Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Eredivisie eerste ronde: Ajax, Feyenoord en Willem II winnen

Beste weddenschappen Eredivisie ronde 1

Dit weekend starten eindelijke de meeste Europese competities weer en gelukkig dus ook onze eigen Eredivisie. In dit artikel blikken we vooruit op de eerste speelronde en geven we jullie de beste tips voor het wedden op Eredivisie. Onderstaand de voorbeschouwingen voor Sparta – Ajax, PEC Zwolle – Feyenoord en Heerenveen – Willem II.

Willem II Eredivisie

SC Heerenveen – Willem II Eredivisie bet

Zaterdag 12-09. De eerste wedstrijd op het nieuwe Eredivisie programma is SC Heerenveen tegen Willem II. Waar SC Heerenveen vorig seizoen nogal tegenviel en tiende eindigde, wist Willem II te verrassen met de vijfde plek.

Voorbereiding Heerenveen slecht

SC Heerenveen heeft na het teleurstellende seizoen de voorbereiding ook dramatisch gespeeld. Ze hebben vijf oefenwedstrijden gespeeld en ze allemaal verloren. Ze wisten zelfs maar drie keer te scoren en kregen er zelf dertien om de oren. Van alle Eredivisieclubs had Heerenveen waarschijnlijk de slechtste voorbereiding.

Transfers sc Heerenveen

Op transfergebied is er weinig gebeurd in Friesland, maar wat er gebeurde stemde de fans tevreden. Twee oud-spelers kwamen terug; met Henk Veerman hebben ze een prima spits voor de Eredivisie en met Erwin Mulder ook een stabiele keeper. Aan de andere kant is smaakmaker Ejuke vertrokken. Daarnaast is ook captain Hicham Faik verkocht, de speler die het middenveld echt leiding gaf.

Willem II wil vervolg goede seizoen

Willem II wil voortborduren op het goede vorige seizoen. De club lijkt stappen te maken en vaker mee te gaan doen om Europees voetbal. Willem II had een aantal hele goede spelers vorig seizoen en tot nu toe zijn er weinig spelers vertrokken.

Keeper Timon Wellenreuther is verkocht, maar met Robbin Ruiter hebben ze een prima vervanger. Daarnaast is ook Damil Dankerlui verkocht, maar hij was niet altijd zeker van een basisplaats. Ze hebben Ndayishimiye definitief overgenomen van NEC en spelers als Pavlidis, Köhlert en Llonch zijn er nog steeds en daarmee staan de uitblinkers nog steeds op het veld bij Willem II.

De voorbereiding van Willem II was een stuk korter dan die van Heerenveen maar ook succesvoller. Ze speelden maar twee wedstrijden; ze wonnen van VVV en speelden gelijk tegen PSV.

Prima odds wedden op winst Willem II

Het is altijd moeilijk te voorspellen zo aan het begin van het seizoen. Maar wij zien Willem II toch als de favoriet voor deze wedstrijd. Ze waren vorig seizoen al veel beter en het team van Willem II is grotendeels samen gebleven, terwijl bij Heerenveen twee bepalende spelers zijn vertrokken. Daarnaast liet Sc Heerenveen in de voorbereiding zien nog steeds grote problemen te hebben en speelde Willem II prima. Verassend genoeg zien de bookmakers Heerenveen als lichte favoriet.

Willem II wint voor 2.70 x de inleg

PEC Zwolle – Feyenoord voorspellingen

Zaterdag 12-09. De tweede wedstrijd is PEC Zwolle tegen Feyenoord. PEC werd vorig seizoen 15e en had lange tijd degradatiestress. Feyenoord werd derde na een teleurstellend begin.

Goede voorbereiding PEC

PEC Zwolle was een aantal seizoenen lang een hele degelijke middenmoter zonder degradatie angst, maar de afgelopen twee seizoenen ging het een stuk minder. Ze zullen weer terug willen naar het oude niveau maar daar moet nog veel voor gebeuren.

PEC had een prima voorbereiding van de zes wedstrijden wonnen ze er vijf. Nou hadden ze zeker niet de moeilijkste tegenstanders. Zo wonnen ze van Emmen, Heerenveen en Heracles. De overwinningen op AZ en Groningen waren wel knap te noemen.

