Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Programma Premier League deze week: City – Arsenal en Tottenham – United

Tips beste Premier League weddenschappen

Deze week gaat dan ook eindelijk het Premier League programma weer verder. Met nog negen wedstrijden te gaan is Liverpool met 25 punten voorsprong eigenlijk al zeker van het kampioenschap. De nummer twee lijkt ook al vast te staan maar de andere Europese voetbaltickets zijn zeker nog niet vergeven. Onderin is het ook zeker spannend met maar liefst vijf ploegen die nog in degradatiegevaar zijn.

Beste weddenschappen Europees voetbal deze week

Voorspellingen Manchester City – Arsenal

Woensdagavond 17 juni herstart de Premier League direct met een prachtige wedstrijd. Manchester City neemt het in eigen huis op tegen Arsenal. City lijkt zo goed als zeker van de tweede plek, terwijl Arsenal nog flink moet verbeteren om kans te maken op Europees voetbal.

City wil Champions League veiligstellen

Manchester City staat negen punten voor op de nummer vier, Chelsea, en lijkt dus wel zeker te zijn van Champions League voetbal. Echter weet Pep Guardiola natuurlijk ook dat er veel kan veranderen in negen wedstrijden. Ze zullen zo snel mogelijk de Champions League echt willen veiligstellen. Voor de corona break was City prima in vorm. Drie van de laatste vijf Premier League duels werden gewonnen. Ze verloren alleen van de Spurs en United. City is het meest scorende team, maar kreeg van de top 3 ook de meeste goals tegen.

Ook Arsenal was voor corona in goede vorm

Arsenal was ook in goede vorm voor de corona break; ze waren bezig aan een opmars en staan nu negende op de ranglijst met acht punten achterstand op Chelsea en vijf achter op Manchester United. Er moet dus nog wel wat gebeuren maar Europees voetbal is niet onmogelijk. Ze wonnen vier van de laatste vijf duels, alleen tegen Chelsea werd er gelijk gespeeld. Arsenal scoorde ook erg veel voor de corona break, maar liefst tien goals in vijf wedstrijden. Ze kregen er vier tegen.

Tip wedden op Manchester City – Arsenal

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Manchester City heeft het betere team, maar Arsenal was in een goede vorm voor de corona onderbreking. Beide ploegen willen aanvallend voetbal spelen en daarom verwachten wij een open wedstrijd met genoeg goals. Wij denken wel dat City uiteindelijk gaat winnen, simpelweg omdat ze een bredere en betere selectie hebben. Hoe breed de selectie is, is in deze periode natuurlijk erg belangrijk, zeker nu ze vijf keer kunnen wisselen. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is:

‘City wint en beide teams scoren’ voor 2.20 x de inleg

Voorbeschouwing Tottenham – Manchester United

Vrijdag 19 juni gaat de Premier League verder met natuurlijk weer een kraker. Tottenham Hotspur neemt het op tegen Manchester United. Beide ploegen hebben eigenlijk de Champions League nodig, maar staan nog niet in de top vier.

Spurs waren niet goed in vorm

Tottenham staat op de achtste plek met zeven punten achterstand op Chelsea en zes op United. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om nog kans te maken op de Europese plekken. De corona break kwam voor de Spurs niet op een slecht moment. Ze hebben maar liefst de laatste drie Premier League wedstrijden niet weten te winnen. In de Champions League en FA Cup ging het ook niet beter. Ze hadden penalty’s nodig om van Norwich te winnen en vlogen uit de Champions League door Leipzig.

United presteert in topwedstrijden

Manchester United is een wisselvallige ploeg dit seizoen. Maar voor de corona break waren ze goed in vorm. Ze zijn de laatste vijf wedstrijden ongeslagen en speelden alleen gelijk tegen Everton en Wolverhampton, de rest werd gewonnen. Ze wonnen van onder andere van City en Chelsea. United doet het dit seizoen sowieso goed in topwedstrijden. Zo wonnen ze twee keer van City en wonnen de vorige wedstrijd van de Spurs.

Gokken op winst United en weinig goals

Wij verwachten dat Manchester United hier aan het langste eind zal trekken. Ze hebben net een beter team en met name de defensie van de Spurs gaat het lastig krijgen tegen de bewegelijke aanvallers van United.

Daarnaast lijkt er bij de Spurs niet echt een goede sfeer te hangen en was er eigenlijk geen enkele speler in vorm voor de corona break. Terwijl dat bij United eigenlijk het tegenovergestelde is. Wel denken we dat het een moeizame wedstrijd wordt, weinig goals, veel overtredingen en defensief voetbal.

United wint voor 2.40 x de inleg

Onder 2.5 goals @1.80

West Ham United – Wolverhampton voorspelling

De laatste wedstrijd die wij hebben uitgekozen voor het wedden op Premier League is er eentje op zaterdagavond. West Ham United krijgt bezoek van Wolverhampton. Waar West Ham tegen degradatie strijdt, voetballen de Wolves nog voor de Europese plekken.

Het komt er niet uit bij West Ham

West Ham staat 16e, met evenveel punten als de nummer 18 en maar twee punten meer dan de nummer 19. West Ham is dus zeker nog in degradatiegevaar. West Ham lijkt een van de vele slapende reuzen in de Premier League. Zeker sinds de overstap naar het Olympisch Stadion is er genoeg potentie en geld, maar het komt er niet uit. Ze hebben een aantal aardige spelers gekocht de laatste jaren, maar een echt team staat er niet.

Voor de corona break wist West Ham maar één van de laatste vijf duels te winnen, eentje speelden ze gelijk en de rest verloren ze. Scoren lukt West Ham nog wel, maar verdedigend is het niet best. Ze kregen tien goals tegen in vijf wedstrijden en scoorden zelf acht keer.

Weinig teams winnen van Wolves

De Wolves zitten nog in de Europa League en doen mee om komend seizoen wederom Europees voetbal te halen. Ze staan zesde, met maar twee punten achterstand op Man United en vijf op Chelsea. Van de laatste vijf wedstrijden voor de corona break wonnen ze er echter maar twee en de rest werd gelijk gespeeld. Wolves is een ploeg waar maar heel weinig teams van kunnen winnen. Met maar zes stuks zijn ze na Liverpool het team met de minste nederlagen.

Wij zetten ons geld in op de Wolves. Ze zijn simpelweg het betere team. Maar beide teams hebben nog genoeg om voor te strijden, dus het zal geen makkelijke wedstrijd worden. Daarom kan je er ook voor kiezen om het veiliger te spelen en ‘Wolves or Draw’ te pakken.

Inzetten op winst Wolves voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top