Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellen wie doorgaat in Europa? Bet tips PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse

Voorspellingen Europees voetbal PSV – Benfica, AZ – Celtic, Elfsborg – Feyenoord en Vitesse – Anderlecht

Dit is een cruciale week voor het Nederlands voetbal. De tweede wedstrijd van de Europese play offs staat op het programma en na deze wedstrijd weten we wie er in welk toernooi gaat spelen dit seizoen. Dit zijn onze tips voor het wedden op Europa League, Champions League en Conference League:


Wedtips PSV – Benfica Champions League play off

Dinsdag 24-08. PSV speelde vorig week in de Champions League play offs een meer dan aardige wedstrijd tegen Benifca maar kwam uiteindelijk niet verder dan 2-1. Alles is natuurlijk nog mogelijk met deze uitslag, zeker als je kijkt naar de tweede helft van PSV.

Kans om te winnen

PSV had dit weekend wederom een makkelijke wedstrijd, ze wonnen met 4-1 van SC Cambuur. De sterspelers, met name voorin, hebben weer de nodige rust gehad. Zahavi, Madueke, Van Ginkel, Gakpo en Pröpper hebben allemaal maximaal één helft gespeeld. Hierdoor hebben ze het goede gevoel vast kunnen houden en toch wat kunnen rusten. Madueke kreeg nog wel een tik, maar lijkt gewoon te kunnen spelen.

PSV speelde tegen Benfica vooral in de tweede helft echt goed. In de eerste helft was het nog wat onwennig, maar na rust kon Benfica moeilijk van de eigen helft komen en creëerde PSV ook de nodige kansen. PSV gaf eigenlijk weinig weg, maar Benfica ging heel goed om met de weinige kansen die het kreeg. Als PSV dinsdag nog iets scherper verdedigt hebben ze zeker kansen om te winnen van Benfica.

In Champions League verdedigender spel

Benfica won dit weekend ook eenvoudig in de eigen competitie, al moesten ze tot de 84e minuut wachten tot de verlossende 1-0. Uiteindelijk werd het 2-0. Benfica had de hele wedstrijd eigenlijk de bal en had niks te vrezen qua verdediging van Gil Vicente. Ze zullen in de Champions League wedstrijd tegen PSV weer een stuk verdedigender spelen dan ze in de Portugese competitie doen. Ze zullen vanuit de omschakeling weer gevaarlijk willen worden net zoals in de eerste wedstrijd. In de eerste helft had Benifca nog af en toe het initiatief, maar de tweede helft kwamen ze niet onder de druk uit.

Beste bet PSV: winst en minstens 3 goals

PSV heeft zeker kans om door te gaan naar de groepsfase van de Champions League. Als ze het niveau van de tweede helft van vorige week halen kunnen ze zeker winnen. Maar ze moeten verdedigend scherp zijn, want Benfica kan met de kleinste kans scoren. Wij verwachten een spannende wedstrijd, met goals aan beide kanten. PSV is aanvallend zo ontzettend sterk, maar Benfica kan natuurlijk ook makkelijk scoren. Uiteindelijk denken wij en hopen we natuurlijk dat PSV wel gaat winnen. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is ‘PSV wint en over 2.5 goals’ met odds van 2.20 bij de bookmakers.

Wedden op Champions League

Lees hier alles over het wedden op Champions League, van de actuele odds tot geschikte…

Lees meer

Europa League AZ – Celtic voorspellen

Donderdag 26-08. Vorige week speelde AZ niet goed en verloren ze met 2-0 van Celtic. Ze hebben dus in deze return van de Europa League play off heel wat recht te zetten.

Dragende spelers worden gemist

AZ Alkmaar speelde afgelopen weekend niet in de Eredivisie omdat er door de KNVB besloten is dat teams vrij mogen hebben tussen zulke belangrijke wedstrijden in. Daardoor is er nog geen goed gevoel bij AZ, want ze hebben nog niet gewonnen dit seizoen. In het openingsweekend verloor AZ verrassend van RKC en daarna verloren ze dus ook van Celtic. Bij AZ zijn er natuurlijk de nodige dragende spelers vertrokken. Behalve dat Boadu en Stengs weg zijn wordt ook Svensson erg gemist. De rechtsback was erg belangrijk voor de ploeg. Koopmeiners is er nog wel, maar stond tegen RKC niet in de basis, omdat hij niet gefocust zou zijn op AZ. Tegen Celtic stond hij er wel maar kon hij z’n stempel niet heel erg drukken.

AZ kon tegen Celtic eigenlijk amper een vuist maken, ze hadden één grote kans maar die werd hopeloos gemist. AZ had maar twee schoten op doel, terwijl Celtic maar liefst acht keer op doel schoot.

Celtic scoort als een tierelier

Celtic had in de eerste wedstrijd minder balbezit, maar was wel veel gevaarlijker. Ze hadden dus maar liefst acht schoten op doel en scoorden twee keer, maar ze hadden zeker vaker kunnen scoren. De defensie van AZ Alkmaar had alle moeite met de aanval van Celtic. Sowieso is AZ defensief behoorlijk matig, terwijl Celtic de goal makkelijk vind. Celtic won afgelopen weekend met 6-0 en speelde een prima en makkelijke wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden scoorde Celtic maar liefst 21 (!) goals. Ze hielden vier keer de nul, alleen in de bekerwedstrijd met een b-opstelling kregen ze twee goals tegen.

