Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bet tips: odds wedden Sevilla – Inter Europa League finale

Voorspellingen Europa League finale 2020 | Vrijdagavond is het tijd voor Sevilla – Inter, de finalewedstrijd in de Europa League van dit merkwaardige seizoen. Beide teams hebben op weg naar de finale een aantal sterke ploegen uitgeschakeld en het lijkt daardoor vooraf een leuke wedstrijd te gaan worden. Onderstaand een voorbeschouwing met afsluitend bet tips voor Sevilla – Inter. Succes!

Sevilla – Inter Europa League finale wedden tips

Sevilla wist sinds de herstart van de Europa League indruk te maken door AS Roma, Wolverhampton en Manchester United te verslaan. Zeker het verslaan van die laatste is natuurlijk erg knap aangezien United bij vele, ook bij de bookmakers, favoriet was. In de wedstrijd tegen Man United speelde Sevilla zelf wel aardig, maar had vooral United moeite met het afmaken van de kansen. De Britse ploeg had maar liefst 20 schoten, waarvan 7 op doel en maar liefst 13 van binnen de zestien. Dat de keeper van Sevilla het beste cijfer kreeg is veelzeggend.

Inter met twee sterke spitsen

Inter Milan schakelde in de Europa League Getafe, Leverkusen en Shakhtar uit. In die drie wedstrijden hebben ze het eigenlijk nooit echt moeilijk gehad. Alleen tegen Leverkusen kregen ze een goal tegen maar toch had Inter eigenlijk continu de controle over de wedstrijd.

Inter speelt sober en defensief zijn ze ontzettend sterk. Met Lukaku en Lautaro Martinez hebben ze twee spitsen die uit het niets kunnen scoren en levensgevaarlijk zijn in de omschakeling. Met name Lukaku is in top vorm, hij kan zelfs het record van 34 goals van Ronaldo in zijn debuutseizoen nog evenaren indien hij in de finale weet te scoren. Het is niet zo dat de ploeg naast de twee spitsen weinig klasse heeft. Ze spelen dan wel vanuit de omschakeling maar hebben ook de kwaliteit om vanuit balbezit kansen te creëren.

Bet tips EL finale: wedden op Inter en goal Lukaku

Wedden op voetbal | Wij verwachten een spannende Europa League finale en voorspellen dat Inter Milan uiteindelijk aan het langste eind trekt. Inter heeft laten zien defensief ontzettend sterk te zijn en makkelijk te scoren. Sevilla zal niet nog zo’n wedstrijd spelen als tegen United waarbij de tegenstander de kansen net niet afmaakt. Daarom wedden wij op een overwinning voor Inter. Daarnaast is de odd voor Lukaku to score met 2.43 ook erg mooi. De spits staat al op 33 goals en is ook in de Europa League goed op schot.

Inter wint voor 2.20 x de inleg

Goal Lukaku @2.43

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top