Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bundesliga voorspellingen dit weekend: topvoetbal na corona

Voorspellingen en tips Bundesliga voetbal

Na een veel te lange tijd zonder is er dit weekend eindelijk weer (top)voetbal. De Bundesliga gaat verder waar het gebleven was en met nog negen wedstrijden te gaan krijgen we ongetwijfeld een leuk slot te zien. Voor de komende voetbalwedstrijden krijg je van ons natuurlijk weer de beste wedtips. Vanzelfsprekend is het lastig in te schatten hoe elk team uit de coronacrisis is gekomen, dus met het plaatsen van weddenschappen voorzichtigheid is geboden.

Gokken op Kohlenpott derby Dortmund – Schalke

Zaterdag 16-05 15:30 uur. We beginnen dit artikel meteen met een absolute kraker. De Kohlenpott derby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04, een van de mooiste wedstrijden in de Bundesliga.

Borussia Dortmund kan kampioen worden

Dortmund staat in de Duitse competitie tweede en met maar vier punten achterstand op Bayern München hebben ze zeker nog kans op de titel. Maar ze staan ook maar vier punten boven de vijfde plaats, dus Champions League voetbal is ook nog niet zeker.

Haaland, Reus, Sancho en Hazard

De laatste vier wedstrijden in de Bundesliga werden allemaal gewonnen. Met name aanvallend is Borussia Dortmund echt geweldig, met Haaland, Reus, Sancho en Hazard hebben ze vier spelers die uit het niets kunnen scoren en kansen creëren voor ploeggenoten. Het is ook niet voor niets dat Dortmund na Bayern München de meest scorende ploeg in Duitsland is. Met name in thuiswedstrijden scoren ze er lustig op los: 41 goals in 12 wedstrijden.

Schalke voor coronavirus niet goed in vorm

Schalke 04 staat zesde in de Bundesliga en verkeerde niet bepaald in goede vorm voor de corona onderbreking. Ze wisten maar liefst zeven wedstrijden op rij niet te winnen, waarvan drie wedstrijden verloren gingen. Zowel defensief als aanvallend had Schalke het zwaar, ze scoorden maar twee goals in de laatste vijf duels en kregen er maar liefst tien tegen.

Voorspellingen Bundesliga kraker

Borussia Dortmund is de grote favoriet om de wedstrijd te winnen, maar de Kohlenpott Derby staat altijd op zich en na de corona onderbreking natuurlijk al helemaal.

Kijkend naar het spelersmateriaal en de vorm van voor de onderbreking is Dortmund echter simpelweg veel beter. Ze scoren thuis makkelijk en geven weinig weg, terwijl Schalke ontzettend moeilijk scoorde en wel veel tegen kreeg. Daarom zetten wij in op een doelpuntrijke overwinning van Dortmund. Met een 3 Way Handicap krijg je in dit geval de beste odds:

Dortmund wint -1 goal voor 2.33 x de inleg

Bundesliga voorspellingen

Eintracht Frankfurt – Mönchengladbach bet

Zaterdag 16-05 18:30 uur. De tweede wedstrijd die wij voor het wedden op Bundesliga hebben uitgekozen is Eintracht Frankfurt tegen Borussia Mönchengladbach. Waar Eintracht veilig in de middenmoot staat en eigenlijk niet zo veel meer te vrezen of te hopen heeft, staat Gladbach op de vierde plek en heeft een goede kans op een Champions League ticket voor volgend seizoen.

Teleurstellend seizoen Eintracht

Eintracht maakt en teleurstellend seizoen door in de Bundesliga. In de Europa League wisten ze nog wel de volgende ronde te halen, maar na een 3-0 nederlaag leek de return (die niet meer gespeeld is) al overbodig. Voor de coronacrisis zat Eintracht Frankfurt wat betreft de competitie in een dipje; na een goede reeks werden de laatste drie wedstrijden op rij verloren. Bij Eintracht is er dit seizoen weinig verschil tussen uit- en thuiswedstrijden zowel qua resultaten als qua doelpunten.

