Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

La Liga na corona weer van start: de beste bets voor dit weekend

La Liga betting tips

Deze week begint de Spaanse voetbalcompetitie weer. Dit weekend zijn er maar liefst negen wedstrijden in La Liga. De beste tips voor deze herstart van de Spaanse competitie vind je in onderstaande voorbeschouwing.

La Liga Voetbal Betting Tips

La Liga: Valencia – Levante

12-06 22:00 uur. We beginnen dit artikel met een wedstrijd laat op vrijdagavond. De derby Valencia tegen Levante staat dan op het programma. Valencia staat zevende in La Liga en heeft nog alle kans op Europees voetbal, terwijl Levante 13e staat en wel veilig lijkt te zijn met acht punten voorsprong op de nummer 18.

Valencia kende niet de beste reeks voor de corona onderbreking. Ze vlogen uit de Champions League door tweemaal dik te verliezen van Atalanta, daarnaast wonnen ze maar één van de laatste vijf duels in La Liga.

Levante nog niet helemaal veilig

Met nog elf wedstrijden te gaan staat Levante dus 13e met acht punten voorsprong op de degradatieplekken. Ze staan er dus aardig goed voor, maar of ze echt al veilig zijn is nog niet te zeggen. Van de laatste vijf wedstrijden voor de corona-break wist Levante er twee te winnen waaronder uit bij Real Madrid. Ze verloren twee wedstrijden en speelde één keer gelijk.

Voorspelling La Liga derby Valencia – Levante

Beide ploegen hadden geen geweldige reeks voor de corona-break. Scoren doen ze allebei wel regelmatig, maar ze krijgen ook veel goals tegen. In de laatste drie derby’s tussen beide ploegen werd er elke keer minstens vier keer gescoord. Wij verwachten dat ook deze editie er eentje wordt met veel goals. Uiteindelijk denken we wel dat Valencia gaat winnen, omdat ze simpelweg het betere team hebben. De beste weddenschap voor de wedstrijd:

Valencia wint en beide teams scoren voor 2.20 x de inleg

Celta Vigo – Villarreal betting tips

13-06 17:00 uur. De tweede tip voor het wedden op La Liga komt uit het duel van Celta Vigo tegen Villarreal. Waar Celta knokt tegen degradatie, probeert Villarreal aan te haken bij de strijd om Europese tickets.

Celta staat 17e op de ranglijst met maar één punt meer dan Mallorca, de nummer achttien, en zelfs maar zes punten meer dan de nummer laatst. Voor de corona-break leek er wel een stijgende lijn te zitten in de prestaties van Celta. Ze zijn de laatste vijf wedstrijden ongeslagen; daarvan wisten ze er wel maar twee te winnen en er werd gelijk gespeeld tegen onder andere Getafe en Granada.

Nog kans op Europees voetbal

Villarreal staat achtste en zeven punten achter op de nummer vijf, Atletico. Met nog elf wedstrijden te gaan is er dus zeker nog een kans op Europees voetbal. Daarvoor moeten ze echter wel beter gaan voetballen dan voor de corona onderbreking. De laatste drie wedstrijden werden allemaal verloren, daarvoor wonnen ze van Levante en speelden ze gelijk tegen Real Vallodid.

Villarreal heeft een prachtig team. Met spelers als Carlos Bacca, Santi Cazorla en Paco Alcacer hebben ze ervaring en scorend vermogen voorin. Achterin staat ook genoeg ervaring, maar ook weinig snelheid. Dat is terug te zien in de cijfers; na Barca, Real Madrid en Real Sociedad is Villarreal de best scorende ploeg. Met 38 goals tegen staan ze qua defensie in de middenmoot.

Gokken op winst Villarreal

Wij zetten ons geld in op Villarreal, ze hebben een veel beter team dan Celta. Voor de corona-break zaten ze in een mindere fase, maar Celta is een uitstekende tegenstander om die lijn te doorbreken.

‘Villarreal wint’ voor 2.70 x de inleg

Wedden tips Real Sociedad – Osasuna

De laatste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is Real Sociedad tegen Osasuna. Real Sociedad is voor veel voetballiefhebbers een van de favoriete ploegen dit seizoen. Ze staan vierde en doen goed mee om de Champions League plekken. Osasuna staat keurig elfde maar echt zeker zijn ze nog niet.

Real Sociedad doet het prima

Real Sociedad heeft met Odegaard, Isak, Oryazabal, William José en Januzaj een geweldige voorhoede. Voor de corona onderbreking wisten ze vier van de laatste vijf wedstrijden te winnen. Alleen tegen FC Barcelona werd verloren. In de aanval staan de grote namen, maar verdedigend doen ze het op zich ook prima met 33 tegengoals in 27 wedstrijden.

Osasuna nog niet veilig

Osasuna is elfde en staat negen punten voor op de nummer 18. Met elf wedstrijden te gaan in La Liga doen ze het dus prima, maar zijn ze nog niet helemaal veilig. Ze zullen de slechte reeks van voor de corona-break dan ook moeten beëindigen om zich snel veilig te spelen. Ze verloren drie van de laatste vijf duels. Met name het aantal tegengoals zal ze verontrusten, maar liefst 11 in vijf wedstrijden.

Inzetten op Real Sociedad met handicap

Real Sociedad zal verder willen gaan waar het gebleven is. Met zoveel beweging en individuele klasse voorin zien wij ze dat ook zeker doen. Voor Osasuna gaat het misschien nog lastig worden. Ze hebben geen noemenswaardig team en zullen zeker verdedigend snel beter moeten gaan spelen. Wij verwachten echter dat de aanvallende kwaliteiten van Real Sociedad in deze wedstrijd het verschil gaan maken. De laatste betting tip voor deze week is inzetten op Sociedad met een handicap voor een betere odd:

Real Sociedad to win -1 handicap voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top