Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling Atalanta – Real Madrid Atletico – Chelsea Champions League

Tips voor de beste weddenschappen Atalanta – Real Madrid en Atletico – Chelsea Champions League deze week. Check onderstaande voorbeschouwing en de bets die er wat ons betreft uitspringen.

Voorspelling Atletico – Chelsea

In Chelsea treft Atletico dinsdag in de Champions League een gevaarlijke tegenstander en beide ploegen zullen aan elkaar gewaagd zijn. Atletico Madrid draait een ijzersterk seizoen maar heeft sinds lange tijd weer eens punten verloren – en dat twee competitiewedstrijden achter elkaar tegen dezelfde tegenstander. Dat neemt niet weg dat ze de topfavoriet blijven in La Liga. Als ze iedere wedstrijd zo blijven knokken dan halen Real Madrid en Barcelona hen niet meer in. Toch is er veel druk wanneer je zolang op nummer 1 staat en dat is dus momenteel te merken.

Chelsea doet het goed onder Tuchel

Chelsea draait onder de nieuwe trainer Tuchel hartstikke goed. Ze zijn bezig aan een inhaalrace en staan verdiend op de vijfde plek. De laatste wedstrijd leed ook Chelsea puntverlies; ze speelden gelijk tegen Southampton. Dat kan gebeuren en zo slecht is dat niet want Southampton is een zeer goede tegenstander.

Voor Ziyech is het geen goede zaak dat Tuchel aan het roer staat, hij zal zich weer in de eerste 11 moeten knokken. Er is genoeg strijd onderling gezien de kwaliteit in het Chelsea team – veel goede en jonge spelers.

Champions League bet tips Atletico Madrid – Chelsea

De voetbal goksites hebben een lichte, maar dan ook een lichte voorkeur voor Atletico Madrid. Atletico weet vaak de nul te houden in de competitie, maar of dat ook tegen Chelsea gaat lukken? Ik denk wel dat Chelsea op het scoreboard kan komen maar dat geloof ik ook van Atletico. Vooral als spits Suarez met Jao Felix in de basis staat. Of er in deze Champions League wedstrijd een winnaar uit de bus komt valt te betwijfelen, maar de bet die we gaan spelen is Both Teams to Score @2.10. Deze weddenschap vind ik behoorlijk hoog geprijsd en heerlijk om te spelen voor twee teams die in goede vorm verkeren. Beide Teams Scoren is the Pick hier!

Wedden op Champions League

Lees hier alles over het wedden op Champions League, van de actuele odds tot geschikte bookmakers zoals Unibet.nl. Op deze pagina vertellen we je bovendien…

Lees verder

Voorspelling Atalanta – Real Madrid

Op woensdag wordt er in de Champions League de kraker tussen Atalanta en Real Madrid gespeeld. Dit lijkt me de beste wedstrijd om naar te kijken. Atalanta hoeft zeker niet bang te zijn voor het grote Madrid, de koning van de Champions League. Atalanta, zo weten we van voorgaande jaren, is een genot om naar te kijken want daar gebeurt altijd wel wat. Vaak vliegen de goals je om de oren en waarom zou dat tegen Real Madrid niet gebeuren? Atalanta heeft zijn team aardig nog bij elkaar, op Gomez na. Die zijn ze kwijtgeraakt aan Sevilla na een onenigheid met de trainer.

Is Real opgewassen tegen Atalanta?

Real Madrid draait een zeer wisselvallig seizoen. Soms denk je dit wordt helemaal niks meer en dan winnen ze weer wedstrijden achter elkaar. Zidane heeft het er maar moeilijk mee op het moment maar staat desondanks nog altijd tweede in de competitie en daar is niks van te zeggen. Als Madrid weet te winnen van Atalanta dan denk ik dat ze een flinke boost krijgen en zul je zien dat ze die lijn doortrekken. Maar de vraag is of Real Madrid op dit moment opgewassen is tegen Atalanta.

Wedden op goals Atalanta

Ook in deze wedstrijd weten de bookmakers niet welk team nou de favoriet is. Atalanta staat op 2.47 genoteerd en Real Madrid op 2.54. De goalbet Over 2.5 staat weer laag geprijsd (1.58) en vind ik niet waard om te spelen. De bet die er voor mij echt uitspring is Atalanta over 1.5 Teamgoals voor 1.98 x de inleg. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat Atalanta tegen welke ploeg dan ook in staat is om twee goals of meer te maken. Gezien hun aanvallende stijl krijgen ze er ook genoeg om de oren dus je kan ook goals verwachten van Real Madrid. Toch geef ik Atalanta in zijn thuiswedstrijd het voordeel en denk ik dat ze zeker twee keer kunnen scoren.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top