Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal tips: Tottenham – Manchester United + Bundesliga en Serie A

Voetbal bet tips

Dit weekend begint ook de Serie A weer. Daarmee zijn eigenlijk alle topcompetities in Europa weer begonnen. Onderstaand de beste wedtips voor de leukste wedstrijden uit de Serie A, Premier League en Bundesliga.

Voetbal wedden tips: Tottenham - Manchester United + Bundesliga en Serie A

Tottenham – Manchester United voorspellen

Vrijdag 19-06. De eerste wedstrijd is direct een absolute kraker uit de Premier League. Tottenham Hotspur krijgt bezoek van Manchester United. Beide ploegen spelen nog voor Champions League voetbal volgend seizoen.

Tottenham staat achtste met zeven punten achterstand op Chelsea. Willen ze nog Champions League voetbal halen dan is dit zo’n beetje hun laatste kans, ze moeten winnen. Tottenham maakt een teleurstellend seizoen door. Voor de coronabreak wisten ze zes wedstrijden op rij niet te winnen. Ook hadden ze pech met een aantal blessures. Onder andere Steven Bergwijn, Son en natuurlijk Harry Kane zijn weer terug.

United in vorm en heeft Fernandes

Manchester United was een stuk beter in vorm. Ze staan ook maar drie punten achter op Chelsea, de nummer vier. United is al vijf wedstrijden op rij ongeslagen in de Premier League. Ze wonnen ook in de FA Cup en de Europa League. Manchester United heeft zich natuurlijk versterkt met Bruno Fernandes, die goed begonnen is. Hij wist al twee keer te scoren in de vijf wedstrijden die hij speelde. Fernandes lijkt de talisman van United te worden op weg naar Champions League voetbal. Sinds zijn komst hebben ze niet meer verloren.

Gokken op Manchester United

Voor beide ploegen moet er nog wat gebeuren om Champions League voetbal te halen. Wij verwachten een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen er hard tegenaan gaan. United is in onze ogen wel de favoriet ondanks dat Tottenham weer een aantal topspelers terug heeft. Mourinho heeft de Spurs het hele seizoen eigenlijk nog niet aan het voetballen gekregen; verdedigend is het erg zwak en de creatieve spelers spelen het hele seizoen al ondermaats. Terwijl United juist makkelijk scoort en het erop lijkt dat de puzzel voor United in elkaar is gevallen. Daarom zetten wij ons geld bij de bookmakers op een overwinning voor United.

United wint voor 2.30 x de inleg

Zaterdag wedden op RB Leipzig – BVB Dortmund

20-06. Zaterdag zit bomvol voetbal. Wij kiezen voor het wedden op voetbal vandaag voor een wedstrijd uit Duitsland. RB Leipzig krijgt bezoek van Dortmund.

Leipzig staat derde in de Bundesliga met 63 punten, een overwinning betekent dat ze zeker zijn van Champions League voetbal. Leipzig is sinds de terugkeer van het voetbal ontzettend wisselvallig. Ze hebben nog niet verloren, maar van de zeven wedstrijden wisten ze er drie te winnen en werden er vier gelijk gespeeld. Opvallend is dat ze om en om gelijk spelen en winnen. Kijkend naar die trend zou Leipzig deze wedstrijd weer moeten winnen. Leipzig is een ploeg die makkelijk scoort, maar ook goals weggeeft. Ze scoorden zelf maar liefst 17 keer maar ze kregen ook acht goals tegen.

Dortmund speelt minder goed

Dortmund is al zeker van Champions League voetbal en vanaf dat moment spelen ze een stuk minder. Ze wonnen vijf van de zeven wedstrijden na de break. Opvallend is het aantal goals dat Dortmund maakte. Voordat ze zeker waren van de Champions League scoorden ze er lustig op los, zo scoorden ze twaalf keer vier wedstrijden. Na de kwalificatie lijken ze er minder zin in te hebben, spelen ze minder goed en scoren ze ook een stuk minder. In de laatste drie wedstrijden werd er maar twee keer een goal gemaakt en afgelopen wedstrijd verloren ze zelfs van Mainz zonder te scoren.

Voorspelling: Leipzig gaat winnen

Wij zetten ons geld op RB Leipzig. Leipzig is nog niet helemaal zeker van Champions League voetbal, maar bij een overwinning wel. Bij Borussia Dortmund is de motivatie duidelijk gezakt en ze spelen nu alleen nog 90 minuten omdat het moet. Natuurlijk niet gek als er geen publiek is en je Champions League al te pakken hebt. Leipzig is een team dat heel goed kan voetballen, als ze hun niveau halen winnen ze zeker van een zwak Dortmund zoals de afgelopen weken.

Leipzig wint voor 2.20 x de inleg

Serie A tip: Inter – Sampdoria

Zondag 21-06. De laatste wedstrijd die wij voor deze reeks met betting tips hebben uitgekozen is Inter tegen Sampdoria uit de Serie A. Inter maakt een prima seizoen door. Sampdoria voetbalt tegen degradatie.

Winnen om Champions League te halen

Inter staat derde met negen punten achterstand op Juventus en negen punten voorsprong op de nummer vijf Roma. Met nog dertien wedstrijden te gaan staan ze er goed voor, maar is er nog niks zeker. Ze moeten zeker nog een aantal keer winnen om de Champions League te halen. Inter won drie van de laatste vijf wedstrijden in de Serie A voor de coronabreak. Ze verloren dit seizoen sowieso nog maar drie keer, alleen twee keer van Juventus en een keer van Lazio, de twee ploegen boven Inter.

Wat gaat  Sampdoria doen?

Sampdoria staat 16e met maar één punt meer dan de nummer 18. Het team van Claudio Ranieri kan nog alle kanten op. Met twee overwinningen zouden ze al kunnen stijgen naar de 12e plek. Maar Sampdoria pakt eigenlijk alleen punten tegen andere laag geklasseerde teams. Zo wisten ze te winnen van Torino en Brescia. Maar tegen Fiorentina en Napoli werd dik verloren. In de laatste vijf wedstrijden voor de coronabreak kreeg Sampdoria maar liefst 11 goals tegen. Ze scoorden er zelf acht.

Inzetten op winst Inter Milan

Wij zetten ons geld op een dikke overwinning van Inter. Inter heeft een geweldig team, met onder andere Lukaku, Martinez en Eriksen. Ze hebben een team dat zowel goed kan verdedigen als makkelijk een goal scoort. Sampdoria heeft het dit seizoen ontzettend moeilijk tegen de grote teams uit de Serie A. Wij verwachten niet dat daar dit weekend verandering in komt. Inzetten op Inter doen we met een handicap voor een betere odd. We geven ze achterstand van 2 goals:

Inter wint -2 goals voor 3.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top