Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Borussia Dortmund – Bayern München Bundesliga kraker voorspellen

Borussia Dortmund – Bayern München, Bundesliga voorspellingen

In Duitsland wil men het seizoen snel afmaken na de maandenlange stop wegens het coronavirus. Daarom is er deze week een doordeweekse speelronde en die begint dinsdag meteen met misschien wel de mooiste wedstrijd uit de Duitse competitie. Bayern München gaat op bezoek bij BVB Dortmund. Dortmund staat op dit moment vier punten achter op Bayern en zal dus moeten winnen om nog kans te maken op de titel. Bij winst van Bayern lijkt de zoveelste titel op rij wel een zekerheid.

Borussia Dortmund - Bayern München Bundesliga kraker voorspellen

Borussia Dortmund – Bayern München Bundesliga

Borussia Dortmund wist indruk te maken in de twee wedstrijden na de corona-break. Ze wonnen met maar liefst 4-0 van Schalke en afgelopen weekend wonnen ze met 0-2 van Wolfsburg. Het duel tegen Schalke 04 leek erg indrukwekkend, omdat Schalke eigenlijk totaal geen kans kreeg. Echter liet Schalke afgelopen weekend tegen Augsburg ook niks zien. Daardoor is de overwinning op Schalke toch iets minder indrukwekkend en kunnen we daar weinig conclusies uit trekken.

Dortmund niet erg indrukwekkend

De wedstrijd tegen Wolfsburg is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal. Bij vlagen speelde Dortmund geweldig, maar Wolfsburg is niet sterk uit de break gekomen. Verdedigend liet Dortmund zien dat het af en toe kwetsbaar is, maar Wolfsburg maakte daar geen gebruik van.

Bayern München is het niet verleerd

Bayern München was niet bepaald overtuigend tegen 1. FC Union Berlin, maar wist wel met 0-2 te winnen. Tegen Eintracht Frankfurt was het al een stuk beter. Die wedstrijd wonnen ze met 5-2 en ze hadden maar liefst 65% balbezit, 10 schoten op doel en maar liefst 13 schoten binnen de zestien meter. In deze wedstrijd liet Bayern zien het druk zetten niet verleerd te zijn en het creëren van kansen ging ze ook makkelijk af. Eintracht had eigenlijk geen schijn van kans, totdat Bayern iets verslapte en het uit het niets 2-3 werd. Daarna zette Bayern weer aan en bouwden ze de voorsprong opnieuw uit.

Voorspelling Dortmund – Bayern

Wedden op Bundesliga? Beide ploegen hebben al aardig wat gescoord in de twee wedstrijden na de hervatting van de Bundesliga. Maar ze hebben ook laten achterin kwetsbaar te zijn. Wij verwachten een ontzettend spannende wedstrijd. Zowel Borussia Dortmund als Bayern München houden van hoog druk zetten, maar met name Dortmund kan ook vanuit de omschakeling heel gevaarlijk worden.

Als Bayern net zo hoog druk zet als in de wedstrijd tegen Eintracht dan kunnen Haaland, Sancho en Hazard gebruik gaan maken van de ruimte. Onze voorspelling is dat er veel goals gaan vallen. Een winnaar voorspellen is moeilijk, daarom hebben we een bet builder (een combi van weddenschappen binnen 1 wedstrijd) samengesteld om een mooie notering bij de bookmakers te kunnen krijgen.

Bet Builder tip

Onze bet builder bestaat naast goals ook uit corners. Omdat we verwachten dat er aardig wat schoten op doel zullen zijn van beide ploegen en bij aanvallend voetbal zijn er vaak ook veel corners.

Dit zijn onze picks voor de bet builder: Over 2.5 goals, Over 2.5 corners voor Dortmund en Over 4.5 corners voor Bayern München voor een totale quotering van 2.65 bij de bookmakers.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top