Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League bets deze week: top odds United, Bayer en Wolves

Voorbeschouwing Europa League: voorspellingen en beste weddenschappen

Acht Europa League wedstrijden worden deze week gespeeld. Op het programma van woensdag: FC Kopenhagen – Istanbul Başakşehir, Shakhtar Donetsk – VfL Wolfsburg, Inter – Getafe en Manchester United – LASK Linz. Donderdag is het de beurt aan Bayer Leverkusen – Rangers FC, Sevilla – AS Roma, Basel – Eintracht Frankfurt en Wolverhampton – Olympiakos Piraeus. In de Europa League wordt gestreden om een plek in de kwartfinales van volgende week.

In deze voorbeschouwing hebben wij drie wedstrijden geselecteerd om op te wedden. Lees verder voor de beste weddenschappen -> hoge odds met handicap bets United en Bayer en een nipte overwinning voor Wolves!

Voorspelling en wedtips Europa League finale 2022

Europa League Manchester United – LASK

Woensdag 05-08. De eerste wedstrijd tegen LASK werd door United gewonnen met 5-0. Manchester United is van de Europa League ploegen misschien wel het beste uit de coronabreak is gekomen. In de Premier League zijn ze sinds de herstart nog ongeslagen en opgeklommen tot zelfs een Champions League plek. Ze scoorden maar liefst 22 keer in negen wedstrijden. In onze ogen is United een van de favorieten voor de Europa League titel.

LASK met knikkende knieën naar Manchester

LASK Linz is niet bepaald goed uit de coronabreak gekomen. Ze werden tweede in de reguliere competitie waardoor ze dus door gingen naar de kampioenschapsronde. Deze ronde verliep echter dramatisch voor LASK. Van de tien wedstrijden wisten ze er maar drie te winnen, verloren ze er zes keer en speelden ze de rest van de wedstrijden gelijk. Ze kregen zeventien goals tegen in de tien laatste wedstrijden en scoorden zelf zestien keer. Dit komt mede door een van de wedstrijden die 5-1 werd gewonnen.

Kansloos in Europa League

De Oostenrijkse ploeg heeft al een tijdje niet gespeeld; op 5 juli speelden ze de laatste competitiewedstrijd en op 29 juli een oefenwedstrijd. LASK Linz gaat met knikkende knietjes naar Old Trafford. Manchester United is in topvorm en LASK totaal niet. Met een 5-0 achterstand ben je natuurlijk ook eigenlijk kansloos.

Hoge odds: gokken op United met handicap

Wij verwachten dat United deze wedstrijd eenvoudig gaat winnen. LASK Linz speelt nergens meer voor terwijl United in de flow moet zien te blijven. Ook al geeft United een aantal spelers rust, dan nog hebben ze genoeg kwaliteit om dik te winnen. We gaan bij deze wedstrijd wedden met een handicap voor een mooie quotering. We zetten in op winst United en geven ze een virtuele achterstand van 2 goals; bij een goede voorspelling pak je dan 2.20 voor je euro.

United wint -2 goals handicap voor 2.20 x de inleg

Bayer Leverkusen – Rangers bet

Donderdag 06-08. Een andere favoriet voor de Europa League titel in onze ogen is Bayer 04 Leverkusen. Een ploeg met ontzettend veel voetballend vermogen, maar ook een ploeg die defensief kwetsbaar is. Ze spelen deze ronde tegen de Rangers. In de eerste wedstrijd werd het 3-1 voor Leverkusen.

Defensieve problemen Leverkusen

Leverkusen is uiteindelijk vijfde geworden in de Bundesliga, terwijl ze ook lang kans hadden op een Champions League ticket. Ze kwamen goed uit de coronabreak maar konden dit niet lang genoeg vasthouden. Het grootste probleem bij Leverkusen is de defensie; ze kregen dit seizoen 44 goals tegen in 34 wedstrijden -veruit het meeste van de top zes in de Bundesliga.

Zelf weten ze vaak het net te vinden, zeker nu Volland en Havertz weer fit zijn. Ze hebben 66 goals gemaakt in dit seizoen. In de wedstrijden dat ze zonder Havertz speelden ging het wel een stuk minder makkelijk. Maar Havertz lijkt er de komende wedstrijd bij te zijn.

