Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing en betting tips Europa League deze week

Betting tips Europa League
Donderdag 4 oktober 2018

In deze voorbeschouwing bespreken we drie Europa League wedstrijden die donderdag gespeeld worden, met daarbij uiteraard tips voor de beste weddenschappen.

1. Fenerbahce – Trnava. De Nederlandse trainer Cocu staat flink onder druk bij Fenerbahce en dit zijn laatste kans is om zijn baan te redden bij de Turkse club. Gaat dit lukken?

2. Zurich – Ludogorets Zurich won zijn eerste wedstrijd en de vraag is of zij hun goede vorm van de afgelopen weken kunnen vasthouden.

3. Krasnodar – Sevilla. Sevilla bezit de laatste tijd over vleugels en is onoverwinnelijk. Weten zij na Real ook het stugge Krasnodar te verslaan in de Europa League?

Europa League betting tips

Fenerbahce – Trnava. Begin dit seizoen werd Phillip Cocu, oud trainer van PSV, trainer van Fenerbahce. Dit pakt tot op heden minder goed uit dan gehoopt. Na 7 competitiewedstrijden staat Cocu met zijn Fenerbahce op een teleurstellende 14de plek.

Het bestuur, maar vooral de supporters, eisen langzamerhand een vertrek van Cocu. Toch krijgt hij van het bestuur nog een laatste kans. Weet de Nederlander donderdag geen goed resultaat te halen, dan kan hij vermoedelijk zijn spullen gaan pakken.

Grote druk voor Cocu bij Fenerbahce

De druk is dus enorm en dat zal doorspelen richting de spelers. Het resultaat van vorig weekend zal ook niet aan een positief gevoel bijdragen. Fenerbahce wist niet te winnen van laagvlieger Rizespor.

Ongeacht de vorm van tegenstander Trnava, zal Fenerbahce het donderdag in de Europa League erg moeilijk krijgen. Ik verwacht zelfs dat de druk te groot wordt, waardoor zij thuis niet eens weten te winnen van Trnava.

Voorspellingen Fenerbahce – Trnava

Toch raad ik jullie aan op iets meer op zeker te spelen, mocht het een heksenketel worden in Turkije.

Indien Trnava donderdag toch moet toegeven aan Fenerbahce, zal dit niet met meer dan 1 doelpunt verschil gebeuren. Mijn tip voor deze wedstrijd is daarom Trnava op een handicap van +2 te zetten, wat evengoed een quotering van 1.70 oplevert.

Bet Zurich – Ludogorets

Zurich is twee weken terug goed begonnen aan hun Europese avontuur. Zurich mocht het de eerste wedstrijd opnemen tegen AEK Larnaca en wist deze knap met 0-1 te winnen. Deze uitslag was ook terecht als we naar de statistieken kijken.

In Europa League ronde twee mag de voormalig nummer twee van de Zwitserse competitie het opnemen tegen het Bulgaarse Ludogrets. De ploeg kwam in de eerste wedstrijd tegen Bayer Leverkussen net tekort en verloor met 2-3.

Zurich is gewaarschuwd

Geen onaardig resultaat voor de Bulgaren aangezien Leverkussen een redelijk grote club is uit Duitsland. De ploeg uit Zwitserland is dus gewaarschuwd en hoeft geen makkelijke tegenstander te verwachten donderdag.

Wedtip: Zurich wint of gelijkspel

Beide teams het erg goed in de eigen competitie en zullen dus niet heel veel voor elkaar onder doen. Toch schat ik de Zwitserse competitie iets hoger in waardoor Zurich naar mijn mening licht in het voordeel is.

Ook mogen zij in eigen huis aantreden waardoor ik zeker niet verwacht dat zij zullen verliezen. Daarom raad ik jullie aan om Zurich or draw te spelen, wat je de redelijke quotering van 1.54 oplevert. Je hebt twee kansen om de weddenschap te winnen: bij winst van Zurich of gelijkspel.

Krasnodar – Sevilla betting

Dit is de laatste wedstrijd die ik met jullie wil bespreken voor het wedden op Europa League deze week. Krasnodar is het seizoen uitstekend begonnen. Zowel in de competitie als op het Europese bal weten zij uitstekend te presteren.

In de eigen competitie staan zij op een keurige tweede plek achter het grote Zenit. Daarnaast wisten de Russen hun eerste wedstrijd in de Europa League ook winnend af te sluiten. Er werd er met 0-1 gewonnen van het Turkse Akhisar Belediye.

Donderdag wordt Krasnodar pas echt getest en zullen we zien of zij ook gewapend zijn tegen Sevilla. Ik verwacht van niet aangezien Sevilla uitstekend bezig is de laatste weken.

Sevilla sterk in La Liga

In de competitie staat Sevilla maar 1 punt achter op Barcelona en Real Madrid, wat ook wel eens anders geweest is. Hier komt nog bij dat zij vorige week Real wisten te verslaan met 3-0. Een wereldprestatie. Afgelopen jaren werd er zeker niet met zulke cijfers gewonnen van grootmacht Real.
Tip: check de laatste noteringen wedden op La Liga. De odds voor een top 4 eindpositie zijn aantrekkelijk.

Daarnaast werd er door Sevilla in Europa League speelronde 1 ook dik gewonnen van Standaard Luik. De ploeg van Preud’homme had niets in te brengen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top