Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips voetbal: gokken op Real Madrid, Wolves en Valencia

Onze tips voor de beste voetbalweddenschappen komen deze week uit de Premier League en La Liga.

Bet tips Engels voetbal: Leicester gaat bezwijken onder de druk

Wedden tips voetbal: Eibar – Valencia

Donderdagavond 25 juni staan er in de Primera Division een aantal mooie wedstrijden op het programma. Ons oog is gevallen op de wedstrijd tussen Eibar en Valencia. Eibar staat 17e en vecht tegen degradatie, terwijl Valencia achtste staat en nog kans maakt op Europees voetbal.

Eibar staat drie punten boven de degradatiestreep en is dus nog lang niet zeker van La Liga voetbal volgend seizoen. Na de coronabreak hebben ze nog geen wedstrijd gewonnen. Ze speelden gelijk tegen Getafe en Athletic Bilbao en verloren van Real Madrid.

Valencia verdedigend bij slechtste teams

Valencia staat maar drie punten achter de nummer vijf, Getafe. Valencia is ook nog niet erg goed begonnen na de coronabreak. Zij speelden gelijk tegen Levante, verloren van Real, maar afgelopen wedstrijd wonnen ze met 2-0 van Osasuna. Valencia speelde tegen Levante en Real Madrid erg slecht, maar tegen Osasuna was het spel al een stuk beter. Valencia scoort het hele seizoen al met enige regelmaat, maar verdedigend doen ze het niet best. Met 43 tegengoals horen ze bij de slechtste teams van La Liga qua defensie.

Bet Builder goede optie

Beide ploegen hebben een overwinning nodig. Valencia heeft natuurlijk het betere team, maar beide ploegen zijn nog niet geweldig in vorm. Daarom gaan wij voor een bet builder om het risico iets te verminderen. We combineren de weddenschappen ‘Valencia +1 goal handicap’ en ‘Over 1.5 goals’ en komen dan op een notering van 2.00.

Bovenstaande Bet Builder voor 2.00 x de inleg

Aston Villa – Wolverhampton voorspelling

27-06. De tweede wedstrijd die wij voorbeschouwen is Aston Villa tegen Wolverhampton. De enige wedstrijd uit de Premier League op zaterdag. Aston Villa staat 19e en lijkt het heel erg lastig te krijgen om niet te degraderen. De Wolves staan zesde en hebben nog alle kans om Europees voetbal te halen.

Aston Villa kansloos

Aston Villa heeft een erg matig team. En met eigenlijk alleen Jack Grealish die het niveau aan kan wordt het erg lastig om niet te degraderen. Aston Villa won al zes wedstrijden op rij niet meer. Na de coronabreak speelden ze (met alle geluk van de wereld) gelijk tegen Sheffield United en verloren ze van Chelsea. Tegen Chelsea kwamen ze nog wel op voorsprong, maar zodra Chelsea even aanzette was Villa eigenlijk kansloos.

Wolves heeft prima team

De Wolves staan netjes op de zesde plek, met evenveel punten als Manchester United en maar vijf punten minder dan Chelsea. Ze hebben dus nog steeds kans op Champions League voetbal. Met spelers als Moutinho, Adama Traoré, Raul Jimenez en Dioga Jota heeft het team heel veel aanvallende kwaliteit, terwijl ze het achterin makkelijk dicht houden. De Wolves hebben dit seizoen nog maar 34 goals tegen gekregen, daarmee horen ze bij de top van de competitie qua defensie.

Wedden op winst Wolverhampton

Wij zetten ons geld bij de bookmakers op een overwinning van Wolverhampton. Die hebben simpelweg een veel beter team. Naast de kwaliteiten hebben ze ook een hele brede selectie en een coach die het spel goed leest. De Wolves stonden afgelopen week lang op 0-0 tegen West Ham United totdat Adama Traoré er in kwam en het hele spel omgedraaid werd. De aanvallende kwaliteiten van Aston Villa zijn niet goed genoeg om het de defensie van de Wolves het lastig te maken. Terwijl de Wolves genoeg kwaliteiten hebben om kansen te creëren.

Wolverhampton wint voor 1.90 x de inleg

Gokken op Espanyol – Real Madrid

Zondag 28-06. De laatste wedstrijd in deze voorbeschouwing is Espanyol tegen Real Madrid. Espanyol staat stijf onderaan. Real staat sinds vorige week weer eerste in La Liga en lijkt af te stevenen op een nieuw kampioenschap.

Espanyol staat vijf punten achter op de eerste veilige plaats, nummer 17. Espanyol won één wedstrijd na de coronabreak, speelde ook één keer gelijk en verloor één keer. Espanyol heeft vooral moeite met scoren. Ze scoorden dit seizoen pas 26 keer in 30 wedstrijden, alleen Leganes scoorde nog minder. Verdedigend is het ook niet best met 49 tegengoals, alleen Mallorca heeft er meer tegen.

Real Madrid weer eerste in La Liga

Real Madrid doet het prima na de coronabreak. Ze wonnen alle drie de wedstrijden en door een misstap van Barca staan ze weer eerste. Bij Real lijkt er ook meer vuur te zijn om wedstrijden te winnen én het kampioenschap binnen te halen. In de drie wedstrijden na corona scoorde Real al acht keer voor en ze kregen maar twee goals tegen.

Weer zelf een bet samenstellen

Eerlijk gezegd is de quotering op winst Real Madrid verrassend hoog; 1.49 voor de nummer één tegen de nummer laatst. Wij zetten ons geld zeker in op Real Madrid, Real is simpelweg een veel beter team dat ook nog eens prima in vorm is. Om de odd van de weddenschap nog wat op te krikken maken we er weer een bet builder van. We stapelen de voorspellingen ‘Real Madrid wint -1 goal’ en ‘Real Madrid most corners’ voor een totale notering van 2.80.

Bovenstaande bet builder voor 2.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top