Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voetbal: Juventus, Man United en prognose Aston Villa – West Ham

Voetbal betting tips | De voetbalcompetities lopen teneinde, maar gelukkig zijn er nog genoeg wedstrijden om uit te kiezen deze week. En wanneer de competities zijn afgelopen, gaat de Champions League nog even door! In deze voorbeschouwing voorspellingen voor Udinese – Juventus, Aston Villa – West Ham United en Leicester City – Manchester United.

Serie A voorspelling Juventus

23-07 19.30 uur. Voor de eerste wedstrijd gaan we naar de Serie A: Udinese – Juventus. Juve staat met nog vier wedstrijden te gaan vier punten voor op Lazio. Udinese staat acht punten voor op de 18e plaats.

Udinese niet in vorm

Udinese lijkt dus wel veilig te zijn voor degradatie. Ze zijn echter niet goed in vorm en zullen nog wel wat punten moeten sprokkelen om echt zeker te zijn van lijfsbehoud. De laatste drie wedstrijden wisten ze allemaal niet te winnen. Ze speelden gelijk tegen Lazio en verloren van Sampdoria en Napoli. In de laatste vijf wedstrijden scoorde Udinese zelf zeven keer en ze kregen er net zoveel tegen.

Juventus weer kampioen Serie A

Juventus lijkt af te stevenen op het zoveelste kampioenschap. Dat hebben ze niet eens echt aan zichzelf te danken, maar ook vooral aan Lazio. Juventus wist maar twee van de laatste vijf wedstrijden te winnen. Ze speelden gelijk tegen Atalanta en Sassuolo en verloren van Milan. De laatste wedstrijd wonnen ze weer van Lazio, waardoor ze nu dus drie punten voor staan. Elke keer dat Juve punten verspeelde, deed Lazio het ook. Daardoor is Lazio totaal afgezakt en is Atalanta nu de nummer twee. Met dus vier punten achterstand én een wedstrijd meer gespeeld.

Juventus gaat deze wedstrijd winnen en een volgende stap zetten naar het kampioenschap. Udinese is niet opgewassen tegen de kwaliteiten van Juve, maar zal er natuurlijk wel alles aan doen. Wij verwachten daarom ook dat beide teams gaan scoren – ze scoren er allebei redelijk wat, maar krijgen ook makkelijk goals tegen. De odds voor beide teams scoren + Juventus wint is dan ook een hele mooie in onze ogen:

Juventus & BTS voor 3.10 x de inleg

Leicester City – Manchester United

26-07 17.00 uur. Zondag spelen alle clubs in de Premier League om 17.00 uur, dit omdat iedereen nog maar drie wedstrijden te gaan heeft. We gaan wedden op Premier League want het wordt een interessante dag met nog een aantal belangrijke wedstrijden. Een daarvan is Leicester City tegen Manchester United. Beide ploegen staan op 62 punten, maar Leicester staat vierde op doelsaldo. Deze wedstrijd is dus een directe strijd om het Champions League ticket.

Leicester krijgt veel goals tegen

Leicester City is niet bepaald goed in vorm sinds de herstart van de competitie. Ze stonden lange tijd derde, maar door de slechte vorm zijn ze dus afgezakt naar de vierde plek. Sinds de herstart heeft Leicester acht wedstrijden gespeeld. Ze wonnen er maar twee, verloren er drie en speelden drie keer gelijk.

De reden dat ze zoveel verliezen is simpel, ze scoren niet makkelijk maar krijgen wel veel goals tegen. Zelf scoorden ze acht goals en ze kregen er elf tegen. Het feit dat ze nog een aardig doelsaldo hebben in deze acht wedstrijden komt vooral doordat ze een keer met 3-0 en 2-0 wonnen.

Wedden op winst Manchester United

Manchester United is ontzettend goed uit de coronabreak gekomen. Sinds de herstart hebben maar één keer gelijk gespeeld in de Premier League en één keer verloren in de FA Cup, de rest van de wedstrijden werden allemaal gewonnen. Ze scoorden zelf 19 keer en ze kregen vijf goals tegen. Door deze reeks hebben ze een hele goede kans op Champions League voetbal, waar het lange tijd niet op leek.

Wij zetten ons geld in op Manchester United, ze zijn in geweldige vorm hebben een erg sterk team en Leicester is niet bepaald goed in vorm en hebben een minder team. In onze ogen is het een eenvoudige keuze voor deze wedstrijd.

Manchester United wint voor 2.20 x de inleg

Aston Villa – West Ham United

Een andere belangrijke wedstrijd deze zondagmiddag is Aston Villa tegen West Ham United. Aston Villa staat met 34 punten net boven de degradatiestreep, op doelsaldo boven Watford. Terwijl West Ham boven Aston Villa staat met 37 punten. Beide ploegen zijn dus nog niet zeker van lijfsbehoud.

Aston Villa piekt op goede moment

Aston Villa is de laatste wedstrijden ineens goed in vorm en daardoor zijn ze opgeklommen op de ranglijst. Ze zijn drie wedstrijden op rij ongeslagen, ze wonnen van Crystal Palace en Arsenal en speelden gelijk tegen Everton. De wedstrijden daarvoor verloor Villa zo’n beetje alles, maar het lijkt erop dat ze op het juiste moment pieken. Spelers als Trezegeut, Grealish en Tyrone Mings stijgen de laatste wedstrijden boven zichzelf uit en het hele team wordt meegesleept.

Ook West Ham goed in vorm

West Ham staat dus zestiende met drie punten meer als Aston Villa. Als ze deze wedstrijd winnen zetten ze een enorme stap naar lijfsbehoud. Net als Aston Villa was West Ham lange tijd erg slecht in vorm, maar de laatste weken weten ze ineens te winnen. Ze wonnen de laatste twee wedstrijden op rij en wonnen eerder ook al van Chelsea. Bij West Ham zijn er ook ineens spelers die erg goed in vorm zijn, zoals Antonio, Declan Rice en Cresswell.

Dit is voor beide clubs een wedstrijd van levensbelang. Wij verwachten dan ook dat het er fel aan toe gaat en dat er aardig wat kaarten zullen vallen. Daarnaast scoren beide clubs de laatste tijd aardig makkelijk en dat verwachten we nu ook. Voor dit duel hebben wij een bet builder samengesteld. We combineren de weddenschap ‘beide teams scoren’ met  ‘over 3.5 kaarten’ voor de mooie quotering van 2.10.

Bovenstaande bet builder voor 2.10 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top