedstrijden van het Eredivisie seizoen op het programma: PSV tegen Ajax. Beide ploegen hadden afgelopen week natuurlijk een wedstrijd in de Champions League. Voor PSV was er een zware nederlaag tegen FC Barcelona, terwijl Ajax overtuigend won van AEK Athene.

Wie gaat de wedstrijd zondag winnen en wat is de beste weddenschap? Onderaan mijn wedtip voor dit duel. $ucces!

PSV – Ajax voorspellingen Eredivisie

PSV staat aan kop van de Eredivisie en heeft de eerste vijf wedstrijden allemaal gewonnen. Het indrukwekkendst is misschien wel het doelsaldo van 21 voor en maar 3 tegen. PSV is dus erg goed in vorm, maar heeft ook nog maar weinig echte tegenstand gehad.

De enige tegenstanders waar men vooraf van dacht dat ze het mogelijk moeilijk tegen zouden krijgen waren FC Utrecht en misschien ADO. Van beide ploegen werd echter eenvoudig gewonnen. Afgelopen week wonnen ze zelfs met 7-0 van ADO Den Haag.

In de Champions League bleek dat er nog een groot gat zit tussen de top van de Eredivisie en de top van Europa. PSV ging er bijna kansloos af met 4-0 tegen Barcelona.

Ajax maakt indruk

Ajax kende een slechte start van het seizoen door met 1-1 gelijk te spelen tegen Heracles. De wedstrijden daarna werden allemaal gewonnen.

Naast de Eredivisie hebben ze al de nodige wedstrijden gespeeld in de voorronde van de Champions League. Daar maakten ze al grote indruk en die indruk hebben ze afgelopen woensdag alleen maar verbeterd. De eerste helft tegen Athene was nog wat moeizaam, maar in de tweede helft overklaste Ajax de tegenstander volledig. Uiteindelijk wonnen ze eenvoudig met 3-0 van AEK Athene en gaan ze aan kop in de groep. Check op wedden op Champions League de tip voor de volgende wedstrijd tegen Bayern.

In de Eredivisie doet Ajax het ook prima, ze scoren minder dan PSV, maar lijken af en toe ook wat gemakzuchtig te spelen. Afgelopen weekend tegen FC Groningen bijvoorbeeld. Ajax won uiteindelijk met 3-0, maar de stand had zeker hoger kunnen uitpakken als ze iets meer inzet en drang naar voren hadden.

PSV en Ajax goed in vorm

PSV en Ajax zijn ontzettend goed in vorm. Het gat tussen beide ploegen en de rest van de competitie lijkt nog nooit zo groot te zijn geweest. Bij een overwinning van Ajax gaan de Amsterdammers over PSV heen en staan ze aan kop van de Eredivisie met 1 punt voorsprong. Bij een overwinning van PSV slaan de Eindhovenaren een gat en zetten ze Ajax op vijf punten achterstand.

Wedden op PSV – Ajax

En dan nu over het wedden op Eredivisie voetbal. Ik verwacht dat PSV gaat verdedigen en vanuit de counter gevaarlijk wil worden. Met Bergwijn en Lozano hebben ze daar ook de perfecte spelers voor. Daarmee kunnen ze Ajax zeker pijn doen.

Toch verwacht ik dat Ajax het betere team zal zijn. Op papier hebben ze meer kwaliteit en met de goede sfeer in het team door de Europese campagne zal er aan vertrouwen geen gebrek zijn. Daarom verwacht ik dat Ajax gaat winnen, maar dat ze wel een tegengoal krijgen. De beste voetbal weddenschap is wat mij betreft inzetten op Ajax en beide teams scoren. Bij een goede voorspelling pak je de zeer riante quotering van 3.80 bij bookmaker Mr Green.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top