Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Polen wedden tips: Oranje wacht grote overwinning

Nederland – Polen voorspelling Nations League

Voordat de reguliere voetbalcompetities weer starten staan er nog interlands op het programma. Nederland speelt vrijdag 4 september tegen Polen en op maandag 7 september tegen Italië in de Nations League. In deze voorbeschouwing we jullie de beste wedtips voor de wedstrijd tegen Polen. Onderaan meer.

Nederland - Polen wedden tips: hoge odds bookmakers

Nederland – Polen Nations League

Het Nederlands elftal is natuurlijk zijn bondscoach kwijtgeraakt, Ronald Koeman sprong op de trein naar Barcelona. Koeman heeft goed werk verricht en een echt team gesmeed. Na een teleurstellende tijd met Oranje heerst er weer een goede positieve energie. We hebben een aantal spelers die bij de wereldtop horen en een groot aantal talenten.

Oranje sterk

Nederland is al zes wedstrijden ongeslagen en werd tweede in de EK kwalificatie groep. Het scoren gaat Oranje makkelijk af en verdedigend zijn ze natuurlijk ook erg sterk. In de acht EK kwalificatie wedstrijden scoorden ze maar liefst 24 goals en ze kregen maar zeven goals tegen. Nederland maakte indruk in deze reeks wedstrijden, zeker met de 2-4 overwinning op Duitsland.

De meeste spelers van het Nederlands elftal kenden een prima seizoen en zijn ondertussen alweer bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Depay is zelfs al begonnen in de Franse Ligue 1 en begon uitstekend met een hattrick.

Polen niet overtuigend

Polen wist zijn Europese kwalificatiegroep te winnen, nou hadden ze ook zeker geen moeilijke groep. Ze zaten in groep G met Macedonië, Israël, Letland, Slovenië en Oostenrijk. Toch had Polen geen overtuigende kwalificatiereeks. Ze wisten niet te winnen van Slovenië en Oostenrijk en kwamen niet verder dan bijvoorbeeld een 1-2 winst op Israël.

Geen Lewandowski in Nations League duel

Polen heeft natuurlijk één grote ster in het team, Lewandowski. De spits werd dit seizoen topscorer in alle competities waarin hij speelde met Bayern, maar gelukkig voor Oranje is hij er in deze Nations League wedstrijd niet bij. Hij is nog op vakantie en van de bond hoeft hij nog niet terug te komen. Van de achttien goals die Polen scoorde in de EK kwalificatie maakte Lewandowsksi er zes en Piatek scoorde er vier, de rest van de goals zijn allemaal eerlijk verdeeld onder verschillende spelers.

Beste weddenschap Nederland – Polen

Wedden op Nations League | Met de beste spits van Polen die er niet is en de goede defensie van Nederland zien wij weinig kansen op doelpunten van Polen. Polen had sowieso al moeite met scoren, maar dat zal nu natuurlijk alleen maar erger worden. Daarnaast zijn de meeste spelers van Nederland goed in vorm en lijken ze er altijd naar uit te kijken om voor Oranje te spelen.

De goede sfeer die Koeman heeft gebracht heeft zijn uitwerking gehad op de resultaten. Nu Koeman er niet meer is zal de sfeer niet direct omslaan en de spelers weten nog steeds wat er van ze wordt verwacht. Wij voorspellen dan ook een grote overwinning voor Nederland. Simpelweg omdat Nederland meer kwaliteiten heeft, de aanvallers prima in vorm zijn en makkelijk scoren.

Betting tips Oranje

Voor de beste odds gaan we in dit Nations League duel voor een handicap weddenschap  en hebben ook nog een mooie tip voor een Bet Builder. Combineer de weddenschappen ‘Over 1.5 goals’, ‘Nederland wint’ en ‘Over 4.5 corners voor Nederland’ voor een totale odd van 2.50 bij de bookmakers.

Nederland wint -1 goal voor 2.23 x de inleg

Bovenstaande Bet Builder @2.50

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top