Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste Bundesliga en Serie A betting tips Dortmund, Lazia en Roma

Voetbal betting tips Serie A en Bundesliga – de beste voorspellingen

Dit weekend wordt er in heel Europa weer gevoetbald. Wij focussen ons in dit artikel op de Duitse en de Italiaanse competitie. Check hieronder de tips voor het wedden op Serie A en Bundesliga voor deze speelronde. We selecteerden de beste weddenschappen voor Borussia Dortmund – Hoffenheim, Lazio – Spezia en Salertina – AS Roma.


Bundesliga: Dortmund – Hoffenheim voorspellen

27-08 20:30 uur. Vrijdagavond moet Dortmund zich herpakken na een slechte start van het seizoen. Ze nemen het op tegen Hoffenheim, dat een goede start kende. Onze tip voor het wedden op Bundesliga deze vrijdag heeft een mooie notering.

Dortmund moet winnen

Borussia Dortmund won zijn eerste wedstrijd in de Bundesliga met 5-2 van Eintracht Frankfurt, daarna verloren ze de Duitse supercup van Bayern München met 1-3. Afgelopen weekend ging het helemaal fout voor Dortmund; ze verloren met 2-1 van Freiburg. Daardoor is het nu meteen zaak om deze wedstrijd tegen Hoffenheim te winnen om niet verder achterop te raken.

Dortmund scoort natuurlijk ontzettend makkelijk en ze creëren nog makkelijker kansen. Maar verdedigend is het niet best, dat zie je ook aan de uitslagen.

Verdediging Hoffenheim krijgt het zwaar

Hoffenheim won zijn eerste Bundesligawedstrijd van het seizoen met 4-0 van laagvlieger van FC Augsburg. Afgelopen weekend speelden met 2-2 gelijk tegen 1. FC Union Berlin. Hoffenheim weet dus ook makkelijk een goal te maken, maar ze lieten afgelopen weekend zien defensief niet heel sterk te zijn. Union Berlin is namelijk geen geweldige ploeg, maar was wel de gevaarlijkste in deze wedstrijd. Hoffenheim had 68% balbezit, terwijl Berlin maar liefst 8 schoten op doel had. Hoffenheim had behoorlijk veel moeite met de omschakeling en creatievere spelers van Union Berlin.

Tip beste weddenschap Dortmund – Hoffenheim

In dit duel van vrijdag is Dortmund de favoriet en als ze het niveau van de eerste wedstrijd én de wedstrijd tegen Bayern halen dan gaan ze ook dik winnen. De aanval met Reus, Haaland en Malen of Hazard of Brandt is natuurlijk wereldklasse. De verdediging van Hoffenheim gaat het daar reuze lastig mee krijgen.

Aan de andere kant is de verdediging van Dortmund ook nog niet geweldig. Onze Bundesliga voorspelling voor dit deze wedstrijd is daarom winst voor Borussia Dortmund en de nodige goals. Prima odds krijg je voor de weddenschap ‘Dortmund wint en over 2.5 goals in de wedstrijd’. Het noteert 2.00 bij de bookmakers.

Betting tips Serie A: Lazio – Spezia

28-08 18:30 uur. Zaterdag staat er een mooie wedstrijd in de Serie A op het programma. Lazio neemt het op tegen een kleinere club.

Lazio aanvallend sterk

Vorig seizoen werd Lazio 6e en dit seizoen gaan ze voor Champions League voetbal. Ze hebben een veel scorende ploeg met natuurlijk Immobile als absolute ster. Afgelopen weekend wonnen ze met 1-3 van Empoli. Lazio speelde goed, creëerde veel kansen en gaven weinig weg. Met name aanvallend hebben ze genoeg kwaliteiten. Spelers als Pedro, Immobile, Felipe Anderson, Milenkovic-Savic en Luis Alberto creëren erg makkelijk kansen. Dat zagen we vorig seizoen en ook in de wedstrijd tegen Empoli.

Spezia gaat onderspit delven

Spezia werd vorig Serie A seizoen knap 15e en zal ook dit seizoen hopen op een plek boven de degradatiestreep. Spezia is een kleine club in Italië, ze hebben weinig budget en hebben dan ook geen grote transfers gedaan deze zomer. De eerste wedstrijd speelde Spezia gelijk met 2-2 tegen Cagliari. In deze wedstrijd waren ze zeker niet de betere ploeg, ze gaven de nodige kansen weg, maar Calgiari kon uiteindelijk “maar” twee keer scoren. Spezia scoorde zelf dus ook twee keer, eigenlijk hebben ze amper een grote kans gehad maar uiteindelijk wisten ze toch twee keer te scoren.

Wedden op Over 2,5 goals Lazio

Lazio is hier de favoriet, ze hebben een goede ploeg en zijn goed begonnen aan het seizoen. Wij verwachten dat ze in deze wedstrijd de nodige goals gaan maken. Cagliairi kon makkelijk aan kansen komen tegen Spezia en Lazio is nog een stuk beter. De beste bet voor deze wedstrijd is ‘Lazio over 2.5 goals‘ met een notering van 2.20 bij de bookmakers.

Serie A Salertina – AS Roma voorspellen

29-08 20:45 uur. Zondagavond neemt het AS Roma van Mourinho het op tegen Salertina. Deze club speelt voor het eerst sinds 1999 weer in de Serie A. Ze werden vorig seizoen tweede in de serie B en mocht daardoor direct promoveren naar de Serie A.

Salertina zorgt voor spektakel

De eerste wedstrijd was direct spektakel. Ze verloren uiteindelijk met 3-2 van Bologna. Er werden maar liefst drie rode kaarten uitgedeeld, twee voor Bologna en één voor Salertina. Ze stonden de hele wedstrijd met de rug tegen de muur. Ook op het moment dat ze tien tegen tien speelde. Salertina heeft geen grote selectie en de meeste Serie A kenners verwachten dat ze het erg moeilijk gaan krijgen dit seizoen.

AS Roma met Mourinho dit seizoen

De AS Roma fans verwachten heel veel van Mourinho en in Rome is een ware Mourinho gekte ontstaan. Roma begon het seizoen erg goed met een 3-1 overwinning op Fiorentina. Ze werden op weg geholpen door een vroege rode kaart van de keeper van Fiorentina. Roma kreeg bij een 1-0 stond in de 50e minuut zelf ook rood. Vlak daarna werd het 1-1, maar Roma rechtte zijn rug. Aan de hand van de nieuwe spits Tammy Abraham, overgekomen van Chelsea, werd er uiteindelijk met 3-1 gewonnen. Roma speelde erg sterk, en niet des Mourinho’s want ze speelden behoorlijk aanvallend voetbal.

Beste odds AS Roma met handicap: 2.20

Wij verwachten een duidelijk overwinning van AS Roma. De bookmakers zetten ‘Roma to win’ op 1.60 en dat vinden we behoorlijk hoog want Roma heeft een veel beter team – waar zij voor de Champions League gaan, speelt Salertina tegen degradatie. De beste weddenschap voor Salertina – AS Rom is ‘Roma wint -1 handicap’ met een notering van 2.20 bij de bookies.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top