Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bundesliga betting tips: grote winst Bayern München en Leipzig

Voetbal betting tips Bundesliga

Langzaamaan beginnen verschillende Europese landen weer met de hervatting van de competities. In Duitsland is de competitie natuurlijk alweer een tijdje aan de gang, in Portugal zijn ze deze week weer begonnen en Spanje volgt volgende week. Voor dit weekend houden we nog even de focus het wedden op Bundesliga. We selecteerden drie wedstrijden:

Tips wedden beker: hoge odds AZ - Ajax, Feyenoord en sc Heerenveen

Bayer Leverkusen – Bayern München tips

06-06 15.30 uur. We beginnen dit artikel met een topwedstrijd uit de Bundesliga. Zaterdagmiddag gaat Bayern München bij Bayer Leverkusen op bezoek. Voor Bayern München is dit één van de laatste lastige obstakels richting het kampioenschap. Terwijl Bayer midden in een strijd verwikkeld is om de Champions League plekken.

Leverkusen wisselvallig

Bayer Leverkusen is na de coronabreak behoorlijk wisselvallig. Ze wonnen weliswaar drie van de vier wedstrijden, maar het spel was met name in de laatste twee wedstrijden niet goed. Zeker het verlies tegen Wolfsburg kwam hard aan. Nadat ze met grote cijfers van zowel Werder Bremen als Gladbach hadden gewonnen verloren ze met maar liefst 1-4 van Wolfsburg.

Afgelopen weekend won Bayer met 1-0 van Freiburg. Deze wedstrijd, tegen een team dat nog niet echt geweldig is, werd erg moeizaam gewonnen. Bayer heeft het met name lastig tegen ploegen die defensief spelen, wanneer er ruimte is om te voetballen dan is Bayer dodelijk.

Bayern weer kampioen Bundesliga

Bayern München stevent af op het achtste kampioenschap op rij. Na de corona break hebben ze alle wedstrijden nog gewonnen. Waar het tegen Union Berlin nog moeizaam ging wisten ze tegen Eintracht, Dortmund en Fortuna wel te overtuigen. De wedstrijd tegen Borussia Dortmund was natuurlijk erg belangrijk, omdat ze de naaste belager op zeven punten hebben gezet. Bayern scoorde in de laatste vier wedstrijden maar liefst twaalf goals en ze kregen maar twee goals tegen.

Beste weddenschappen Bayern München

Bayern is in topvorm en is natuurlijk de favoriet voor deze wedstrijd. Wij verwachten ook zeker dat ze de wedstrijd gaan winnen en dat ze ook aardig wat scoren. Bayern is echter wel een ploeg die regelmatig veel ruimte weggeeft en wij verwachten dat Leverkusen daar gebruik van gaat maken. Daarom zetten wij in op Beide Teams Scoren en Bayern München wint.

Bayern wint en BTS voor 2.20 x de inleg

Daarnaast hebben we voor Bayer Leverkusen – Bayern München een Bet Builder gemaakt. We stapelen de volgende weddenschappen voor een mooie totale quotering van 2.80: Bayern wint – Bayern over 5.5 corners – Leverkusen over 2.5 corners – Bayern most corners en Over 2.5 goals.

Bovenstaande bet builder voor 2.80 x de inleg

RB Leipzig – SC Paderborn

07 06-06 15.30 uur. Tegelijkertijd met Bayer – Bayern speelt RB Leipzig tegen SC Paderborn 07. Leipzig staat momenteel derde, maar is nog niet zeker van Champions League voetbal. Ze staan namelijk maar twee punten voor op de nummer vijf, Leverkusen. Paderborn staat laatste en met maar liefst zes punten achterstand op Bremen lijkt het een hopeloze situatie voor ze te worden.

