Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Frankrijk – Duitsland EK 2021: Haantjes winnen kraker

EK voorspelling Frankrijk – Duitsland

Veel voetballiefhebbers hebben uitgekeken naar de wedstrijden in groep F en vanavond is het dan zover: de poule des doods begint. Portugal neemt het om 18.00 uur op tegen Hongarije, maar de tips voor het wedden op EK vandaag zijn voor Frankrijk – Duitsland. De kraker begint om 21.00 uur.


EK voorspellingen Frankrijk – Duitsland

Frankrijk is voor velen de grote favoriet voor de eindzege. Zelf hebben wij ze ook getipt om uiteindelijk Europees kampioen te worden. Ze moeten echter eerst nog de poule des doods overleven. Frankrijk heeft natuurlijk een fantastische selectie, op elke (bijna) elke positie staat een wereldtopper. Alleen de bondscoach lijkt niet van topniveau.

Behoudend spel Didier Deschamps

Veel Fransen zijn niet blij met de coach, met name omdat hij zo behoudend speelt. Het is natuurlijk jammer dat er niet frivool, aanvallend voetbal wordt gespeeld maar de resultaten bewijzen wel het gelijk van de bondscoach. De laatste zeven wedstrijden is Frankrijk ongeslagen. Ze wonnen zes van die wedstrijden en scoorden daarin vijftien keer en kregen er maar drie tegen. Door het enigszins behoudende spel komen mannen als Mbappe, Griezmann en Benzema ook in hun kracht te spelen. Al kunnen ze natuurlijk ook vanuit een rustige opbouw gevaarlijk worden.

Matige resultaten Duitsland

Duitsland verkeert niet in zijn beste fase maar is desondanks een van de favorieten voor een titel. In de afgelopen zeven wedstrijden won Duitsland maar vier keer en speelde het een aantal erg slechte wedstrijden. In de Nations League verloren ze bijvoorbeeld met maar liefst 6-0 van Spanje. Misschien nog wel erger is de 1-2 nederlaag tegen Noord-Macedonië, in de WK-kwalificatie.

In de voorbereiding naar dit toernooi speelde Duitsland twee oefenduels. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Denemarken en wonnen met 7-1 tegen Letland. Die laatste dikke overwinning hadden de Duitsers echt nodig want de sfeer was niet geweldig rondom de ploeg.

Ook selectie Duitsland is geweldig

De Duitsers hebben natuurlijk net zoals de Fransen een geweldig team. Spelers als Goretzka, Gundogan, Havertz en natuurlijk Neuer zijn ook wereldspelers. Als je de selecties tegenover elkaar zet zou je echter toch vaak eerder een Franse speler kiezen voor je team.

Wedden op winst Frankrijk

De EK voetbal bookmakers kunnen niet kiezen wie de favoriet is, beide ploegen hebben een notering van 2.70 om te winnen. Wij denken echter dat Frankrijk toch de favoriet hoort te zijn. Ze zijn al tijden goed in vorm, wat niet gezegd kan worden van Duitsland. Daarnaast hebben ze het betere team. Wij gaan voor de weddenschap Frankrijk wint @2.70 x de inleg.

Overige weddenschappen Frankrijk – Duitsland

Nog een paar Frankrijk – Duitsland bets die je zou kunnen overwegen: Under 2.5 goals (dus maximaal 2 doelpunten deze wedstrijd) met een quotering van 1.76, Beide Teams Scoren voor 1.78 of een goal van Mbappé met odds van 2.95.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top