Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste tip wedden op Bayern München – Ajax Champions League

Wedden op Bayern München – Ajax
Voorspellingen Champions League

Deze week gaat de Champions League verder. Voor Ajax staat er een enorme kraker op het programma tegen Bayern München. Beide ploegen wonnen de eerste wedstrijd vrij eenvoudig.

Favoriet voor de winst is Bayern, maar ik verwacht ook een goal voor Ajax. De beste weddenschap voor Bayern – Ajax is ‘Bayern wint + beide teams scoren’. De quotering bij de bookmakers is prima.

Bayern München minder goed

Bayern was voordat het seizoen goed en wel begon natuurlijk alweer dé favoriet voor de titel in Duitsland. Het begin van het seizoen is echter nog niet geweldig.

Bundesliga spannender

De eerste vier wedstrijden werden wel gewonnen. Daarna kwam er een gelijkspel tegen Augsburg en afgelopen weekend een verrassend verlies tegen Hertha BSC. Daardoor staan ze nu één punt achter op Dortmund.

Het lijkt erop dat de strijd in de Bundesliga een stuk spannender gaat worden dan andere jaren. Bayern speelt namelijk zeker nog niet zo goed als we van ze gewend zijn.

Tegen Benfica in de Champions League kwamen ze al na tien minuten op voorsprong. Bayern gaf eigenlijk geen grote kansen weg en creëerde zelf erg veel.

Ajax top in Champions League

Ajax was ook favoriet voor de titel in de Eredivisie, maar staat net als Bayern nu op de tweede plek. Ajax begon het seizoen goed, maar verloor vorig weekend kansloos uit bij PSV.

In de Champions League lijkt Ajax boven zichzelf uit te stijgen. In de voorrondes speelden ze al indrukwekkend. De eerste groepswedstrijd werd dan ook gewonnen. Met name in de tweede helft was Ajax erg goed, ze wonnen dan ook dik verdiend met 2-0 van AEK Athene.

Gelukkig voor Ajax is De Ligt weer terug, want die werd ernstig gemist tegen PSV.

Voorspellingen Bayern München – Ajax

Wedden op Champions League? Bayern is natuurlijk de grote favoriet. Toch kan Ajax verrassen, de Amsterdammers hanteren ongeveer dezelfde tactiek als Hertha doet.
Met spelers als Tadic, Neres, Ziyech en Dolberg heeft Ajax voldoende kwaliteiten om de toch zwakkere defensie van Bayern het moeilijk te maken.

Ik verwacht een overwinning van Bayern, maar dat Ajax wel een goal gaat maken. De beste weddenschap voor Bayern – Ajax is wat mij betreft ‘Bayern wint & beide teams scoren’ voor 2.48 x je inleg bij bookmaker Mr Green.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top