Defensieve problemen

RB Leipzig is net als Bayer Leverkusen wisselvallig begonnen aan de hervatting. Ze wonnen twee keer en speelden twee keer gelijk. Met name defensief lijkt Leipzig problemen te hebben. Zo wist alleen Mainz niet tegen ze te scoren in de laatste vier wedstrijden. Tegen Hertha BSC kregen ze twee goals tegen, 1 FC Köln wist ook twee keer te scoren, terwijl Freiburg een keer scoorde. Dit zijn nou niet bepaald de beste teams van de Bundesliga.

Zelf weet Leipzig ook aardig wat te scoren, maar liefst 12 keer. Leipzig is ook het meest scorende team, na Bayern München en Dortmund.

Paderborn degradeert uit Bundesliga

SC Paderborn staat dus op de 18e plek in de Duitse competitie en lijkt al wel gedegradeerd te zijn. Na de coronabreak heeft Paderborn het wel iets beter gedaan dan daarvoor. Ze speelden namelijk drie van de vier wedstrijden gelijk. Al deze wedstrijden waren tegen teams onderaan. Afgelopen weekend speelde Paderborn tegen Dortmund. Deze wedstrijd werd met 1-6 verloren. In deze wedstrijd lieten ze verdedigend heel weinig zien. Voetballend kunnen ze af en toe nog wel aardig mee, maar zodra de tegenstander in een hoog tempo gaat spelen worden ze geslacht.

Wedden op grote winst Leipzig

Wij zetten ons geld in op een grote overwinning voor Leipzig en gaan voor de 3 way handicap weddenschap voor een goede quotering. Leipzig scoort ontzettend makkelijk en kan in hoog tempo rondspelen. Spelers als Nkunku, Olmo, Sabitzer en Werner kunnen voor zowel zichzelf als ploeggenoten makkelijk kansen creëren en Paderborn gaat het heel moeilijk met ze krijgen.

Leipzig wint -2 goals handicap voor 2.10 x de inleg

1 FC. Union Berlin – Schalke 04

07-06 15.30 uur. Zondagmiddag staan er nog drie wedstrijden op het Bundesliga programma. Een daarvan is Union Berlin tegen Schalke 04. Beide ploegen doen het niet goed sinds de hervatting en hebben nog niet gewonnen.

Geen beste resultaten Union Berlin

1 FC. Union Berlin staat op dit moment op de 14e plaats, ze zijn dus flink gezakt sinds de hervatting van het seizoen. Ze leken eigenlijk wel veilig, maar door al dat puntverlies staan ze nu nog maar vier punten boven de nacompetitieplek. Alleen tegen Mainz werd er een punt gepakt, door 1-1 gelijk te spelen.

Van Freiburg verloor Union met 3-1, daarna verloren ze van Bayern München met 0-2, ze verloren maar liefst met 4-0 van Hertha BSC en afgelopen weekend verloren ze met 3-1 van Gladbach. Bepaald geen goeie resultaten dus en het spel is ook zeker niet goed.

Ook Schalke presteert niet

Schalke 04 leek een goede kans te maken op Europees voetbal, maar de vorm na de hervatting heeft dat flink verpest. Ze wisten geen een keer te winnen, alleen tegen Hoffenheim werd een punt gepakt. Daarna verloren ze van Dortmund, Augsburg, Dusseldorf en Werder Bremen. Ze verliezen dus niet alleen van topclubs, maar ook van degradatiekandidaten. Wat misschien wel het meest zorgwekkend is is dat ze maar twee goals wisten te maken in deze wedstrijden.

Voorspellingen Bundesliga duel

Wij verwachten een saaie wedstrijd met weinig goals. Schalke wist nog maar twee keer te scoren en Union Berlin drie keer. Beide ploegen hebben de punten hard nodig, maar zullen vooral niet willen verliezen. Kijkend naar de kwaliteiten van de selectie zal Schalke ligt in het voordeel zijn, maar wij zetten ons geld bij de bookmakers in op een gelijkspel en onder 2.5 goals.

Gelijkspel voor 3.30 x de inleg

Onder 2.5 goals voor 1.70 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top