Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen Champions League kwartfinales deze week

Bets Champions League kwartfinales

Deze week worden de Champions League kwartfinales gespeeld en de mooiste wedstrijd is wellicht FC Barcelona tegen Bayern München. Voor bijna alle wedstrijden hebben we mooie betting tips en we sluiten af met een lucratieve combi bet.

Beste weddenschappen Champions League kwartfinales deze week

Wedden RB Leipzig – Atletico Madrid

14-08 21:00 uur. De eerste wedstrijd die wij voor het wedden op Champions League deze week hebben uitgekozen is Leipzig tegen Atletico op donderdagavond. Beide ploegen zijn op papier zeker geen de favoriet voor de zege, maar met deze toernooi-opzet kan er van alles gebeuren.

Kwaliteitsverlies met vertrek Timo Werner

RB Leipzig is derde geworden in de Bundesliga, terwijl ze toch lang mee leken te doen om de titel. Leipzig is nog een jonge club maar heeft zich in eigen land heel snel opgewerkt tot topclub en wil nu een stap zetten in Europa. Een van de gezichtsbepalende spelers en dé goalscorer heeft echter de club verlaten: Timo Werner. Met zijn vertrek naar Chelsea heeft de ploeg veel aan kwaliteit ingeleverd. Natuurlijk hebben ze nog steeds een prima ploeg, maar de snelheid van Werner gaat gemist worden.

Leipzig speelde zijn laatste officiële wedstrijd op 27 juni en op 30 juli hebben ze nog een oefenwedstrijd gespeeld. Ze zullen dus uitgerust zijn maar missen misschien wel wedstrijdritme.

Atletico sterk

Atletico Madrid is ook derde geworden in de eigen competitie. Ze kenden, met heel wat slechte reeksen, zeker geen geweldig seizoen maar na de coronabreak zijn ze goed terug gekomen. Ze hebben elf wedstrijden op rij niet verloren.

Atletico Madrid is verdedigend ijzersterk en zijn zo ontzettend gedisciplineerd. De ploeg wist natuurlijk Liverpool uit te schakelen. In die wedstrijd lieten ze zien maar een klein kansje nodig te hebben om te scoren en dat ze altijd door blijven gaan. En dat was nog het Atletico dat in een slechte fase zat.

Beste bet voor deze Champions League wedstrijd

Wij verwachten een vrij saaie wedstrijd wat betreft goals. RB Leipzig heeft zijn beste speler verkocht en Atletico Madrid zal met 0-1 willen winnen. Atletico zal nooit vol op de aanval gaan spelen en zeker niet tegen Leipzig. Leipzig is namelijk dodelijk met ruimte achter de verdediging en in de counter. Atletico zal hier voor moeten waken. Wij verwachten dat Atletico zich uiteindelijk weet te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League, maar een verlenging is zeker niet uitgesloten. Dat er veel goals vallen is wel uitgesloten. De beste weddenschappen voor deze wedstrijd:

‘Atletico plaatst zich voor de halve finale’ voor 1.67 x de inleg

Onder 1.5 goals @3.00

FC Barcelona – Bayern München voorspelling

15-08. De Champions League wedstrijd van vrijdagavond is dé wedstrijd waar iedereen zich op verheugt. Barcelona neemt het op tegen Bayern München. Bayern is in vele ogen de grote favoriet voor de zege, terwijl Barca een teleurstellend seizoen alleen nog goed kan maken met het winnen van de Champions League.

Onrustig bij Barcelona

FC Barcelona is tweede geworden in Spanje en heeft het kampioenschap zelf weggegooid. Tijdens de coronabreak stonden ze nog eerste, maar na de hervatting ging het snel mis. Bij Barca is het alweer lange tijd onrustig en voor de socios is het goed dat er binnenkort verkiezingen zijn. Als Barcelona Messi niet had, was het waarschijnlijk allemaal nog een stuk minder bij de club.

Messi maakt het verschil

De trainer lijkt alweer voor zijn ontslag te staan, de toptransfers de laatste jaren zijn vrijwel allemaal geflopt en de jeugd wordt niet meer goed ingepast. Ondanks al die negatieve dingen, staan ze natuurlijk wel gewoon in de kwartfinale van de Champions League. Op papier hebben ze natuurlijk ook een prima team en met Messi hebben ze iemand die elke wedstrijd kan beslissen.

Een groot verschil met de echte succesjaren van Barca is de verdediging. Door de hoge druk kreeg Barca vroeger weinig goals tegen. Dit seizoen kregen ze 38 doelpunten tegen in Spanje, het meeste van de top vier. Ook tegen Napoli kreeg men wederom een tegengoal, maar Messi had het op z’n heupen en mede door gunstige beslissingen van de scheids wisten ze te winnen.

