Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Weekend tips voetbal: Serie A en La Liga voorspellingen

Voetbal betting tips Serie A en La Liga

Deze week worden er helaas niet veel topwedstrijden gespeeld in de Europese competities maar niet getreurd, ik heb bij de bookmakers een paar mooie buitenkansjes gevonden met een goede quotering.

De eerste wedstrijd die ik heb uitgekozen zal op zaterdag gespeeld worden en gaat tussen Sampdoria en Inter. De tweede wedstrijd is Getafe – Atletico en de laatste wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken zal gaan tussen Frosione en Juventus.

Hieronder van elke wedstrijd een korte voorbeschouwing, afsluitend met een wedtip.

Gokken op Sampdoria – Inter

Voetbal, zaterdag 22 september. Inter die eerder deze week speelde in de Champions League, mag het op gaan nemen tegen Sampdoria. Inter zal wellicht niet helemaal uitgerust zijn na het duel in eigen huis tegen de Spurs.

Het was een zware wedstrijd voor de Italianen die in de slotminuten uiteindelijk wel winnend werd afgesloten – een opsteker voor het team van Stefan de Vrij. Toch zullen de 90 minuten van eerder deze week in het voordeel zijn van de thuisploeg die dit seizoen helemaal niet onaardig is begonnen.

Sampdoria staat op plek 5 in de Serie A met 6 punten uit drie wedstrijden. Geen slecht resultaat voor deze ploeg. Opvallend is dat Sampdoria met 3-0 te sterk was voor Napoli, een ploeg die normaal gesproken in de bovenste regio meedraait.

Mede door statistieken: inzetten op Sampdoria

Inter is dit seizoen niet zo heel goed begonnen. De Milanezen staan op dit moment op plek 14 met 4 punten én met een wedstrijd meer dan Sampdoria. Daarnaast zijn de onderlinge wedstrijden ook niet altijd in het voordeel van Inter. Iets wat je wel zou verwachten.

Mede door deze statistieken, verwacht ik niet dat Inter zaterdag aan het langste eind gaat trekken. Ik raad jullie dan ook aan om Sampdoria winst of gelijk te spelen. Dit levert je de goede quotering op van 1.87 op. Wil je deze weddenschap spelen, zet dan in op Sampdoria Draw No Bet.

Sampdoria DNB voor 1.87 x je inleg

Getafe – Atletico Madrid bet

In de tweede wedstrijd gaan we wedden op La Liga. Wat ik aangaf bij de wedstrijd tussen Sampdoria en Inter, geldt ook voor Atletico. Atletico Madrid speelde eerder deze week in de CL tegen Monaco en won de wedstrijd. Ook hier zal die wedstrijd van invloed zijn op de competitiewedstrijd van komend weekend.
Daarnaast wist Getafe vorig weekend een wel heel knap resultaat neer te zetten. Ze wisten namelijk uit te winnen bij Sevilla met 0-2, wat niemand van tevoren natuurlijk voorspeld zou hebben.

Voorspelling La Liga: Atletico wint niet

Voor de rest is deze wedstrijd te vergelijken met de vorige wedstrijd die besproken is. Beide uitploegen hebben een extra wedstrijd in de benen, de thuisploeg is het seizoen vele malen beter begonnen.

Bovendien wijzen de onderlinge resultaten niet overduidelijk naar de favoriet, waardoor ik verwacht dat de thuisploeg niet gaat verliezen. De wedtip voor deze wedstrijd is dan ook weer een Draw No Bet. Getafe of gelijk levert je 1.91 op bij bookmaker Mr Green.

Getafe DNB voor 1.91 x je inleg

Wedden op Juventus Getty

Frosione – Juventus wedden

De laatste wedstrijd zal gaan tussen Frosione en Juventus in de Serie A. Ook hier weer een club die eerder deze week moest voetballen voor de Champions League.

Ik heb hier met opzet voor gekozen aangezien in het verleden vaak is gebleken dat als een ploeg doordeweeks speelt, in het weekend punten verspeeld worden. Toch verwacht ik een uitzondering bij deze wedstrijd en heb daarom een andere mooie betting tip voor je.

Gokken op goals

Vanwege de eerdere inspanningen van Juventus verwacht ik dat zij de klus in het weekend makkelijk willen klaren. Wanneer de regerend kampioen van Italië voor zal staan, zullen zij hun krachten willen sparen.

Ik raad jullie dan ook aan om op goals te gokken bij deze voetbalwedstrijd. Ik verwacht namelijk niet meer dan drie doelpunten ook al zullen de kwaliteitsverschillen groots zijn. Wedden op 3 of minder doelpunten noteert 1.60 bij de bookies.

Inzetten op ‘Under 3,5 goals’ voor 1.60 x je inleg

Combi bet tot slot

Voeg je bovenstaande drie betting tips samen tot één combinatie weddenschap, dan kom je op een totale quotering van 5.70. Een prima buitenkansje lijkt mij voor het weekend, twee keer gokkend op de underdog…

Combi bet voor 5.70 x je inzet!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top