Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal bet tips woensdag – zaterdag: Real Madrid, Lazio en Leicester

Voetbal tips | In de Premier League, La Liga en Serie A gaan we richting het einde van de competitie. Er zijn nog genoeg clubs die iets kunnen bereiken dus we gaan een spannende fase tegemoet. De beste weddenschappen voor deze week vind je in de wedstrijden Everton – Leicester, Real Madrid – Getafe en Lazio – AC Milan.

Everton – Leicester voorspellingen

01-07 19:00 uur. Op woensdagavond staat een mooie reeks Premier League wedstrijden op het programma. Wij hebben de wedstrijd Everton tegen Leicester uitgekozen. Beide ploegen zijn slecht uit de coronabreak gekomen, maar zeker Leicester is nog niet uitgespeeld dit seizoen.

Everton speelt alleen nog voor de eer

Everton won één duel na de coronabreak en dat was vorige week tegen Norwich. De wedstrijd daarvoor werd gelijk gespeeld tegen Liverpool. In beide wedstrijden had Everton moeite met echte kansen creëren en het afmaken van de kansen. Everton staat twaalfde met veertien punten boven de degradatiestreep en twaalf achter de top vijf. Everton is dus zo goed als uitgespeeld deze competitie en voetbalt vooral nog voor de eer.

Leicester dreigt Champions League te missen

Leicester City heeft alweer drie wedstrijden gespeeld na de coronabreak, maar heeft nog niet gewonnen. Afgelopen weekend werden ze door Chelsea uitgeschakeld in de FA Cup, de wedstrijden in de Premier League werden beide gelijkgespeeld. Het is nou niet dat ze tegen topploegen speelden in de Premier League; het werd 1-1 tegen Watford en 0-0 tegen Brighton. Leicester staat op dit moment derde, maar ze staan maar drie punten voor op de nummer vijf. Er moet dus snel een einde gemaakt worden aan de slechte vorm voordat ze hun Champions League plek kwijt raken.

Gokken op goals en corners

In de FA Cup wedstrijd tegen Chelsea speelde Leicester al wat beter dan de wedstrijden in de Premier League. Dit kwam mede doordat ze natuurlijk niet gewend zijn het spel te maken. In de wedstrijd tegen Everton zullen ze dit minder hoeven te doen omdat Everton ook sterk aan de bal is. Beide ploegen hebben moeite met scoren en met name Leicester houdt de verdediging aardig dicht in de laatste wedstrijden. Wij verwachten daarom een vrij saaie wedstrijd waarbij weinig goals vallen maar wel een aantal corners. Daarom zetten wij bij de bookmakers in met een ‘bet builder’. We stapelen de weddenschappen ‘onder 2.5 goals’ en ‘over 8.5 corners’ voor een totale odd van 2.30. We verwachten dat uiteindelijk Leicester deze wedstrijd wel gaat winnen, maar het is een riskante wedstrijd om op te betten.

Bovenstaande bet builder voor 2.30 x de inleg

Wedden op Real Madrid – Getafe

02-07. Op donderdagavond ook genoeg voetbal, wij hebben gekozen voor een wedstrijd uit de Spaanse La Liga. Koploper Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Getafe. Getafe is een van de verrassingen van dit seizoen met een vijfde plek.

Real Madrid heeft sinds de hervatting de eerste plek overgenomen van FC Barcelona en het lijkt er niet op dat ze die plek nog gaan afstaan. Ze hebben alle vijf wedstrijden na de hervatting gewonnen. Real speelt over het algemeen ook prima en creërt makkelijk kansen terwijl ze weinig weggeven. Met maar twee tegengoals en elf goals voor in de laatste vijf wedstrijden, doen ze het uitstekend.

Fysiek spel Getafe

Getafe doet nog steeds mee voor de Champions League plekken, wat natuurlijk ontzettend knap is. Getafe is geen typische Spaanse ploeg. Ze houden niet van mooi voetbal, maar van strijd, overtredingen maken en tactisch spel. Dat is natuurlijk hun goed recht en het pakt tot nu toe ook erg goed voor ze uit.