Bayern mooi compleet team

Bayern München won van Chelsea met 7-1 over twee wedstrijden en wist ontzettend veel indruk te maken. Nadat ze de titel en beker hebben gepakt in Duitsland willen ze nu de treble vol maken.

In de Bundesliga wist Bayern het magische aantal van 100 goals te halen in 34 wedstrijden. Aanvallend zijn ze supersterk met als frontman natuurlijk Lewandowski die in bloedvorm is. Maar Bayern is een compleet team, niet afhankelijk van één speler. Verdedigend doen ze het ook uitstekend Boateng lijkt z’n oude vorm weer terug gevonden te hebben en vormt een supersolide centrum met Alaba. Met Kimmich en Davies hebben ze twee backs van wereldklasse. In balbezit zal Kimmich vaak spelen als centrale middenvelder, waardoor Bayern een overtalsituatie creëert. Daar gaat Barcelona ongetwijfeld moeite mee hebben.

Wedden op winst Bayern beste weddenschap

De verdediging en het druk zetten bij FC Barcelona is niet meer wat het geweest is. Bayern München is de favoriet en we verwachten ook dat ze gaan winnen. Tegen Napoli kwam Barcelona nog weg met het matige spel, maar Bayern gaat dat afstraffen. Ook al speelt Messi een wereldpot dan nog verwachten wij dat Bayern meer zal scoren dan dat Messi kan doen, want ook Messi kan het niet alleen.

Bayern München wint voor 1.90 x de inleg

Inzetten op Manchester City – Olympique Lyon

15-08. De laatste kwartfinale in de Champions League is Manchester City tegen Olympique Lyon. De nummer twee van de Premier League neemt het op tegen de nummer zeven van Frankrijk.

City’s oefencampagne voor de Champions League

Manchester City speelde de laatste weken van het seizoen, na de hervatting, eigenlijk voor spek en bonen. Ze stonden zo ver achter op Liverpool dat ze een soort oefencampagne in eigen land speelden voor de Champions League. De enige belangrijke wedstrijd verloren ze van Arsenal in de FA Cup finale. In de competitie deden ze het uitstekend met 21 goals voor en twee tegen in de laatste vijf duels.

City wist in de vorige ronde van de Champions League Real Madrid uit te schakelen. Dit kwam vooral dankzij de hulp van Varane, die letterlijk twee goals weggaf. Bij vlagen speelde City goed, maar echt veel kansen wisten ze niet te creëren.

Lyon in Europa beter

Olympique Lyon kende een teleurstellend seizoen in de eigen competitie: met een zevende plek hebben ze geen Europees voetbal voor volgend seizoen. In Europa ging het een stuk beter, ze werden tweede in de groep met Leipzig, Benfica en Zenit. Daarna wisten ze Juventus uit te schakelen, dankzij een 1-0 thuis overwinning en een goal in de uitwedstrijd.

In de vorige wedstrijd verloor Lyon met 2-1 van Juve, dus gingen ze door op uitgoals. Helemaal verdiend was het niet, Juventus had maar liefst 62% balbezit en miste vier grote kansen. Olympique Lyon wist zelf maar één grote kans te creëren en scoorde uit een penalty. Verdedigend deden ze het niet eens heel erg goed, maar Juve was gewoon niet in staat om die derde goal te maken.

Gokken op City en goals

City heeft een veel betere ploeg dan Lyon, maar ze zullen het toch moeilijk krijgen. In 2018 stonden beide ploegen ook tegen over elkaar in de Champions League. Toen won Lyon uit met 1-2 en thuis werd het 2-2.

Wij verwachten dat City deze wedstrijd dit keer wel gaat winnen. Ze hebben meer kwaliteit om de dichte verdediging te kunnen breken dan Juventus. Lyon kreeg ook in de oefenwedstrijden voor de Champions League hervatting de nodige goals tegen. Ze scoren zelf echter ook vrijwel elke wedstrijd. Daarom zetten wij in op Man City die wint + beide teams scoren.

Tippen we tot slot nog een mooie treble combinatie weddenschap voor deze week. Inzetten op ‘Onder 2.5 goals Leipzig – Atletico’, ‘Lewandowski to score Barcelona – Bayern München’ en ‘City wint’ levert bij de bookmakers een totale odd van 3.89.

City wint & BTS voor 2.30 x de inleg

Treble @3.89

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top