Focus op competitie werkt voor Gladbach

Gladbach staat met 49 punten vierde in de Bundesliga, twee punten voor op nummer vijf Leverkusen. Gladbach werd derde in de Europa League groep en kon zich sinds de winterstop volledig focussen op de Bundesliga. In de beker werden ze al vroeg uitgeschakeld door Dortmund.

Dat focussen op de competitie lijkt z’n vruchten af te werpen. Over het algemeen weet Mönchengladbach van alle ploegen onder zich te winnen en verspeelt het alleen punten tegen ploegen die boven hen of ongeveer gelijk staan. Zolang je wint van de kleintjes is de kans groot dat je een succesvol seizoen tegemoet gaat, dat laat Gladbach zien.

Voorspelling Eintracht – Mönchengladbach

Wij zetten ons geld op Mönchengladbach. Ze waren goed in vorm, scoren makkelijk en zullen hun succesvolle seizoen een vervolg willen geven. Eintracht speelt eigenlijk nergens meer voor en na zo’n lange onderbreking kan dat gevolgen hebben voor de motivatie. Gladbach speelt daarentegen om Champions League voetbal te halen.

Naast winst van Gladbach zetten we ook in op beide teams scoren en over 2.5 goals. De laatste zeven wedstrijden op rij van Borussia Mönchengladbach wisten beide teams te scoren.

Gladbach wint voor 2.33 x de inleg

Over 2.5 goals & beide teams scoren @1.93

Wedden op Union Berlin – Bayern München

Zondag 17-05 18:00 uur. De laatste wedstrijd die wij voor deze reeks Bundesliga voorspellingen hebben uitgekozen is FC Union Berlin tegen Bayern München. Union Berlin doet het als promovendus ontzettend goed, terwijl Bayern wederom op de eerste plek staat.

Union Berlin doet het in Bundesliga uitstekend

Union Berlin werd vorig seizoen derde in de 2e Bundesliga en wist zich via de play offs omhoog te werken naar het hoogste niveau. Op dat niveau doen ze het meer dan goed en met een elfde plek lijken ze al zeker van lijfsbehoud. Van de laatste vijf duels voor de onderbreking wist Berlijn er twee te winnen, twee werden verloren en er werd één keer gelijk gespeeld. Al deze vijf duels waren rijk aan goals; ze wisten zelf negen keer te scoren en kregen er zeven tegen. In vier van de vijf duels wisten beide teams te scoren.

Bayern wordt weer kampioen

Bayern München lijkt af te stevenen naar het zoveelste kampioenschap, maar dat is natuurlijk nog niet zeker. Ze zullen de competitie op een goede manier willen hervatten en zijn ongetwijfeld blij dat ze geen hele zware tegenstander hebben.

Bayern staat vier punten voor op Borussia Dortmund en was voor de onderbreking in een uitstekende vorm. Ze zijn al vijftien wedstrijden op rij ongeslagen, in alle competities. Van de laatste vijf Bundesliga wedstrijden wonnen ze er vier, alleen tegen Leipzig werd gelijk gespeeld. Ze wisten in de laatste vijf duels maar liefst vijftien keer te scoren en ze kregen drie goals tegen.

Wedden op Berlin – Bayern

Wij gaan wedden op een grote overwinning van Bayern. Ze wisten ontzettend makkelijk te scoren voor de onderbreking en we verwachten dat dat gewoon zo doorgaat. Union Berlin doet het prima tot nu toe, maar net zoals Eintracht spelen ze eigenlijk nergens meer voor. Daarnaast zijn ze natuurlijk niet van het niveau van Bayern en krijgen ze redelijk veel goals tegen. Ook hier gaan we inzetten met een handicap voor betere odds:

Bayern wint -2 goals voor 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top