Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League PSV – Inter: domineren vanuit sterk middenveld

Wedden op PSV – Inter Champions League
Woensdag 3 oktober 2018

PSV neemt het in de tweede Champions League wedstrijd op tegen Internazionale. PSV werd in de eerste wedstrijd door FC Barcelona afgestraft in de tweede helft. Inter won knap van Tottenham door een late goal in de 92e minuut.

Hoewel beide ploegen goed in vorm zijn, verwacht ik een overwinning voor de Inter. Zie onderaan de beste weddenschap voor deze wedstrijd.

PSV goed in vorm

PSV gaat aan kop in de Eredivisie. Ze wonnen vorige week met 3-0 erg eenvoudig van Ajax en afgelopen weekend met 0-2 van NAC. PSV is goed in vorm, maar in de wedstrijd tegen FC Barcelona werden ze eenvoudig verslagen.

In de rust stond Barca al met 1-0 voor, maar in de tweede helft gingen ze echt los. Uiteindelijk werd het 4-0, terwijl Barca een deel van de tweede helft nog met een man minder speelde. PSV had af en toe een gevaarlijke counter, maar kon weinig uitrichten.

Selectie Inter uitstekend

Inter staat vierde in de Serie A. Ze begonnen het seizoen nogal matig, maar de afgelopen drie wedstrijden werden allemaal eenvoudig gewonnen.

Met de komst van Radja Nainggolan, Keita Baldé en Stefan de Vrij is de selectie enorm versterkt. Daarnaast zijn sterkhouders als Icardi, Candreva en Perisic gebleven. Inter heeft eindelijk weer eens een selectie om mee te doen in de Italiaanse titelstrijd. Ze zullen natuurlijk ook weer een rol van betekenis willen spelen in de Champions League.

Voorspellingen PSV – Inter Champions League

Inter heeft zeker een betere selectie dan PSV. Beide ploegen zijn goed in vorm, maar Inter heeft al laten zien ook in de Champions League mee te kunnen.

Wedden op Champions League? Met name het middenveld met Nainggolan, Brozovic en Vecino is sterker dan dat van PSV. Het middenveld van Inter zal de controle willen pakken en vanuit daar zal Inter de wedstrijd domineren. Al met al verwacht ik dat Inter deze wedstrijd gaat winnen. De notering daarvoor is 2.35 bij bookmaker Mr Green.

Een overwinning van PSV in de Champions League levert je 3.00 op en gelijkspel noteert 3.55.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top