Afgelopen week wonnen ze op deze manier ook weer van Real Sociedad, een ploeg die veel beter kan voetballen. Maar door het fysieke spel en de vele overtredingen laten ze hun tegenstander niet in het spel komen en zelf worden ze altijd wel gevaarlijk uit een paar momenten. Getafe heeft het na de coronabreak niet geweldig gedaan, ze wonnen één wedstrijd, verloren er ook één en speelde de rest gelijk.

Hoge odds met bet builder: 3.15

Real Madrid heeft natuurlijk het betere team en gaat deze wedstrijd ook gewoon winnen. Wat het wedden op La Liga betreft ligt voor ons  de waarde in deze wedstrijd dan ook niet bij Real, maar bij de tegenstander. Getafe pakte de laatste vijf wedstrijden gemiddeld vijf gele kaarten per wedstrijd. Tel daarbij de goede, bewegelijke aanvallers van Real op en er kan wel eens een kaartenfestival plaats gaan vinden.

Daarnaast verwachten we dat Getafe voor de goal gaat hangen en dat Real veel op de helft van de tegenstander zal spelen. Dit levert normaal gesproken veel corners op. Daarom spelen we ook hier een bet builder. We combineren de weddenschappen ‘over 2.5 cards voor Getafe’ met ‘Real Madrid wint’ en ‘Real Madrid over 4.5 corners’ voor een totale quotering van 3.15.

Bovenstaande bet builder voor 3.15 x de inleg

Lazio – AC Milan

04-07. De laatste wedstrijd die we deze week voorbeschouwen is op zaterdag en komt uit de Serie A. Lazio krijgt bezoek van AC Milan.

Lazio zit in Serie A Juventus op de hielen

Lazio is dit seizoen de verrassende concurrent van Juventus. Ze staan op dit moment vier punten achter op Juve en met nog tien wedstrijden te gaan kan er dus nog van alles gebeuren. Voor Lazio is het zaak om deze wedstrijden te winnen en dan te hopen op een misstap van Juve. Op 20 juli kan er wel eens een hele belangrijke wedstrijd ontstaan, dan spelen Juve en Lazio tegen elkaar. De meeste voetballiefhebbers hopen natuurlijk dat op dat moment de Serie A nog niet beslist is.

Altijd goals met Lazio

Lazio verloor de eerste wedstrijd na de break van Atalanta en won afgelopen week van Fiorentina. In beide wedstrijden lieten ze zien nog steeds goed te kunnen voetballen en makkelijk kansen te creëren. Tegen Fiorentina duurde het nog lang voordat ze de goal vonden, maar uiteindelijk scoort Lazio altijd. Niet gek als je de topscorer van de competitie in je team hebt; Immobile scoorde al 28 goals in evenveel wedstrijden.

AC Milan heeft moeite met scoren

AC Milan is ook dit jaar nog niet terug op het niveau van weleer. Ze staan zevende in de Italiaanse competitie, maar hebben zeker nog kans op Europees voetbal. Ze staan maar drie punten achter op Napoli, wel lijkt Champions League voetbal uit zicht met maar liefst 12 punten achterstand. Sinds de hervatting wist Milan twee van de twee wedstrijden te winnen. Ze wonnen met 1-4 van Lecce en heel knap met 2-0 van AS Roma. Milan heeft dit seizoen met name moeite met het maken van goals. Met maar 34 stuks voor horen ze bij de onderkant van de middenmoot.

Gokken op winst Lazio

Wij zetten ons geld in op een overwinning van Lazio. Lazio mag niet meer verliezen gezien de strijd met Juve en heeft daarnaast ook simpelweg het betere team. Ze zijn het hele seizoen al goed in vorm, geven weinig weg en scoren zelf wel makkelijk.

Lazio wint voor 1.95 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top