Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Arsenal – Manchester City FA Cup, Real Madrid en Napoli

Tips voetbalweddenschappen | Het einde van de meeste competities komt langzaamaan in zicht. In La Liga zijn ze aanbelandt bij de laatste twee wedstrijden, in de Premier League moeten ze er nog vijf en in de Serie A nog acht. Onderstaand tips voor de beste voorspellingen voor de komende dagen.

Gokken Real Madrid – Villarreal: kampioenswedstrijd?

16/07. Donderdagavond kan Real Madrid officieel kampioen van Spanje worden. Met vier punten voorsprong op Barca zijn ze bij een overwinning niet meer in te halen. Die overwinning moet dan behaald worden op Villarreal. Villarreal is sinds de hervatting goed bezig en flink gestegen op de ranglijst, maar ze zijn nog niet zeker van Europees voetbal.

Real wat minder

Real Madrid heeft sinds de hervatting alle wedstrijden gewonnen. Zeker aan het begin van deze reeks waren ze onklopbaar en speelden ze geweldig, ze scoorden makkelijk en gaven niks weg. Maar de laatste weken ging het wat moeizamer. In de laatste vijf wedstrijden wonnen ze drie keer met 1-0, een keer met 2-0 en een keer met 2-1. Ze scoren een stuk moeilijker, maar geven nog steeds amper iets weg.

Defensie Villarreal matig

Villarreal is een prachtig team met smaakmakers als Santi Cazorla, Gerard Moreno en Chukwueze. Achterin hebben ze minder grote namen staan en dat is ook meteen de oorzaak waarom Villarreal geen Champions League speelt volgend seizoen. Met 47 goals tegen horen ze bij de middenmoot wat betreft defensie. In de laatste vijf duels kreeg zes goals tegen en ze scoorden zelf negen keer.

Onze voorspelling: veel goals

Wij zetten ons geld in op een overwinning van Real Madrid, maar verwachten wel dat Villarreal ook scoort – dat doen ze al tien wedstrijden op rij. Maar Villarreal krijgt dus ook veel goals tegen, tel daarbij op dat beide ploegen nog ergens voor spelen en we verwachten een leuke wedstrijd met genoeg goals. We gaan voor het wedden op La Liga voor de weddenschap ‘Real Madrid wint + beide teams scoren’ met een quotering van 2.10 bij bookmakers.

‘Real Madrid wint + BTS’ voor 2.10 x de inleg

Arsenal – Manchester City FA Cup halve finale

18/07. Op zaterdagmiddag spelen Arsenal en City tegen elkaar in de halve finale van de FA Cup. Waar Manchester City zich kan focussen op de FA Cup, heeft Arsenal nog genoeg om zich druk om te maken in de competitie en dat gaat invloed gaat hebben op deze wedstrijd.

Arsenal verdedigend dramatisch

Arsenal staat negende in de Premier League, maar heeft nog kans op Europees voetbal. Ze zullen echter wel een stuk beter moeten gaan voetballen en vooral stabieler moeten worden. Arsenal had een goede fase; ze wonnen de eerste drie van de laatste vijf wedstrijden, maar speelden daarna gelijk tegen Leicester en verloren van Tottenham.

De wedstrijd tegen Tottenham Hotspur was exemplarisch voor het spel van Arsenal. Ze waren veel beter, kwamen op voorsprong, maar konden de voorsprong niet uitbouwen en al helemaal niet consolideren. Verdedigend is Arsenal echt een drama met als dieptepunt natuurlijk David Luiz.

Man City in topvorm

Manchester City lijkt richting zijn topvorm te gaan, precies op het moment dat de Champions League er weer aan zit te komen. In de competitie zijn ze wel uitgevoetbald, met de tweede plek hebben ze Champions League veiliggesteld en Liverpool is natuurlijk al kampioen. Toch wisten ze vier van de laatste vijf wedstrijden te winnen. Ze scoorden maar liefst 16 keer en kregen maar één goal tegen. Ze zijn in topvorm en scoren ontzettend makkelijk.

Wedden op Manchester City met handicap

Wij zetten ons geld bij de bookies in op een grote overwinning van Manchester City. Ze zijn in topvorm, scoren makkelijk en geven weinig weg. De aanvallers van City tegen de verdediging van Arsenal, dat moet een aantal leuke momenten kunnen opleveren. Om de odds wat op te krikken gaan we voor een handicap weddenschap. We geven Manchester City een virtuele achterstand van 1 goal bij aanvang en dat levert 1.83 op als ze de wedstrijd desondanks winnen.

City -1 goal handicap voor 1.83 x de inleg

Voorspellingen Napoli – Udinese

19/07. Zondagavond gaan we naar Italië voor de wedstrijd van Napoli tegen Udinese. Napoli staat zesde en doet daarom goed mee voor Europees voetbal. Dat terwijl Udinese vijftiende staat en wel veilig lijkt voor degradatie.

Napoli goed bezig sinds herstart

Napoli staat met 52 punten op de zesde plek, die recht geeft op Europa League voorrondes. Ze staan twee punten voor op AC Milan en twee achter op AS Roma, er kan dus nog van alles gebeuren. Napoli is goed bezig sinds de herstart. Ze wonnen vier van de zes wedstrijden, speelden er een gelijk en verloren er een. In de zes wedstrijden na de herstart scoorden ze tien keer en kregen ze zeven goals tegen. In vrijwel elke wedstrijd kreeg Napoli minstens een goal tegen.

Weinig goals wedstrijden Udinese

Udinese staat zes punten boven de degradatiestreep. Udinese heeft zich ook aardig weten op te trekken na de herstart. Ze wonnen twee wedstrijden, speelden er één gelijk en verloren er drie. Udinese haalt de meeste punten tegen teams die onderaan de middenmoot staan, tegen de topploegen wist Udinese alleen van Roma te winnen. Udinese is geen veel scorende ploeg; in 32 wedstrijden scoorden ze maar 31 keer, maar ze kregen er ook ‘maar’ 46 goals tegen. Met de 46 goals tegen behoren ze tot de top van de middenmoot qua defensie.

Inzetten op kleine winst Napoli

Wij verwachten een vrij saaie wedstrijd, waarin Napoli uiteindelijk wel gaat winnen. Ze zijn natuurlijk het betere team, maar scoren niet geweldig veel de laatste wedstrijden. Udinese krijgt niet veel goals tegen, maar scoort al helemaal niet makkelijk. Daarom verwachten we een kleine overwinning van Napoli.

Napoli wint en onder 2.5 goals voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top