Hoge odds wedden op winst Celtic

Wij verwachten dat Celtic ook deze wedstrijd gaat winnen. AZ moet aanvallen en zal daardoor nog meer ruimte achterin weggeven. Celtic heeft laten zien daar goed gebruik van te kunnen maken en de defensie van AZ heeft laten zien niet al te best te zijn. Helaas verwachten we daarom dus een overwinning van Celtic. De notering bij de bookies is 2.60.

Elfsborg – Feyenoord voorspelling

Donderdag 26-08 21:00 uur. Vorige week speelde Feyenoord erg goed en werd IF Elfsborg van de mat getikt. Feyenoord won maar liefst met 5-0 en dus is deze return in de Conference League een formaliteit.

Teleurstellend Elfsborg

IF Elfsborg stelde ontzettend teleur in de Kuip. Waar ze in de eigen competitie amper goals tegen krijgen en al tijden ongeslagen waren, werden ze nu helemaal weggetikt. Dit weekend leken ze in de eigen competitie wel weer makkelijk te winnen. In de negentigste minuut stond het nog 2-0 tegen Hammarby, de nummer acht van de Zweedse competitie, maar in blessuretijd werd het alsnog 2-2 gelijk.

Feyenoord won dik verdiend

Feyenoord speelde in de heenwedstrijd van de Conference League play off erg goed tegen Elfsborg. Ze waren fel, goed aan de bal en creëerden heel wat kansen. De 5-0 zege was dan ook dik en dik verdiend en het is voor het eerst sinds jaren weer echt leuk om naar Feyenoord te kijken. Dit weekend ging het bij de Rotterdammers minder soepel. Ze wonnen uiteindelijk wel met 2-0 van Go Ahead Eagles, maar het was niet overtuigend. Feyenoord had wel de nodige kansen, maar nooit echt grote.

Gokken op goals Feyenoord in Conference League

Wij verwachten een wedstrijd waarin Feyenoord het enigszins rustig aan zal doen. Misschien dat Slot wat andere spelers laat beginnen, maar dat is niet zeker. Afgelopen weekend gaf hij aan dat iedereen fit is en dat het juist goed is om twee wedstrijden in een week te spelen in deze fase van het seizoen. Elfsborg weet natuurlijk dat het geen kans meer maakt om door te gaan, maar zal voor de eigen fans toch wat willen laten zien. Wij verwachten dus een aanvallend Elfsborg. Feyenoord kan gebruik maken van de ruimte die Elfsborg daarmee laat. Wij verwachten daarom dat Feyenoord gaat winnen en dat er de nodige goals zullen vallen. Voor het wedden op Conference League tippen wij ‘Feyenoord wint en over 2.5 goals in de wedstrijd’ met een notering van 2.20 bij de bookmakers.

Wedden op Vitesse – Anderlecht

Donderdag 26-08 19:00 uur. Een van de meest spectaculairste wedstrijden van afgelopen week was ongetwijfeld Anderlecht – Vitesse. Waar Anderlecht nog in de rust met 2-1 voorstond stond het in de 90e minuut 2-3 achter, maar uiteindelijk werd het ook nog 3-3.

Focus Vitesse op Conference League

Vitesse speelde geen goede eerste helft, maar draaide dat compleet om in de tweede helft. Ze zetten hoog druk en creëerde daardoor veel kansen. Zoals hierboven al beschreven kwamen ze zelfs op voorsprong, zeker verdiend. Alleen de laatste tien minuten zwakte Vitesse weer af. Ze gingen steeds verder achteruit lopen en uiteindelijk stonden ze zo’n beetje met z’n allen in de eigen zestien meter. De 3-3 viel uiteindelijk in de 90e minuut en daarna had Anderlecht zelfs nog kans op meer.

Al met al was het een gelijk opgaande wedstrijd. Vitesse had de nodige kansen, maar gaf zelf ook veel weg. Afgelopen weekend speelde Vitesse wél, maar achteraf hadden ze dat waarschijnlijk liever niet gedaan. Vitesse was matig, niet scherp en heel slordig. Er werd uiteindelijk met 0-3 verloren van Willem II. De spelers van Vitesse leken al bezig met dit Conference League duel.

Oppassen voor Zirkzee

Anderlecht speelde dit weekend niet, ze kregen vrij van de bond om zich te focussen op deze wedstrijd. Anderlecht is nog niet in goeden doen in de competitie met maar zes punten uit vier wedstrijden. De slechte start zal deels vergeven worden als ze van Vitesse weten te winnen. Als ze dat willen bereiken zullen ze een stuk beter moeten verdedigen en zuiniger aan de bal moeten zijn. Op het moment dat ze onder druk worden gezet krijgen de verdedigers en ook middenvelders het heel moeilijk. Ze hadden regelmatig gevaarlijk balverlies op eigen helft. Aanvallend is Anderlecht wel sterk, zeker na de komst van Zirkzee. Ze scoren makkelijk als ze eenmaal rond de zestien meter van de tegenstander zijn.

Betting tip: goals Vitesse – Anderlecht

Voor Vitesse is het zaak om Anderlecht vroeg onder druk te zetten en ver weg te houden van de eigen zestien meter. Als dat lukt hebben ze een goede kans om door te gaan. Ze zullen het wel een stuk beter moeten doen dan afgelopen weekend. Wij verwachten een spannende wedstrijd, net zoals de heenwedstrijd. Beide ploegen scoren makkelijk, maar zijn verdedigend behoorlijk kwetsbaar. Daarom verwachten we wederom de nodige goals. Doordat de uitgoal regel is afgeschaft is het ook niet zo dat een van beide ploegen afwachtend kan spelen. Onze betting tip is ‘Beide teams scoren en over 2.5 goals’  met een notering van 2.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top