Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voorspellingen Champions League Leipzig – PSG en Lyon – Bayern

Voorspellingen Champions League | Deze week komt het knotsgekke voetbalseizoen echt tot een einde. Met vandaag en morgen de halve finales van de Champions League en zondag de finale. Wie wordt kampioen? Op wedden op Champions League de actuele noteringen, in onderstaande voorbeschouwing onze betting tips voor de halve finales.

Voorspellingen en wedden tips Feyenoord, Liverpool en City

RB Leipzig – PSG betting

Dinsdag 18-08 21:00 uur. De eerste halve finale is tussen Leipzig en Paris Saint-Germain. Beide ploegen wonnen met 1-2 in de vorige ronde, maar PSG had het een stuk moeilijker dan Leipzig.

Leipzig moet meer kansen creëren

RB Leipzig won verrassend van Atletico Madrid en vooral de manier waarop was een verassing. Ze hadden eigenlijk vrij weinig tegenstand. Atletico kon niet onder de druk uitkomen en Leipzig gaf bijna geen kansen weg. Uiteindelijk scoorde Leipzig uit een penalty, maar in de 88e minuut wisten ze de winnende te maken, verdiend.

Leipzig had wel wat moeite met het omzetten van balbezit in kansen en goals. Grote gedeeltes van de wedstrijd speelde zich af op de helft van Atletico maar Leipzig had maar vier schoten op doel.

PSG uiteindelijk toch in halve finale Champions League

PSG had ontzettend veel moeite met Atalanta. Beter gezegd met het scoren van goals tegen Atalanta. Paris Saint-Germain had veel meer balbezit en had een aantal grote kansen, met name Neymar had het vizier niet op scherp. Atalanta aan de andere kant scoorde wel uit een van de weinige kansen die ze kregen. Uiteindelijk wist PSG het dus toch nog recht te zetten met een goal in de 90e minuut en de winnende goal in de 93e minuut.

Voorspellingen RB Leipzig – PSG

Dit wordt een interessant duel in de halve finale Champions League met twee ploegen die een andere tactiek hanteren. RB Leipzig zet vol druk en graaft zich zeker niet in. Terwijl PSG minder druk zet en ook vanuit de counter gevaarlijk wil worden. Bij PSG draait alles om Neymar en Mbappé terwijl Leipzig een team is zonder echt uitblinkende individuen.

Gokken op goal Neymar en winst PSG

Als Leipzig net zoveel moeite heeft met het creëren van kansen als tegen Atletico dan verwacht ik dat PSG toch door gaat. PSG heeft zoveel kwaliteit om kansen uit het niets te creëren en ook de snelheid om gebruik te maken van de ruimte die Leipzig achter de verdediging laat. Als Neymar z’n vizier iets beter afstemt dan wint PSG deze wedstrijd.

Wij zetten daarom ook in op een goal voor Neymar en een overwinning voor Paris Saint-Germain. Neymar liet tegen Atalanta zien hoe geweldig hij kan voetballen en dat hij (afgezien van het afronden) in een uitstekende vorm is.

PSG wint @1.78

Tips voorspellingen Champions League Leipzig - PSG en Lyon - Bayern

Olympique Lyonnais – Bayern München

Woensdag 19-08 21:00 uur. De tweede halve finale wordt op woensdagavond gespeeld en gaat tussen Lyon en Bayern München. Beide ploegen wisten te stunten in de kwartfinale van de Champions League, maar beide wel op een heel andere manier.

Lyon stuntploeg Champions League

Olympique Lyon stuntte door City uit te schakelen. Terwijl ze in de achtste finale Juventus al aan de kant zetten. Lyon kan je dus zien als de stuntploeg van dit Champions League seizoen. In zowel de wedstrijd tegen City als Juventus had Lyon maar ongeveer 35% balbezit. Ze waren eigenlijk alleen maar aan het verdedigen. Maar op de momenten dat ze in of rond de zestien van de tegenstander komen is het meteen ontzettend gevaarlijk. Tegen City hadden ze maar zes schoten op doel, waarvan er drie dus een goal werden.

Defensie kan beter

Lyon springt dus zorgvuldig om met de kansen die ze krijgen. Het is echter niet zo dat ze defensief nou echt geweldig speelden. Zowel tegen Juve als tegen City hadden ze meer goals tegen kunnen krijgen. Denk alleen al aan de bal van Sterling die hij over wist te schieten.

Bayern verslaat FC Barcelona met 8-2

Bayern München won van FC Barcelona en op zich kan dat natuurlijk niet gezien worden als een stunt, maar de manier waarop absoluut wel. Bayern was oppermachtig en won met 8-2. De energie, kracht en nauwkeurigheid waarmee Bayern München voetbalde was echt fantastisch om te zien. Barcelona werd op het middenveld en op de vleugels compleet overlopen.

Bayern werd al gezien als de favoriet voor de Champions League titel, maar na zo’n wedstrijd natuurlijk al helemaal. In dit toernooi hebben ze eigenlijk nog geen moeilijke wedstrijd gehad. Zo wonnen ze over twee wedstrijden met 7-1 van Chelsea en in de groepsfase werd met 7-1 gewonnen van Tottenham.

Tips voor Bet Builder met hoge odd

Bayern gaat deze wedstrijd winnen. Daar zijn wij niet alleen van overtuigd, maar ook de bookmakers. De odd voor Bayern is dan ook maar 1.20. De aanvallende speelwijze van Bayern biedt echter kansen voor een leuke bet builder. Bayern kreeg in de laatste drie duels een goal tegen en Lyon scoort vrijwel altijd. Daarnaast heeft de verdediging van Lyon het nodige geluk gehad dat er niet meer tegengoals vielen in de afgelopen twee wedstrijden. Terwijl Bayern kans op kans creëert.

Voor de bet builder tippen wij deze weddenschappen: Bayern wint -1 handicap, Beide teams scoren en Over 2.5 goals voor een totale odd van 3.45.

Bovenstaande bet builder voor 3.45 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top