Focus Rangers op competitie

De Rangers zijn alweer begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. In het afgelopen seizoen werden ze tweede, een prima prestatie aangezien ze nog niet zo lang geleden op het hoogste niveau terugkeerden. Het nieuwe seizoen zijn ze gestart met een overwinning op Aberdeen.

Doordat Leverkusen de eerste wedstrijden met 1-3 won, zullen de Rangers met weinig vertrouwen het veld op stappen. Voor de Rangers komt het natuurlijk ook niet goed uit dat ze net aan een nieuw seizoen zijn begonnen en nu ook nog een Europees toernooi moeten afronden. Daarom schatten wij in dat ze de focus op de competitie hebben liggen en deze wedstrijd niet zo serieus nemen.

Wedden tip: Handicap bet Leverkusen

Naast dat de Rangers niet zitten te wachten op deze wedstrijd, heeft Leverkusen ook veel meer kwaliteit in het team. De Rangers moeten het hebben van echt Schots vechtvoetbal, terwijl ze bij Leverkusen juist combinerend en op individuele kwaliteit een wedstrijd willen beslissen.

In de heenwedstrijd had het zo maar 5-1 kunnen worden. Wij verwachten dat ook deze wedstrijd een makkelijk karwei wordt voor Leverkusen en zetten daarom wederom in op een handicap overwinning voor een betere odd.

Leverkusen -1 handicap voor 2.00 x de inleg

Wolverhampton Wanderers – Olympiakos

Donderdag 06-08. De laatste wedstrijd die wij voor het wedden op Europa League deze week hebben uitgekozen is Wolverhampton tegen Olympiakos. In de eerste wedstrijd werd het 1-1 dus dit is zeker nog geen uitgemaakte zaak.

Goed seizoen Wolves

De Wolves deden lange tijd goed mee in de Premier League om Europees voetbal. Op de laatste speeldag stonden ze zesde, de plek die recht geeft op Europa League voetbal. Door het verlies tegen Chelsea zijn ze echter op doelsaldo ingehaald door de Spurs en dat betekent dat ze geen Europees voetbal hebben gehaald via de Premier League. Toch zullen Wolves fans terugkijken op een goed seizoen, dat nog beter kan worden als ze doorgaan in de Europa League.

Goals

Wolverhampton is een ontzettend georganiseerd team dat bijna niks weggeeft en zowel collectief als door individuele klasse altijd wel een keer scoort. Wolverhampton kreeg maar 40 goals tegen in de competitie, dat is na de top 3 het minste aantal tegengoals. Zelf scoorden ze echter ook maar 51 keer, het minst van top acht.

Geen wedstrijdritme Olympiakos

Olympiakos is weer kampioen geworden van Griekenland. Ze werden eerste met 18 punten voorsprong op de nummer twee. Op 19 juli hebben ze hun laatste competitiewedstrijd gespeeld en op 29 juli hebben ze nog een oefenwedstrijd gespeeld. Het echte wedstrijdritme kan dus wel eens ontbreken bij Olympiakos, ook omdat ze al zo ver voor stonden in de competitie.

In Europa begon Olympiakos in de Champions League, ze werden derde in een groep met Bayern, Tottenham en Rode Ster. In de vorige ronde van de Europa League wisten ze verrassend genoeg Arsenal uit te schakelen.

Wedden op winst Wolves in Europa League

Wij zetten ons geld in op een eenvoudige en sobere overwinning van de Wolves. Ze hebben veel meer kwaliteit dan Olympiakos en zullen meer wedstrijdritme hebben. Wolves geven weinig weg en hebben met spelers als Traoré, Diogo Jota en Raul Jiménez spelers die met hun individuele klasse wedstrijden kunnen beslissen.

Wolverhampton scoort echter niet veel en dat hoeven ze nu natuurlijk ook niet te doen door het 1-1 gelijke spel in de uitwedstrijd. Daarom denken we dat de Wolves met een minimaal verschil gaan winnen. Twee weddenschappen springen er bij de bookmakers uit: Wolves wint en onder 2.5 goals @3.30 en Wolves wint met 1-0 @ 5.60.

Wolves winnen met 1-0 voor 5.60 x de inleg

Wolves winnen en onder 2.5 goals @3.30

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top