Transfers

PEC is deze zomer een aantal bepalende spelers kwijtgeraakt. Zo ging spits Thy naar Sparta, Gustavo Hamer ging naar Coventry City en Vito van Crooij ging terug naar VVV. Zelf haalden PEC een jonge spits van City (gehuurd), Jesper Drost is weer terug in Zwolle en ze haalde Rico Strieder als vervanger van Hamer. Op papier hebben ze goede zaken gedaan, zowel financieel als op voetballend gebied.

Feyenoord onder Advocaat constant

Feyenoord is sinds de trainerswissel eigenlijk heel erg constant in resultaat en in sommige wedstrijden laten ze ook mooi voetbal zien. De voorbereiding voor Feyenoord was wat wisselvallig, maar over het algemeen prima. Ze wonnen drie van de zes wedstrijden, waar met name in de wedstrijd tegen Dortmund indruk gemaakt werd (3-1 winst).

Mark Diemers en Bryan Linssen nieuw in Rotterdam

Feyenoord kocht natuurlijk Mark Diemers en Bryan Linssen kwam transfervrij over. Op eerste gezicht misschien geen denderende aankopen, maar het zijn twee spelers die zich al bewezen hebben in de Eredivisie en die creativiteit en scorend vermogen toevoegen aan de ploeg. Daarnaast heeft Feyenoord tot nog toe weinig verkocht, alleen spelers die al weg mochten zijn gegaan en het belangrijkste is natuurlijk dat Steven Berghuis nog steeds in de Kuip speelt.

Gokken op Feyenoord en goal Linssen

In de voorbereiding deden beide ploegen het prima, maar Feyenoord heeft natuurlijk het betere team. PEC Zwolle is ook nog niet echt getest tegen een veel sterker team. In de wedstrijd tegen AZ Alkmaar speelden bij AZ de grote sterren niet mee. Daarom gaan wij “gewoon” wedden op Feyenoord. Daarnaast is een weddenschap op ‘Bryan Linssen to score’ ook aantrekkelijk. Hij scoorde vorig seizoen voor Vitesse 14 goals en speelt nu natuurlijk met betere spelers.

Feyenoord wint voor 1.70 x de inleg

Goal Linssen @2.85

Prima odd bij gokken op FC Utrecht - Ajax met handicap: 2.15

Sparta – Ajax voorspellingen

Zondag 13-09. De laatste wedstrijd die wij voorbeschouwen is Ajax tegen Sparta. Ajax gaat natuurlijk voor het kampioenschap, terwijl Sparta zich zo snel mogelijk wil veilig spelen.

Gekocht en verkocht bij Sparta

Sparta heeft een aantal prima versterkingen weten te strikken, maar verkocht ook een aantal belangrijke spelers. Zo is spits Ragnar Ache vertrokken en is Jurgen Mattheij uit de defensie weg. Ze wisten Thy te halen van PEC, haalden Beugelsdijk van ADO en Heylen werd overgenomen van FC Emmen. Zo hebben ze centraal achterin weer de nodige ervaring en is het dubbel bezet en voorin hebben ze het gat ook direct opgevuld.

Sparta kende een teleurstellende voorbereiding, ze wisten geen een keer te winnen in zes wedstrijden. Ze kregen acht goals tegen en scoorden zelf maar vier keer.

Top voorbereiding Ajax

Ajax kende een uitstekende voorbereiding, ze speelden negen wedstrijden en wonnen alles op één na, die wedstrijd werd gelijk gespeeld. De creativiteit en het scorend vermogen bij Ajax spat er weer van af en met de komst van spelers als Antony en Kudus lijkt het wegvallen van Ziyech en Donny van de Beek prima opgelost te zijn. Ajax scoorde maar liefst 28 goals in negen oefenwedstrijden en ze kregen maar negen goals tegen.

Wedden op Ajax met handicap voor hogere odd

Wij gaan wedden op Ajax met een -2 asian handicap voor Ajax. Ajax gaat deze wedstrijd winnen, de vraag is alleen met hoeveel goals verschil. Wij verwachten een eenvoudige en ruime overwinning. De spelers zullen willen laten zien dat het terecht is dat ze tot favoriet gebombardeerd zijn. Daarnaast is de tegenstander simpelweg een aantal niveaus minder goed.

Ajax wint -2 asian handicap voor 2.06 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top