Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Chelsea – Liverpool betting: 3 tips voor de Premier League kraker

Voorspellingen Chelsea – Liverpool
Zaterdag 29 september 2018 18.30 uur

In deze voorbeschouwing gaan we aan de slag met de wedstrijd Chelsea tegen Liverpool. De best bets voor deze wedstrijd zijn:

  1. Gelijkspel bij rust (Half Time Draw)
  2. Liverpool Draw No Bet
  3. Meer dan 4 gele of rode kaarten

Deze drie weddenschappen kun je spelen tegen prima odds.

2de wedstrijd Chelsea – Liverpool deze week

Afgelopen woensdag stonden deze twee grote clubs ook al tegenover elkaar, maar dan voor de Carabao Cup. Natuurlijk stonden ze niet met de sterkste 11 in de wedstrijd, maar toch werd er er veel strijd geleverd en wilden beide teams winnen.

Chelsea ging er uiteindelijk verrassend met de winst vandoor nadat Eden Hazard zijn uitzonderlijke kwaliteiten liet zien. Wat een prachtgoal was dat. Zal Eden Hazard dit kunstje weer kunnen flikken met de rest van het team?

Chelsea doet het uitstekend

Chelsea kent een prima seizoenstart onder de nieuwe coach Sarri: 16 punten behaald uit zes wedstrijden. Ze hebben dit seizoen nog niet verloren. Vijf keer winst en één gelijkspel van vorige week uit tegen West Ham.

Dit is dan ook een uitgelezen kans om te laten zien dat Chelsea dit jaar om de Premier League titel mee doet. Als ze in deze wedstrijd tegen Liverpool 3 punten weten te pakken dan geeft dat een flinke dosis vertrouwen en nemen ze de eerste plek over van Liverpool op de ranglijst.

Zwaar programma Liverpool

Liverpool heeft dit seizoen nog geen puntenverlies geleden en staat dan ook aan kop van de Premier League met 18 punten. Komende weken worden zwaar voor Liverpool als je het programma ziet. Er is geen tijd voor rustig aan te doen want aankomende woensdag staat de Champions League alweer voor de deur en ook dan wordt er weer een topwedstrijd gespeeld.

Nu is het van groot belang dat alle jongens fit en scherp zijn. De trainer van Liverpool weet als geen ander om de spelers te motiveren en ik verwacht dan ook veel van ze tegen Chelsea.

Weddenschappen Chelsea – Liverpool

Liverpool zal zich na het verlies van afgelopen woensdag moeten herpakken. Als we kijken wat de beste tips voor het wedden op Premier League zijn in deze wedstrijd, gaan we als eerste weddenschap spelen dat het met de rust een gelijkspel is.

Deze bet kan je bij bookmaker Mr Green spelen tegen een odd van 2.30. Omdat er veel op het spel staat en beide teams niet willen verliezen denk ik dat de goals pas in de tweede helft gaan vallen. Als ze 1-1 de rust gaan is de bet ook goed, zolang het maar gelijkspel is.

Bet tip 2: winst Liverpool of gelijkspel

Als tweede tip ik je een Draw No Bet weddenschap. Liverpool is op dit moment gewoonweg niet te stoppen en ze hebben al meerdere keren laten zien waarom niet. Er zit natuurlijk een kans in dat ze gelijkspelen, maar de verwachting is dat ze deze wedstrijd gaan winnen.

De weddenschap Liverpool Draw No bet kan je spelen voor 1.90. Je wint de weddenschap als Liverpool de wedstrijd wint, bij gelijkspel krijg je inleg terug.

Genoeg overtredingen: wedden op kaarten

Als derde en laatste bet gaan we gokken op kaarten. Aangezien beide teams flink aan elkaar gewaagd zijn, en natuurlijk niet willen verliezen, denk ik dat er ook genoeg overtredingen worden gemaakt. En dat zal resulteren in kaarten.

De weddenschap Over 4.5 cards kan je spelen tegen odds van 2.30. Er zullen tijdens deze wedstrijd meer dan 4 kaarten moeten vallen wil je deze weddenschap winnen. Worden er 4 of minder kaarten gegeven dan is de bet helaas fout. Lees in de handleiding over-under betting meer over deze wedoptie.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top