Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Champions League bet Manchester City – Real Madrid, Bayern, Barca

Tips Champions League voorspellingen

Ook de Champions League herstart deze week. Op vrijdag en zaterdag staan er een aantal mooie potten op het programma met als uitblinker de wedstrijd Manchester City – Real Madrid op vrijdag en Bayern München – Chelsea op zaterdag. Check hieronder onze tips voor het wedden op Champions League, dit zijn de beste weddenschappen voor deze ronde:

Voorspelling en beste odds halve finales Champions League

Wedden Manchester City – Real Madrid

Vrijdag 07-08 21:00 uur. Een van de wedstrijden waar iedereen zich op verheugt is natuurlijk Manchester City tegen Real Madrid. De eerste wedstrijd werd 2-1 door City gewonnen maar op dat moment zat Real nog in een slechte fase.

City goed voorbereid op Champions League

City werd dit seizoen tweede in de Premier League, een straatlengte achter Liverpool. De laatste weken speelden ze dus eigenlijk voor spek en bonen, maar speelden ze wel geweldige wedstrijden. Het lijkt erop dat ze de afgelopen weken hebben gebruikt als voorbereiding op de Champions League. In de laatste vijf competitieduels scoorden ze maar liefst 21 keer (!) en ze kregen er maar één tegen. Wel werden ze in de FA Cup uitgeschakeld door Arsenal.

Real Madrid zakelijk

Real Madrid is kampioen van Spanje geworden, nadat ze de hervatting begonnen als nummer twee. Na een matige seizoensstart heeft Zinedine Zidane alles weer op de rit gekregen. De hervatting begon echt sterk met een paar goede overwinningen en goede wedstrijden maar de laatste wedstrijden waren vooral zakelijk te noemen. Ze scoorden negen wedstrijden op rij niet meer dan twee goals en kregen best nog wat tegendoelpunten (in vier van die laatste negen duels kregen ze een goal tegen).

Beste weddenschappen Man City – Real

Manchester City is bij de bookmakers de grote favoriet in dit Champions League duel. Wij waren verrast dat de odd van Real Madrid zo hoog is: 4.20. Wij verwachten een spannende wedstrijd met City meer aan de bal en Real Madrid die gebruik zal willen maken van zijn snelheid in de counter. De vorige wedstrijd eindigde in 2-1 voor City en dat zou zo maar weer kunnen gebeuren.

City scoort altijd veel, maar ook Real heeft genoeg kwaliteiten om een goal te scoren. Wij wedden daarom op winst Manchester City en beide teams scoren. Het is wel een wedstrijd die alle kanten op kan gaan, dus zien wij ook wel wat in een kleine inzet op ‘Real Madrid to win’ omdat de odd zo hoog is.

Winst City + BTS voor 2.95 x de inleg

Kleine inzet op winst Real Madrid @4.20

Bayern München – Chelsea

Zaterdag 08-08 21:00 uur. Een andere wedstrijd om naar uit te kijken is Bayern München tegen Chelsea. De eerste wedstrijd eindigde in 3-0 voor Bayern en Chelsea werd eigenlijk volledig weggespeeld.

Bayern hersteld – Chelsea vermoeid

Bayern München is natuurlijk weer kampioen geworden in Duitsland. Sinds Flick het heeft overgenomen bij Bayern is het voetbal steeds beter geworden en daarmee hebben ze dus de andere clubs toch weer ingehaald.

Bayern heeft inmiddels al een hele tijd niet meer gevoetbald. Dit kan zowel een nadeel als voordeel zijn. In onze ogen is het toch een voordeel, zeker ten aanzien van de Engelse ploegen die zo’n beetje op apegapen lijken te liggen door het slopende programma dat ze tot vorige week nog hadden. Onderwijl heeft Bayern kunnen herstellen en alweer kunnen op trainen.

Defensie is zwakke plek Chelsea

Chelsea is uiteindelijk vierde geworden in de Premier League en gaat dus ook volgend seizoen de pot in bij de Champions League loting. Bij vlagen speelde Chelsea hele goede wedstrijden, maar soms zakten ze ook diep door de ondergrens. Zo verloren ze vorige maand ineens met 3-0 van Sheffield United en met 3-2 van West Ham United.

De verdediging van Chelsea is de zwakke plek. Chelsea kreeg maar liefst 54 goals tegen dit voetbalseizoen, dat is het meeste van de top 10 (!) in de Premier League. Bij Chelsea ontbreekt waarschijnlijk Pulisic, die dit seizoen toch is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers.

Wedden op dikke winst Bayern

Wij zetten ons geld in op een overwinning van Bayern München, een grote overwinning wel te verstaan. Bayern heeft zoveel aanvallende klasse en houdt het achterin ook gemakkelijk dicht. Tel daarbij op het verschil in fitheid van beide selecties en de matige verdediging van Chelsea, dan moet Bayern toch wel dik winnen. We gaan inzetten met een handicap voor een mooie quotering:

Bayern -2 goals voor 3.20 x de inleg

Tips weddenschappen Champions League Bayern München bookmakers | Getty

FC Barcelona – Napoli: spannend duel

Zaterdag 08-08 21:00 uur. De laatste Champions League wedden tip voor deze week komt uit Barca tegen Napoli, een van de spannendste wedstrijden van deze ronde. De vorige wedstrijd eindigde namelijk in 1-1.

Barca haalt hoge niveau niet meer

Barcelona heeft een teleurstellend jaar achter de rug. Na de hervatting hebben ze de eerste plek verspeeld aan Real Madrid. Er heerst enorme onrust onder fans en in de club en er is allang geen hoog niveau meer gehaald. Alleen Messi lijkt z’n niveau echt te halen, maar ook hij kan het niet meer alleen af.

FC Barcelona verloor onlangs nog van Osasuna met 1-2, terwijl Osasuna al vanaf de 77e minuut met een man minder speelde. Het is tekenend voor dit Barcelona dat ze in die wedstrijd niet nog eens wisten te scoren en zelfs in de 94e minuut de 1-2 tegen kregen.

Ook Napoli dit seizoen niet best

Napoli heeft ook een teleurstellend seizoen gehad. Ze zijn zevende geworden in de Serie A waardoor ze nog wel Europa League voetbal hebben voor volgend seizoen. Verdedigend was het bij Napoli dit seizoen niet goed genoeg. Ze kregen 50 goals tegen in 38 wedstrijden, maar ook aanvallend was het niet geweldig. Met 61 goals voor horen ze bij de subtop van de competitie wat betreft goals.

Gokken op Napoli in Champions League

Napoli en FC Barcelona kenden dus beide een teleurstellend seizoen en kunnen het alleen nog rechtzetten met een goed resultaat in de Champions League. Zeker voor Barcelona is eigenlijk alleen de winst van de cup genoeg om het seizoen te redden.

Wij verwachten in deze wedstrijd veel spanning. Napoli is een tegenstander waar Barcelona niet goed mee overweg kan en daarom denken we dat Napoli best een kans heeft om door te gaan, tegen een toch erg zwak Barcelona.

Napoli gaat door voor 2.95 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top