Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen Manchester United, Real Madrid en Juventus

Voor voetballiefhebbers waren de afgelopen weken geweldig, elke dag meerdere voetbalwedstrijden. En gelukkig is het einde nog niet in zicht! Dus ook deze week weer een voorbeschouwing met daarbij de beste tips.

Voorspelling Atalanta - Real Madrid en Atletico - Chelsea Champions League goksites

Aston Villa – Manchester United wedden

Donderdag 09-07. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen komt uit de Premier League. Aston Villa krijgt in eigen huis bezoek van Manchester United.

The Villans strijden nog tegen degradatie

Aston Villa vecht nog steeds tegen degradatie. Ze hebben 27 punten en staan daarmee vier punten achter op de nummer zeventien. Sinds de herstart heeft Aston Villa nog maar twee punten verzameld, ze speelden gelijk tegen Sheffield en Newcastle. Aston Villa heeft na Norwich de meeste goals tegen en met 36 goals voor horen ze wat dat betreft ook onderaan de competitie.

Bruno Fernandes maakt het verschil

Manchester United heeft met de komst van Bruno Fernandes het missende puzzelstukje gevonden, zo lijkt het. Sinds zijn komst heeft United nog geen wedstrijd verloren. Sinds de herstart speelden ze alleen 1-1 gelijk tegen Tottenham, daarna wonnen ze vier keer. Ze scoren er lustig op los en creëren ontzettend veel kansen. In de laatste vier competitiewedstrijden scoorden ze maar liefst twaalf keer en ze kregen er drie tegen.

Inzetten op dikke winst United

Wij zetten ons geld in op een grote overwinning van United. Spelers als Bruno Fernandes, Rashford, Martial en Greenwood lijken met de wedstrijd beter te spelen en te combineren. Met daarachter nog eens Pogba heeft United ontzettend veel scorend vermogen en creativiteit in de ploeg. Daar gaat de slechte defensie van Villa het lastig mee krijgen. We gaan inzetten met een handicap voor de beste odds:

United wint – 1 goal voor 1.85 x de inleg

Voorspellingen Real Madrid – Alaves

Vrijdag 10-07. De tweede wedstrijd in deze reeks met betting tips komt uit Spanje. Koploper Real Madrid krijgt laagvlieger Alavas op bezoek.

Real kampioen La Liga

Real Madrid lijkt af te stevenen naar een volgend kampioenschap. Door de drie gelijke spelen van Barca na de herstart staat Madrid nu met vier punten verschil bovenaan. Real won alle wedstrijden sinds de herstart, al hadden ze de laatste wedstrijden wel wat meer moeite met de tegenstanders.

Het spel was niet zo sprankelend in het begin, maar ze speelden ook tegen moeilijke teams. Zo wonnen ze de laatste drie wedstrijden met 1-0 van Atheltic Bilbao, Espanyol en Getafe. Verdedigend heeft Zidane z’n team super solide neergezet, ze kregen in de laatste zeven wedstrijden maar twee goals tegen.

Alaves kansloos

Alaves staat zestiende in La Liga en heeft zes punten meer dan de nummer 18, de directe degradatieplek. Sinds de herstart verzamelde Alaves nog maar drie punten, ze wonnen alleen van Real Sociedad. De andere wedstrijden werden allemaal vrij kansloos verloren. In de zeven wedstrijden na de herstart scoorden ze nog maar drie goals en ze kregen er veertien tegen.

Twee bets in één voor mooie odd

Wij zetten ons geld natuurlijk op een overwinning van Real Madrid, maar om de quotering wat te spekken maken we er een bet builder van. Real krijgt bijna geen tegengoals meer en Alaves scoort ontzettend moeilijk. Daarom hebben we een bet builder gemaakt met Real Madrid wint en beide teams scoren: no.

Real wint en beide teams scoren NIET voor 1.89 x de inleg

Juventus – Atalanta

Zaterdag 11-07. De wedstrijd tegen Atalanta is een van de laatste moeilijke opgaves voor Juventus in aanloop naar het kampioenschap.

Kwetsbaar Juve

Juve leek onklopbaar na de herstart, maar afgelopen week verloren ze plots van AC Milan, met maar liefst 4-2. Juventus had geluk dat Lazio gelijkspeelde tegen Lecce, waardoor ze nog steeds zeven punten voor staan. In de vijf wedstrijden na de herstart won Juve dus al vier keer. Ze scoorden in die wedstrijden al vijftien keer en kregen er maar vier tegen. Juventus leek eindelijk een goede vorm te pakken te hebben, maar in de wedstrijd tegen AC Milan lieten ze weer zien hoe kwetsbaar ze zijn.

Atalanta entertainer van Europa

Atalanta blijft maar doorgaan, ze zijn al twaalf wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities. Sinds de herstart wonnen ze elke wedstrijd. Ze wonnen onder andere van Lazio, Napoli en Udinese. Atalanta wordt wel het meest entertainende team van Europa genoemd. Ze scoren namelijk zelf ontzettend veel, maar krijgen ook de nodige goals tegen. In de laatste vijf wedstrijden scoorden ze 13 keer en kregen ze er vijf tegen.

Beste weddenschappen combineren

We maken voor het wedden op voetbal in deze wedstrijd weer een bet builder, het is lastig te voorspellen wie er gaat winnen. Wel is het duidelijk dat er goals gaan vallen; beide ploegen scoren veel maar hebben moeite met de nul houden. Daarnaast krijgen beide ploegen aardig wat corners: Atalanta kreeg er gemiddeld 6.8 in de laatste vijf wedstrijden en Juve 5.2. In de bet builder stapelen we de volgende weddenschappen: Over 2.5 goals, Beide teams scoren en Atalanta over 5.5 corners voor een totale odd
van 3.30 bij de bookmakers.

Bet Builder voor 3.30 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top