Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Italië Nations League tips: gokken winst Oranje en corners

Nederland – Italië voorspellingen

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Nations League op het programma. Nederland neemt het op tegen Italië en kan een grote stap zetten naar de overwinning in de groep.

Onderaan meer over het wedden op Nations League voetbal vandaag. We tippen twee Toto bets met quoteringen van ruim boven de 2.00.

Nederland - Italië Nations League tips: gokken winst Oranje en corners

Bet Nederland – Italië Nations League

Nederland wist zijn eerste wedstrijd te winnen van Polen. Het spel was niet best maar uiteindelijk wonnen ze verdiend. Oranje had eigenlijk continu de bal, gaf bijna geen kansen weg, maar had zelf ook moeite met het creëren van kansen. Oranje had maar liefst 14 schoten, maar daarvan waren er maar vier op doel. De Polen groeven zich ook behoorlijk in en daar had Oranje het dus best lastig mee.

Italianen stellen teleur met gelijkspel

Italië stelde nogal teleur, ze kwamen in de eerste wedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bosnië & Herzegovina. Italië kwam zelfs achter, in de 67e minuut kwamen ze langszij maar meer dan een 1-1 zat er uiteindelijk niet in.

De Italianen hadden maar liefst 61% balbezit en het meeste balbezit was op de helft van de tegenstander. Maar echt grote kansen kregen ze amper, ze schoten 20 keer waarvan maar vier keer op doel. Italië speelt allang niet meer zoals we van ze verwachten. Het is niet meer catenaccio voetbal, maar ze bouwen vaak op van achteruit en houden graag balbezit. Met spelers als Insigne, Sensi, Immobile en Zaniolo zou je ook verwachten dat ze simpel kansen kunnen creëren. Maar dat viel in de wedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina dus flink tegen.

Voorspelling Nederland – Italië

Zowel Nederland als Italië stelde eigenlijk teleur in de eerste Nations League wedstrijd en beide ploegen hadden moeite met de verdedigende speelstijl van de tegenstanders. Kijken we naar de vorige wedstrijden dan deed Nederland het toch echt beter, ze speelden tegen een betere tegenstander en wisten uiteindelijk te winnen.

Oranje gaat winnen

Maar de komende wedstrijd zal voor beide ploegen fijner aanvoelen, omdat beide willen voetballen. In onze ogen is Oranje licht de favoriet, omdat ze verdedigend beter staan dan de Italianen en Oranje ook op het middenveld iets meer kwaliteit heeft. Wij verwachten een spannende pot, waarbij beide ploegen kansen zullen krijgen, maar uiteindelijk zal Nederland winnen.

Nederland wint voor 2.40 x de inleg

Beste weddenschappen Nederland – Italië

Bij een overwinning van Nederland is Oranje meteen dicht bij de groepsoverwinning, aangezien je er vanuit kan gaan dat de eerste plek tussen Nederland en Italië gaat. Mocht het Nederlands elftal vandaag winnen dan zetten ze de grootste concurrent in de Nations League groep meteen op vier punten.

Winst Nederlands elftal en combi

De beste bet is winst Nederland @2.40 en daarnaast tippen we nog een bet builder, bestaande uit: ‘Nederland over 3.5 corners’ en ‘Italië over 3.5 corners’ voor een totale quotering van 2.23 bij de bookmakers.

Zoals al eerder gezegd verwachten we een open wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Beide ploegen proberen ook via de vleugel aan te vallen, wat vaak tot de nodige corners leidt. Nederland had in de vorige wedstrijd 5 corners voor en 4 tegen. Terwijl Italië maar liefst zeven corners kreeg en er twee tegen had.

Bovenstaande Bet Builder voor 2.23 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top